Lună Nouă în Capricorn pe 11 ianuarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce prima Lună Nouă din acest an, în semnul Capricornului, pentru fiecare zodie/ascendent! Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune previziunile complete!

Pe 11 ianuarie, avem prima Lună Nouă din 2024, în semnul Capricornului.

Este momentul cel mai potrivit să ne facem planul pentru acest an. Arhetipul Capricornului reprezintă seriozitatea, maturizarea și lucrurile tangibile. Primul lucru pe lista de obiective ar trebui să fie dorința de a deveni mai matur. Cel mai important ar fi să scrii tot ceea ce îți propui. După ce le-ai pus pe hârtie, trebuie să te mai uiți peste ele din când în când.

Setează-ți intențiile, înregistrează-ți rezoluțiile, însă găsește un echilibru și nu exagera. Adică nu îți dori ce este superficial și inutil. Luna Nouă în Capricorn dorește să facem lucrurile responsabil, matur și cu mai multă discreție.

Cei mai influențați de acest eveniment sunt Capricornii și cei cu mult marcaj de Capricorn în astrogramă (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, unghiuri sau noduri). Totodată, și cei cu marcaj în semne cardinale vor fi afectați: Rac, Balanță, Berbec.

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Vezi și Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Care tranzit le schimbă radical direcția?.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 10-a, unde este și Marte. Gândește-te cum te poți maturiza în carieră și în relația cu superiorii. Totodată, reflectează la obiectivele pe care le ai. Poate vrei să avansezi sau să-ți impui niște limite. Este un moment bun să realizezi și care este rolul tău în societate.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în casa a 9-a. Dacă studiezi ceva, este o perioadă ideală să-ți dai seama ce vei face cu aceste studii la final de an. În cazul în care îți dorești să te apuci de studiat, poți începe să pui pe hârtie tot ce trebuie să faci ca să începi. Este un moment bun pentru cine vrea să-și aleagă ca obiectiv plecarea sau întoarcerea în țară.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă este în casa a 8-a. Analizează cu partenerul care sunt banii pe care îi aveți anul acesta. Maturizează-te din punct de vedere financiar și încearcă să vezi ce cheltuieli ai, dar și cât poți pune deoparte pentru zile negre.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă este în casa a 7-a, unde se află și Marte, cât și Pluto pentru ultimele zile. Dacă ești singur și ai întâmpinat tot felul de situații bizare în plan amoros, Luna Nouă te ajută să admiți și greșelile făcute de tine. Trebuie să-ți dai seama ce cauți într-o relație și ce fel de partener vrei să ai. După ce-ai realizat unde greșești, caută metode să rezolvi. Pentru cine se află deja într-o relație, încearcă să faci planuri de viitor cu partenerul.

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în casa a 6-a. Gândește-te la ce înseamnă sănătate pentru tine și cum percepi ideea de stare de bine. Este momentul să ai mai multă grijă de propria persoană. Pune pe hârtie părțile din stilul tău de viață care îți dăunează. Trebuie să înveți să nu mai iei nimic personal în relațiile cu colegii.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a 5-a. Dacă îți dorești un copil în 2024, este momentul să începi să planifici. Totodată, dacă deja ai unul și-ți dorești o relație mai bună cu el, gândește-te cum poți începe să o dezvolți. O Lună Nouă în casa a 5-a vorbește și despre romantism și despre plăcerile vieții. Poate că în 2023 nu ai ținut cont de ele, dar acum este prielnic să o faci.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă este în casa a 4-a. Poate îți dorești o casă nouă, vrei să te muți sau îți dorești o familie sau ți-o extinzi pe cea actuală. Ai nevoie de echilibru în casa unde locuiești și în familie. Ca să găsești armonia cu persoanele dragi, nu trebuie doar să pui pe hârtie că asta îți dorești, ci să și faci un efort către aceștia.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă este în casa a 3-a. Obiectivul tău principal trebuie să fie comunicarea, mai ales în relație. Analizează cum poți comunica mai bine cu partenerul și cum poți face pași în această direcție. De asemenea, poate fi vorba și despre foști parteneri sau persoana pe care o vrei. Dacă tu vii cu idei cum să abordezi persoana cealaltă, va veni și aceasta către tine. O Lună Nouă în casa a 3-a îi ajută și pe cei care au învățat foarte multe lucruri și au așteptat momentul să le pună în practică. Gândește-te cum poți folosi ceea ce știi să faci.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă se petrece în casa a 2-a. Analizează ce trebuie să faci pentru a primi un salariu mai bun, poate este timpul să-ți negociezi mai bine drepturile. Pune pe hârtie ce obiective financiare vrei să atingi, dar mai întâi gândește-te la cheltuieli. Încearcă să găsești metode prin care să economisești bani când faci cumpărături. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă se petrece în semnul tău, unde este și Pluto. Este momentul schimbării. Poți începe prin îmbunătățirea aspectului fizic sau reînnoirea garderobei. Pune pe hârtie și aspectele legate de sănătate, gândește-te dacă te-ai ocupat suficient de aceasta. Ți-ai putea nota și lucruri pe care ai crezut că nu le vei face niciodată. Ține-te de calendar și îți va ieși tot ce ți-ai propus.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă este în casa a 12-a. Trebuie să-ți faci un obiectiv din a te odihni mai mult, din a sta departe de relații toxice și a încerca să nu te mai sacrifici. Încearcă să-ți găsești un obicei, o meditație sau o ancoră, pentru a le folosi atunci când nu te simți bine.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă se petrece în casa a 11-a. Ai nevoie de planuri deoarece îl ai și pe Saturn în semnul tău, care va sta mult timp. În 2024, ai nevoie de schimbare. Dacă nu faci ceva tangibil și serios, nu te vei simți bine. Indiferent de ceea ce îți propui, acceptă că nu se va întâmpla repede.

Ai citit și Zodia care în anul 2024 va fi critică cu partenerul?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel