Marte în Casa a VII-a: legături intense în sfera sexualității

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Ai Marte în Casa a opta a hărții natale? Iată ce trebuie să știi!

În astrologie, putem pune semnul egal între Marte și simboluri precum pasiunea, energia, dorința, determinarea, agresivitatea și acțiunea.

În mod tradițional, Marte este considerat "planeta războiului". În harta natală a unei persoane, poate oferi indicii despre modul în care își canalizează energia și pasiunea, precum și despre modul în care acționează în situații de conflict sau de competiție. Poziția și aspectele lui Marte în harta natală a unui nativ pot oferi informații suplimentare despre caracterul și comportamentul său în diferite circumstanțe.

Ce cunoaștem despre Casa a opta în astrologie?

Casa a opta, cunoscută drept Casa transformării, a nașterii și a morții, este asociată cu domenii precum sexul, misterele, transformările și legăturile la nivel profund. Trebuie să știi că această casă este reprezentată în astrologie de semnul Scorpionului.

Dacă ai planete în această casă, acest lucru poate indica un interes profund pentru magie sau misticism.

Pe lângă aceste aspecte, Casa a opta mai guvernează și domenii precum proprietățile și banii altor persoane, inclusiv imobilele, moștenirile și investițiile.

Ce spune CULOAREA energiei intime despre tine și cum îți poate influența latura erotică?

Ce reprezintă Marte în Casa a opta a unui nativ?

Ei bine, este importantă această plasare a lui Marte în a opta casa a unui nativ. Vorbim despre multă intensitate emoțională, dar și despre pasiune, adesea excesivă. Această pasiune se va răsfrânge mai ales în relațiile intime, dar și în explorarea unor aspecte mai profunde ale sinelui.

Vorbim despre o energie sexuală puternică atunci când avem Marte în a opta casă. Acel nativ vede sexualitatea ca pe ceva care îl împlinește. Dacă nu-i sunt satisfăcute aceste dorințe, nativul ajunge să acumuleze multe frustrări. Marte are nevoie de adrenalină!

De asemenea, această poziție a lui Marte discută și despre dorința de putere și de control. Nativul poate simți o dorință puternică de a fi în control asupra vieții proprii, mai ales în sfera de relații și de finanțe. Pot apărea tendințe de a domina sau de a-și exercita puterea în situații care implică alte persoane sau resurse comune. Daca acestui nativ i se limitează resursele, este dezmoștenit sau nu este susținut din punct de vedere material, poate să devină chiar agresiv.

Marte în Casa a opta aduce și transformări personale de ordin profund. Acest nativ vrea să exploreze laturi mai întunecate ale sinelui și poate fi atras de misticism, practici spirituale diferite sau de psihologie.

Totodată, acest aspect poate indica o tendință spre conflicte sau tensiuni intense în legăturile intime. Este important ca nativul să își gestioneze atent latura agresivă, ca să evite conflictele inutile.

Ce persoane faimoase au Marte în Casa a 8-a? Leonardo di Caprio, Joaquin Phoenix, Jimi Hendrix, Steven Seagal, Marilyn Monroe sau Michael Jackson sunt doar câteva dintre numele celebre ale celor care au avut sau au acest aspect în harta de naștere.

Citește și acest articol de pe Astrosens: Marte în Casa a VII-a: DRAGOSTE intensă și multă PASIUNE în relații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel