Lună Nouă în Fecioară, 27 august 2022. „Unde ai greșit?”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu ne vorbește despre energia pe care o aduce Luna Nouă din semnul Fecioarei, îndemnându-ne să reflectăm la ce anume am greșit în relația cu ceilalți, dar mai ales în relația cu noi înșine. Energia Fecioarei poate veni cu purificare și curățenie la propriu și la figurat. 

Pe 27 august 2022 avem o Lună Nouă în semnul Fecioarei care ne face să ne gândim la ce anume am putea purifica în viața noastră, la o detoxifiere. 

Citește și: „Soarele îmbracă hainele Fecioarei”, disciplină, organizare, perfecțiune. 23 august-23 septembrie, previziuni pentru toate Zodiile. VIDEO

Luna Nouă în Fecioară va fi destul de importantă în viețile celor cu marcaj mobil, mai precis, Fecioară, Gemeni, Săgetător și Pești. 

Soarele și Luna în acest moment se află într-o conjuncție. Luna Nouă înseamnă, așadar, că Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului.

Când vorbim de Lună vorbim de energia inconștientă, de ce anume avem în lumea noastră lăuntrică. Acest fapt face ca noi să putem acum să o luăm de la capăt sau să ne punem anumite intenții. 

Energia Fecioarei vorbește despre curățare, dar și despre perfecțiune. Oamenii cu marcaj de Fecioară caută să corecteze greșelile, e posibil ca aceștia să fi crescut într-un mediu rigid, unde au fost nevoiți să se adapteze și să corecteze permanent. Deseori, celorlalți le este greu să înțeleagă de ce sunt atât de perfecționiști, de ce văd fiecare detaliu, fiecare fir de praf, fiecare mic element care nu e la locul său.

Luna Nouă în Fecioară ne întreabă: „unde ai greșit?”

O persoană cu energie de Fecioară poate vedea cu ușurință ceea ce nu funcționează. Luna Nouă ne dă șansa să vedem cu ochiul critic, cu filtrul special al Fecioarei, ceea ce nu funcționează în viața noastră. Să vedem greșeala pe care o știm, o ascundem, o acoperim sau încercăm să o evităm, spune astrologul Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu: „Relațiile importante vin pe Nodurile Lunare”. Relații otrăvite de toxicitatea nevindecării noastre

Evenimentul acesta astrologic face și niște aspecte deosebite: pe de o parte, o opoziție între Venus și Saturn, care ne poate aduce în prim-plan greșeli din zona amoroasă, iar pe de altă parte un careu cu Marte, deci un nivel destul de ridicat de furie pe care nu vrem să o scoatem din noi. Nu în ultimul rând, va fi vorba și despre o opoziție Mercur-Jupiter. 

Un lucru deloc de neglijat este că Luna Nouă se petrece pe casa a 11-a, deci ar fi bine să ne dăm seama de greșelile pe care le facem față de alții, de faptul că ne depășim anumite limite ca să îi ținem lângă noi, deși știm că nu o să meargă. E vorba aici că prin greșelile față de ceilalți, ajungem, de fapt, să greșim față de noi înșine. 

Citește și ce spun astrologii internaționali despre Luna Nouă de pe 27 august!

Detoxifiere, sustenabilitate

Luna Nouă în Fecioară ne vorbește și despre economie, sustenabilitate, detoxifiere și minimalism. Putem învîța să trăim cu mai puțin, să mâncam mai eficient, să nu mai distrugem mediul și să apreciem resursele pe care le avem, respectându-le și renunțând la a le mai risipi. 

Urmărește întreaga emisiune VIDEO aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel