Marte în Casa a VII-a: DRAGOSTE intensă și multă PASIUNE în relații

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Află cum sunt percepuți nativii care au Marte în Casa a șaptea în astrogramă.

Cum îl caracterizăm pe Marte, din perspectivă astrologică?

Ei bine, Marte este văzută drept planeta care guvernează pasiunea, energia, impulsivitatea, dorința, curajul, dar și agresiunea. De regulă, este asociată cu aspectele masculine ale personalității. Reprezintă dorința de a acționa și de a înfrunta provocările vieții.

Marte este cel care guvernează semnele zodiacale ale Berbecului și ale Scorpionului. De asemenea, este asociat cu Casa întâi, a ascendentului sau a personalității, dar și cu a opta casa, a transformării și a regenerării. 

Poziția lui Marte într-o hartă natală poate să ne ofere informații prețioase despre felul în care o persoană își direcționează energia, despre cum acționează, dar și cum își exprimă dorințele. Sau chiar agresiunea!

Ce informații avem despre Casa a șaptea în astrologie?

Când ne gândim la Casa a șaptea, avem în plan relațiile. Această casă mai poartă și numele de Casa descendentului. Se leagă de relațiile afective, îndeosebi de cele oficiale și serioase. Este clar că fiecare persoana are în minte niște criterii pe care trebuie să le întrunească un partener perfect. Pe toate acestea le găsim în Casa a șaptea.

De asemenea, putem lua în calcul și alte tipuri de parteneriate, precum cele profesionale, legale sau sociale.

Marte în Casa a VI-a: nativi muncitori, cu abilități de lideri

Cum interpretăm Marte în Casa a șaptea?

Marte în a șaptea casă din hartă poate fi interpretat în mai multe feluri. Cert este că această poziție a lui Marte poate să influențeze modul în care un nativ se angajează în relații. Discută și despre felul în care își manifestă dorințele și nevoile în cadrul unei legături de amor.

Nativul cu Marte în Casa relațiilor va avea o dorință nebună de a începe legături bazate pe multă pasiune. Vrea lângă el o persoană la fel de energică, pasională, care să îl scoată din minți. Pune mult preț pe dragoste.

Însă, dacă ai acest aspect în hartă, poți avea o tendință de a fi competitiv în relații. Vrei să preiei frâiele, să ai mereu controlul. Îți exprimi dorințele și nevoile cu atât de mult patos, încât asta poate duce la conflicte cu persoana iubită.

Mai mult, nativul cu Marte în Casa a șaptea este în căutarea unui partener activ și la fel de aventuros precum este el. Are nevoie de un om cu care să exploreze tainele lumii. Pe scurt, caută o relație dinamică și plină de neprevăzut.

În final, fiindcă Marte are și componența agresiunii, un astfel de nativ poate să aibă dese confruntări în relația în care se află. Ar trebui să își gestioneze corect furia și impulsivitatea, ca să evite posibilele conflicte.

Îți sugerăm să te informezi și din următorul articol: Venus în Casa a VII-a: înclinația către mariaj și relații stabile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel