Luna Plină în Săgetător din 14 iunie 2022. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Când ai ochelari roz, stegulețele roșii nu se văd”

Autorul articolului: Astrosens Team, Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești legate de cum ne va influența pe fiecare dintre noi Luna Plină din semnul Săgetătorului de pe 14 iunie. Momentul va veni cu dezamăgire și vom putea afla unde anume am greșit dacă am avut sau nu dreptate.

Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Neptun vine și le dă planurile peste cap amândurora, jucându-se, astfel, cu mințile noastre. Astrologul Daniela Simulescu spune că am putea să ni-l imaginăm de data aceasta pe Neptun ca fiind „ un arbitru puțin cam corupt”, el este cel care corupe energia conștientă (Soarele), dar și pe cea interioară (Luna). Mai multe detalii despre această Lună Plină și cum ne va influența în general găsiți chiar aici

Previziuni zodii:

Berbec/ Ascendent în Berbec

În cine credeai, în cine te încredeai, pe cine ai crezut mai sus de tine, mai sus decât era cazul,pe o bază nesănătoasă, îți va demonstra acum că nu era așa cum s-a arătat a fi. Ai vrut să crezi că unii oameni din viața ta au un simț moral puternic și te-ai mințit singur. Ori descoperi că nu e chiar cum ai considerat tu, ori se poate întâmpla ceva care la suprafață arată într-un fel, dar e cu totul altceva. Neptun e „corupt”, dar nu știm de unde. Nu te arunca în discuții aiurea. Grijă mare, la drumuri, examene, grijă la plecări și întoarceri din și spre țară.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna plină se petrece în casa a 8-a, iar pentru că e în careu cu Neptun, s-ar putea să vă dați seama că ați greșit undeva în trecut, s-au întâmplat niște lucruri pe care nu le așteptați, legate de niște acte, moșteniri. Pot apărea dezamăgiri sau revelații. Sunt și alte lucruri în spate legate de resursele primite. Pot apărea anumite situații care nu sunt prea confortabile. Dacă sunteți într-un partaj e o perioadă neplăcută.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Plină în casa a 7-a vă îndeamnă să aveți grijă la relațiile pe care le începeți sau le rupeți. Întrebați-vă așa: „nu cumva le rup de nebun?” „Când ai ochelari roz, stegulețele roșii nu se văd” vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Ajungeți să vă păcăliți unii pe alții în cuplu. E mai bine să stați în banca voastră, să nu luați decizii acum. Grijă la tot ce înseamnă semnări de contracte, parteneriate.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Plină se petrece în casa a 6-a. Modul vostru de a fi e unul foarte încrezător, oamenii nu se mai comportă așa cum ați sperat voi în interiorul vostru. Trezirea poate fi în ceea ce privește relațiile cu colegii. Poate că mai este cineva implicat în proiectul pe care credeați că îl aveți doar voi. E posibil să înțelegeți că ați avut așteptări. Atenție la diagnostice, investigații, discuții cu doctorii.

Leu/ Ascendent în Leu

Orgoliul vostru, egoul, copilul interior va suferi foarte mult. Ar fi așteptat laude pentru toată chinuiala pentru tot ce faceți ca să îi ajutați pe cei din jurul vostru. S-ar putea să fiți mințiți. Să vi se spună anumite lucruri care nu sunt deloc ce par, ci vin într-un ambalaj. Aveți grijă cu copiii care s-ar putea să vină să vă mintă, să vă ascundă probleme mari. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Cu cât vă chinuiți să aveți un echilibru casă-carieră, cu atât vă va fi extrem de greu. Aveți grijă că va trebui să îi împăcați pe toți și apoi tot în capul vostru se vor sparge oalele. Aveți grijă în cazul în care vi se promite ceva e nevoie de dovadă, de semnătură, mai ales la serviciu. Negociați cu ceilalți, vedeți ce primiți și voi. Cereți ce este al vostru.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Atenție la examene, drumuri, dar și la promisiunile legate de o nouă carieră, nou job situat undeva mai departe de casă. S-ar putea să fie o păcăleală acolo, nu știți exact cum este, cum e traficul, cum sunt colegii.  Nu luați promisiunile de-a gata. Calculați totul. Fiți atenți dacă vreți să cumpărați o mașină, dacă vreți să vindeți fiți atenți la acte. Nu vă asumați voi ceea ce nu vor alții să își asume.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Este vorba despre bani, promisiuni, așteptări, dezamăgiri. E posibil să nu primiți banii pe care îi așteptați, nici renegocierile să nu aibă loc. Promisiunile pur și simplu nu se vor concretiza. Va fi un haos cu tot ce înseamnă bani, contracte, negocieri. Frânați orice proces de negociere până aveți toate calculele. Feriți-vă de pariuri, de jocuri de noroc, de zone nebuloase.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Protagoniștii acestui eveniment astrologic, Săgetătorii s-ar putea să fie destul de încercați. Luna e în semnul vostru. Nu mai știți pe cine iubiți, ce vă place să lucrați, ce vă place să faceți. Voi sunteți „setați” să faceți lucrurile într-un fel. Neptun vă dizolvă și vă dezmembrează puțin. Aveți grijă la sănătate, s-ar putea ca simptomele pe care le aveți să fie ceva, dar vouă să vi se pară altceva. Adevărurile sunt cu totul și cu totul altele. Pe de altă parte, și voi vreți să manipulați adevărul. Încercați să fiți sinceri.  

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Nu este momentul cel mai bun să vă oferiți voi să le faceți pe toate. E cazul să stați în banca voastră, nu să le spuneți la toți cât de multe puteți voi. Mintea zice că poate, dar corpul, organismul, sănătatea, sufletul vostru. Aveți grijă cu sănătatea trupului și a sufletului. E posibil să aflați anumite lucruri legate de oameni dragi. Nu e cazul ca acum să vă mai doară. Încercați să nu vă aglomerați programul.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Luna Plină la voi vă arată ultimele șase luni, tot ce ați construit, tot ce ați vrut, vă arată că e posibil să fi construit pe o bază șubredă. E posibil să fiți ținuți pe loc. Toate acestea țin foarte mult de valoarea de sine, cu cât v-ați vândut acum o jumătate de an v-ați vândut ieftin? Vi se arată că nu primiți ceea ce ați cerut. S-ar putea să vi se arate și că nu puteți să vă bazați pe anumite persoane, care și ele la rândul lor sunt în aer.

Pești/ Ascendent în Pești

La voi este vorba despre multe dezamăgiri legate de locul de muncă, mai ales pentru cei care se tot plâng și nu sunt fericiți acolo de ceva timp. E momentul să mergeți la o ședință și să ziceți, serios? Am investit atât și nu primesc nimic? Poate că e momentul să închideți un capitol, să taiați ceva care nu mai funcționează. Veți avea și revelații legate de partener.

Ai citit și despre numărul de magie al lui Neptun, planeta care te învăluie. În ce semn era Neptun când te-ai născut și cum te ajută asta?

Urmărește mai jos întreaga emisiune VIDEO.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel