Madonna va susţine un concert GRATUIT pe o plajă din Brazilia. În ce oraș va avea loc?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: pagina de Facebook a Madonnei
Sursa foto: pagina de Facebook a Madonnei

Madonna va susţine un mega-concert, gratuit, pe 4 mai.

Concertul pe care Madonna îl va susţine pe plaja Copacabana din Rio de Jaineiro va avea loc la 4 mai şi va fi gratuit, pentru a sărbători sfârşitul turneului său, au anunţat luni cântăreaţa şi organizatorii concertului, informează AFP.

Va fi 'cel mai mare' concert al vedetei 'de până acum, un concert de neuitat pe una dintre cele mai frumoase scene din lume', se arată într-un comunicat publicat pe site-ul artistei americane.

Concertul va marca revenirea Madonnei, în vârstă de 65 de ani, în Brazilia, unde a cântat ultima dată în 2012.

Aceste celebrități s-au născut cu Venus în Leu în harta natală. Care sunt cele mai cunoscute?

Spectacolul uriaş va fi singurul concert al artistei în America de Sud în cadrul acestui turneu, care marchează 40 de ani de carieră în care a cântat în numeroase ţări.

De asemenea, concertul va fi singurul spectacol gratuit din cadrul turneului 'Celebration', prin el artista dorind să mulţumească fanilor brazilieni.

Organizatorii au explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, că acest concert va necesita o logistică similară cu cea a tradiţionalului spectacol de artificii din noaptea de Revelion care are loc anual pe plaja Copacabana, atrăgând de fiecare dată cel puţin un milion de persoane.

În 2006, un concert al celor de la The Rolling Stones pe plaja Copacabana a atras circa 1,2 - 1,5 milioane de persoane. Turneul artistei, câştigătoare a şapte premii Grammy, se află în prezent în America de Nord.

Următoarele date de concerte din luna aprilie includ trei spectacole la Miami şi cinci la Palacio de los Deportes din Ciudad de Mexico, singura escală latino-americană înainte de Rio.

Sursa: AGERPRES (AS - autor: Ana Alecu, editor: Dana Purgaru)

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Ce știm despre Madonna?

Madonna, pe numele său complet Madonna Louise Ciccone, este una dintre cele mai iconice și influente figuri din industria muzicală și de divertisment. A fost o pionieră în integrarea elementelor de muzică dance și electronica în muzica pop, influențând astfel o generație întreagă de artiști și producători muzicali.

Este una dintre cele mai bine vândute artiste din toate timpurile, cu peste 300 de milioane de înregistrări vândute în întreaga lume.

Ea și-a început cariera în anii '80 și a continuat să fie relevantă și activă în industrie pentru mai mult de patru decenii. Este remarcabil faptul că și-a menținut statutul de icon al culturii pop timp de atât de mult timp.

Pe lângă contribuțiile sale în industria muzicală, Madonna a fost implicată în diverse cauze sociale și umanitare de-a lungul anilor, inclusiv drepturile LGBTQ+, combaterea sărăciei și a bolilor infecțioase, precum și educația și protecția copiilor din țările sărace.

Totodată, Madonna a influențat nu numai muzica, ci și modul în care cultura populară privește sexul, feminitatea, puterea și expresia artistică. Este recunoscută ca una dintre cele mai importante figuri care au contribuit la modelarea și redefinirea conceptelor de sexualitate și feminitate în cultura occidentală.

Vezi și: Clasamentul FERICIRII. Care sunt unele dintre cele mai fericite țări din lume și de ce?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel