Lună Plină în Leu. RITUALURI și AFIRMAȚII pentru a beneficia de intensitatea momentului

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 25 ianuarie, o să avem prima Lună Plină a anului 2024, în semnul Leului. De obicei, Lunile Pline sunt un moment de eliberare. Află pe ce ritualuri și afirmații poți să te bazezi pentru a obține rezultate folositoare!

Prima Lună Plină din acest an se petrece pe 25 ianuarie, în Leu. Arhetipul Leului necesită creștere și să dea naștere, dar și să primească în permanență atenție.

Luna Plină va avea loc pe axa Leu-Vărsător, afectând în mod special nativii cu marcaje fixe de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Arhetipul Vărsătorului ne îndeamnă să privim către orizonturi, chiar dacă pare că nu mai există nimic.

O Lună Plină vorbește despre un apogeu. Este un moment în care ne rupem de ceva, renunțăm la ceva și ne dăm seama că am făcut tot posibilul în anumite situații, dar mai mult de atât nu se poate. 

Ce înseamnă o Lună Plină în Leu?

Leul este o zodie care încarnează în întregime energia planetei sale conducătoare - Soarele. Asemenea stelei strălucitoare, Leul știe cum să lumineze o încăpere. Personalitatea Leului este una care ocupă destul de mult spațiu cu energia sa luminoasă, iar această energie este palpabilă.

Fiind o zodie de foc, Leul este creativ, impulsiv și pasional.

Oare ce aduce această Lună Plină pentru zodia ta? Citește aici: Lună Plină în Leu pe 25 ianuarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent.

Leul își urmează inima în fiecare situație, dar această energie impulsivă poate duce uneori la consecințe neașteptate, deoarece Leul rareori se oprește să-și gândească acțiunile înainte de a le face.

Și pentru că Luna Plină amplifică emoțiile, reacțiile tale emoționale pot duce la confruntări sau conflicte dacă nu ești atent. Echilibrul mental și emoțional este crucial pentru menținerea armoniei în relații și în tine însuți în timpul acestei Luni Pline, mai ales că avem de-a face cu Luna Plină a lupului, care aduce cu sine un aspect haotic.

Un lucru e sigur: Proprietățile iluminante ale Lunii Pline combinate cu lumina Soarelui - planeta conducătoare a Leului - înseamnă că informații anterior ascunse sau acoperite au șanse mari să iasă la iveală în timpul acestui tranzit.

Cum să folosești energia Lunii Pline în Leu

Concentrează-te pe creativitate

  • Luna Plină poate fi un moment emoțional, dar acest lucru o face și momentul perfect pentru a te exprima și a-ți exprima sentimentele. Și pentru că Leul este o zodie atât de creativă, inspirația ta probabil plutește în jur, inspirându-ți spiritul chiar acum.
  • Încearcă să-ți faci timp în program pentru a crea fără un plan preconceput. Nu încerca să faci ceva frumos, nu încerca să găsești modalitatea perfectă de a-ți exprima sentimentele pe care le trăiești în acest moment. 
  • Fii sincer cu propria persoană
  • În societatea noastră, poate fi mai ușor să mergi cu turma sau să eviți "să faci valuri" decât să te ridici pentru tine și pentru ceea ce crezi, dar Leul este o zodie autentică până în măduva oaselor și te încurajează să faci la fel.
  • Această Lună Plină în Leu te îndeamnă să-ți fii loial, să sărbătorești cine ești și să împărtășești exact acea persoană cu lumea. Fii mândru pentru cine ești și să nu lași pe nimeni să te convingă să-ți diluezi esența.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale. Iată 7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială.

Practică afirmații pozitive

  • Această Lună Plină în Leu vrea să lucrezi la amplificarea încrederii în tine, iar una dintre cele mai ușoare modalități de a face acest lucru este să practici afirmații pozitive. În cele trei zile când se simte energia Lunii Pline, încearcă să practici o mantră de sărbătorire pe tot parcursul zilei pentru a îmbunătăți iubirea și stima de sine.
  • Poți chiar să încerci să-ți faci propria carte de afirmații pe care să o porți cu tine pe tot parcursul zilei pentru a te ajuta să rămâi inspirat! Construirea încrederii tale te poate ajuta să aduni energia și spiritul de care ai nevoie pentru a face din acesta cel mai productiv și împlinit an al tău!

Pregătește-te să fii recunoscător

  • O atitudine de recunoștință este una dintre cele mai ușoare modalități de a schimba lucrurile atunci când ne simțim emoționali, lucru care se întâmplă adesea când Luna este la maximă intensitate. Practicarea recunoștinței pentru binecuvântările pe care Universul le-a trimis deja în calea ta va încuraja doar să-ți ofere și mai multe.
  • Încearcă să-ți faci timp să practici recunoștința în fiecare zi a săptămânii, și apoi vezi cum te simți la sfârșitul săptămânii. Șansele sunt că te vei simți destul de magic. Recunoștința este pur și simplu o formă de magie.
  • Scrierea unei liste cu lucruri pentru care ești recunoscător în fiecare zi, indiferent cât de mari sau mici ar putea fi, te va pregăti și pentru momentul când visele tale vor deveni în cele din urmă realitate!

Ritualuri pentru Luna Plină în Leu, pe care le poți face întreaga zi:

  • Ia pauze pe parcursul zilei de lucru pentru a practica recunoștința.
  • Când ești liber seara, îmbracă ceva comod și luxos - amintind de dragostea Leului pentru relaxare și lucrurile mai fine în viață.
  • Arde bețisoare parfume cu tămâie, salvie sau o lumânare pentru a încuraja energia pozitivă în spațiul tău sacru.
  • Pregătește un de ceai de mușețel sau de lavandă pentru a te relaxa. După care ia un jurnal. Fă o listă a tuturor suferințelor, durerilor sau ranchiunilor pe care vrei să le lași în urmă în această lună. Pe o altă pagină, fă o listă a tot ce vrei să atragi în viața ta.
  • Când ai terminat, bucură-te de ceaiul pregătit și meditează.
  • Termină seara cu activitatea ta preferată de îngrijire personală.
  • Pe măsură ce îți închizi ochii pentru culcare, mulțumește Universului pentru îndrumare, înțelepciune și binecuvântările sale.

Afirmații care pot fi rostite

  • „Sunt deschis(ă) să accept schimbările neașteptate și benefice care vin către mine în această perioadă, cu încredere și foarte mult curaj.”
  • „Îmi ascult intuiția și voi face alegerile potrivite pentru a-mi urma visurile și aspirațiile în această viață.”
  • „În timpul acestei Luni Pline, mă eliberez de trecutul meu și mă deschid pentru noi începuturi pline de speranță și entuziasm.”
  • „Sunt deschis(ă) să mă conectez cu oameni noi, care îmi aduc inspirație și sprijin în călătoria mea personală și spirituală.”
  • „În timpul acestei perioade, mă eliberez de orice teamă și blocaje mentale care mă împiedică să îmi trăiesc viața în plinătate, satisfacție și dragoste.”

25 Ianuarie: Prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. Ce ne aduce?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel