Lună Plină în Pești pe 31 august. Realitatea DURĂ prinde contur

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Astrologul și redactorul-șef Daniela Simulescu ne spune mai multe despre Luna Plină din Pești.

O serie de evenimente cosmice converg pe 31 august, creând un climat astrologic tensionat și provocator: Luna Plină în Pești, cunoscută și sub denumirea de Luna Albastră sau Luna Sturion, și Super Luna, fiind a doua lună plină din august 2023. Această conjuncție are puterea de a scoate la suprafață emoțiile și sentimentele cele mai profunde.

Zodia Peștilor reprezintă puntea de legătură între Vărsător și Berbec. Dacă Vărsătorul ne aduce un respiro din asprimea iernii, Berbecul ne face să simțim renașterea și prospețimea primăverii. Peștii simbolizează acea fereastră către un spațiu divin și mistic, spre universuri ce așteaptă să fie descoperite. Acest arhetip ne permite să evadăm, să visăm, dar în același timp să ne conectăm și să ne sacrificăm.

Cu Soarele în Fecioară și Luna Plină în Pești, se creează o tensiune între dorința de a rămâne ancorat în realitate și tendința de a pluti în lumea viselor. Totuși, această conjuncție a Lunii cu Saturn pune accent pe realitate, pe concret. Saturn, în esența sa, respinge iluziile, poveștile fără fundament și, mai ales, prostia. Sub influența acestui eveniment, separarea viselor de realitate devine imperativă. De asemenea, având în vedere că și Mercur este retrograd, sunt anticipate complicații în comunicare, accentuând sentimentul de alienare și dezechilibru.

Această Lună Plină, cu tăria ei, ne aduce cu picioarele pe pământ, ne confruntă cu adevăruri pe care poate am preferat să le ignorăm. Deși poate suna dezamăgitor, aceasta este și o oportunitate de reevaluare și reînnoire. Saturn, prezent în Pești până în 2026, ne reamintește să nu cădem pradă promisiunilor frumoase, dar fără conținut real.

Luna Plină aduce în prim-plan și teme legate de sănătate și prevenție. Preocupările legate de asistența socială și sănătatea mintală sunt scoase la lumină. În acest context, auto-îngrijirea și cunoașterea propriilor limite devin esențiale. 

În timp ce această Lună Plină poate părea grea și încărcată de emoții contradictorii, oferă, de asemenea, o oportunitate rară de introspecție și claritate. Pentru cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești), atenția și auto-observarea sunt esențiale în această perioadă. Este momentul să ne recalibrăm, să ne detoxifiem emoțional și să ne pregătim pentru schimbările ce urmează. Așa cum spune un vechi proverb: "După furtună, vine și vreme bună".

Vezi și Horoscop pentru Luna Plină din Pești pentru FIECARE zodie. Previziuni, interpretări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel