Luna Nouă în Scorpion şi semnificaţia sa spirituală

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Luna Nouă în Scorpion şi semnificaţia sa spirituală (sursa foto: Pexels)
Luna Nouă în Scorpion şi semnificaţia sa spirituală (sursa foto: Pexels)

Răsărind pe cer pe 4 noiembrie, Luna Nouă din noiembrie 2021 ne poartă direct în inima sezonului Scorpion și în adâncurile sufletelor noastre. Această Lună puternică generează tensiune, frământări și răsturnări neașteptate - dar ne va ajuta și să stabilim o conexiune profundă cu sentimentele și fricile noastre deopotrivă. Semnificația spirituală a Lunii Noi din noiembrie 2021 este bogată în magie.

Lunile Noi sunt punctul de pornire al ciclului lunar, așa că din punct de vedere astrologic, se crede că aduc noi începuturi și oportunităţi noi. Aceasta este cea mai bună fază a lunii pentru stabilirea intenţiilor personale, începerea de noi proiecte și aducerea de lucruri noi în viaţa ta, motiv pentru care atât de mulţi oameni folosesc aceste faze pentru ritualuri de manifestare.

Luna Nouă din noiembrie 2021, în special, are loc în semnul profund și emoţional al Scorpionului – așa că sensul spiritual al acestei Luni Noi se referă la înfruntarea laturilor noastre din umbră și la îmbrăţișarea adevărului nostru interior.

Nu vrei să laşi să treacă puterea de transformare a acestui moment lunar. Citeşte mai departe pentru informaţii despre semnificaţia Lunii Noi din noiembrie 2021, astfel încât să știi cum să te aliniezi cu vibraţia sa spirituală.

Care este semnificaţia spirituală a Lunii Noi din noiembrie?

În timp ce Halloween-ul va fi trecut până când această Lună Nouă va atinge vârful pe 4 noiembrie, această lunaţie va extinde de fapt unele dintre vibraţiile 'înfricoșătoare' ale sezonului. Asta pentru că Luna Nouă anuală din Scorpion este uneori cunoscută sub numele de „Lunar Samhain” – o referire la sărbătoarea veche vrăjitorească Samhain (care are loc de obicei de Halloween). În timpul acestei sărbători păgâne, se crede că „vălul” dintre lumea celor plecaţi și a celor vii este mai subţire și mai uşor de pătruns, așa că mulţi oameni folosesc această ocazie pentru a se conecta cu tărâmul spiritului și a-și onora strămoșii.

Acestea fiind spuse, Luna Nouă din noiembrie este un moment semnificativ pentru a privi în interior și a deveni realist cu privire la partea ta întunecată. În loc să rezişti necunoscutului și să te temi de ciclul inevitabil al trecerii și renașterii, acum este momentul să îmbrăţișezi pe deplin părţile mai întunecate ale psihicului tău și să încerci să îţi transformi durerea în putere. Permite-ţi să îţi explorezi cele mai existenţiale gânduri și să acorzi credinţă oricăror mesaje intuitive pe care le poţi înţelege. Deoarece Luna Nouă va forma un aspect de opoziţie perfectă faţă de planeta imprevizibilă Uranus, vor fi, de asemenea, tot felul de schimbări cosmice pregătite pentru noi - ceea ce oferă ocazia perfectă de a ne exersa puterea noastră spirituală, în timp ce încă ne lăsăm duşi de fluxul universal.

Cum să lucrezi cu energia Lunii Noi din noiembrie?

Luna Nouă este întotdeauna un moment bun pentru introspecţie, deoarece întunericul cerului simbolizează lipsa de iluminare exterioară - ceea ce ne încurajează să căutăm răspunsuri și perspective din interior și nu din surse externe.

Acest aspect al Lunii Noi este chiar puternic în această lună, deoarece energia zodiacală a Scorpionului se referă la explorarea emoţiilor noastre cele mai profunde și la descoperirea a ceea ce este ascuns. Timpul în singurătate, cu noi înşine, este cu adevărat important sub această Lună Nouă, așa că încearcă să scapi de ceea ce îţi distrage atenţia și să renunţi la orice evenimente sociale care îţi mută focusul de la sentimentele tale. Energia lunară te poate ajuta să îţi sporeşti intuiţia și simţul spiritual al conexiunii, fiind o perioadă grozavă pentru a intra în contact cu adevăratele tale emoţii și cu fricile care se află sub suprafaţa vieţii tale. Odată ce luminezi părţile mai întunecate din tine, ai șansa să vindeci și să transformi acele lucruri, transformându-le în putere.

Profită de această oportunitate norocoasă!

Pune-ţi timp deoparte pentru a te alinia cu cele mai profunde dorinţe și stabilește-ţi în mod conștient unele intenţii personale notându-le, făcând o tablă de viziune sau rostindu-le cu voce tare în timp ce aprinzi o lumânare. Scufundarea într-o meditaţie profundă sau organizarea unui ritual de Lună Nouă sunt ambele modalităţi excelente de a valorifica și această energie intensă și mistică. Și datorită influenţei puternice a planetei Marte asupra acestei faze lunare, vom fi mai motivaţi să ne urmărim obiectivele și să găsim modalităţi de a ajunge la împlinirea lor. 

sursa: bustle.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel