Mercur în Leu între 19 iulie și 4 august. „LECȚIA încrederii” pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Odată cu intrarea lui Mercur, semnul comunicării, în Leu, ajunge să vorbim cu mai multă încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. Iată în ce domeniu va primi fiecare semn zodiacal lecția încrederii!

Tranzitul lui Mercur în semnul Leului vine într-un moment în care avem în jurul nostru destul de multă energie a acestui semn zodiacal, mai ales că pe 22 iulie intrăm în sezonul Leului, găsești mai multe previziuni aici și aici, iar pe 28 iulie avem o extraordinară Lună Nouă în Leu, un aspect favorabil. 

Mercur va intra în Leu pe 19 iulie unde va sta până pe 4 august și va aduce pentru fiecare semn zodiacal o lecție a încrederii. S-ar putea ca aceasta să nu fie tocmai plăcută, mai ales că se va petrece și un careu cu Marte în Taur, opoziția cu Saturn și un careu cu Uranus și Nodul Nord.

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim, spune astrologul Daniela Simulescu. De multe ori, Mercur se vede și prin tot ce ține de mimică, de gesturi. E momentul în care să stăm mai drepți, să ne purtăm diferit. Dacă avem o diplomă, un talent, bine ar fi să îl scoatem în față. Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică. Nu îți trebuie mult, îți trebuie un bob de încredere care să fie în tine, nu în ceilalți și prin care să-ți poți schimba viața în bine!

Previziuni pentru toate zodiile cu Mercur în Leu!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Lecția încrederii în propriile pasiuni

Mercur aduce lecția încrederii în casa a 5-a. În momentul în care mergi la o întâlnire cu o persoană, ar fi bine să îi spui despre tine, ce știi să faci, cine ești. Bucură-te de propria persoană. „Mie îmi place asta, acestea sunt pasiunile mele”. Lecția încrederii este regăsită și în zona amoroasă, unde poți reînvia romantismul. Chiar și în relația cu copiii este bine să fii mai încrezător, mai jucăuș, poți face foarte multe declarații de dragoste în această perioadă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Încredere în relația pe care dorești să o ai cu familia

Ai nevoie de încredere în relația cu familia ta, în felul în care te arăți lor. Nu e cazul să te mai stresezi, nu e cazul ca ei să te mai vadă ca un copil, nu e momentul să îți mai ascunzi talentele și credințele de ei. E posibil, totodată, să cauți o casă nouă, să dorești să te muți. Dar de data aceasta îți cauți ceva mai potrivit ție, mai în strânsă conexiune cu tot ceea ce ești tu. Îndrăznește să ceri ceea ce vrei de la noul spațiu. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Încrederea în propriile tale cuvinte

Mercur va tranzita casa a 3-a, trebuie să spui și despre tine lucruri, nu doar să vorbești despre ceilalți. Ești mai bun vorbitor, ai niște calități oratorice extraordinare, profită de ele. Poate că scrii poezii, proză, exprimă-te creativ, profită de talentele tale, împarte ceea ce ai vizualizat cu restul lumii, cine știe poți deveni o sursă de inspirație la rândul tău.  

Rac/ Ascendent în Rac

Încrederea în propria putere

Este mare nevoie să ai multă încredere în momentul în care negociezi, cuvintele îți aduc bani. Cu cât aduci mai multe idei, cu atât faci mai mulți bani. Dacă cuvintele ascund neîncredere, nesiguranță, atunci nu faci decât să atragi pierderi. „Cu cât sunteți mai siguri pe voi, cu atât veți câștiga mai mulți bani”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu, deci negociați și veți vedea că veți câștiga.

Leu/ Ascendent în Leu

Încrederea în forțele proprii și în abilitatea de a crea un „ambalaj”

Trebuie să vă lăudați de data aceasta. Mercur are și partea teatrală, de a se victimiza. Folosiți-o doar dacă aveți de câștigat. Trebuie să vă bazați pe ideile voastre. Dacă aveți o întâlnire de afaceri și voi aveți alte idei decât cei prezenți acolo, comunicați-le. Chit că nu vor fi puse în aplicare, este bine să se vadă că aveți încredere în ideile voastre, încrederea în voi, în marketing, în relațiile publice, vânzări. E momentul în care împachetați ceva frumos într-un ambalaj care sigur o să vândă. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Încrederea în lecțiile trăite, pași pentru evoluție

Cel mai bine ar fi să vă gândiți la traumele pe care le-ați suferit de-a lungul vieții chiar dacă nu este foarte plăcut și vă aduce dureri vechi la suprafață. Gândiți-vă și la ce anume v-au adus bun, ce ați învățat din momentele grele: o despărțire, un job pierdut, un eșec finaciar. Toate acestea v-au făcut mai puternic. Luați-vă doza de încredere în trecut și abordați diferit oamenii din viața voastră.

Balanță/ Ascendent în Balanță

(ne)Încrederea în cei care vă înconjoară

Mercur tranzitatează casa a 11-a. Mercur așteaptă validare de la cei din jur, dar voi trebuie să aveți grijă cu cine ieșiți, cu oamenii care apar în viața voastră în următoarea perioadă. Sunt oameni care nu vă aduc nimic, doar vă seacă de energie? Nu îi mai abordați pe cei care nu vă aduc nimic bun. „Spune-mi cu cine umbli ca să îți spun cine ești”, asta vă va defini cu Mercur în Leu.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Încrederea în propriul punct de vedere

Discuțiile cu șefii sunt importante cu Mercur în Leu. Nu trebuie să acționați doar ținând cont de ce vă spun ceilalți, ci să luați voi decizii și să fiți voi responsabili pentru ele. Nu contează ce cred ceilalți, spuneți-vă punctul de vedere, spuneți exact ce s-a întâmplat, ieșiți în față și spuneți ce ați fi vrut și ce anume nu ați primit. Trebuie să fiți vizibili în fața șefilor. Dacă aveți ceva de rezolvat cu o instituție importantă, fiți tupeiști, cereți ce vi se cuvine.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Încrederea în evoluția spirituală

Dacă nu aveți încredere în voi, nu o să reușiți. Vă recomand să aveți noi experimente cu partenerul, să discutați despre subiecte importante, trebuie să învățați cevaa. Poate mergeți la un curs, într-o călătorie. Dar să nu fie călătorii fade, ci călătorii care să vă facă să evoluați. Aveți nevoie de discuții din care să învățați lucruri pe care nu le știți.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Încrederea în forța negocierii

E un moment bun să mergeți la bancă, să verificați ratele. Să nu credeți orice spun cei de la diverse instituții, să vă interesați, să întrebați, să insistați, să cercetați ofertele de pe piață, să vă negociați contractele, dar și să vedeți ce anume puteți obține în plus. Perioada este excelentă pentru negociere, partaj, moștenire, trebuie să vă susțineți punctul de vedere până în pânzele albe.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Încrederea în cunoștințele celor mai buni

Dacă sunteți singuri, trebuie să nu vă coborâți standardele sub nicio formă și să vă căutați un partener mai presus ca voi, care să fie capabil să vă ofere discuții inteligente. Pentru cei care sunt într-o relație, nu fugiți de partener, rămâneți aproape de el, discutați cu el. Faceți în așa fel să primiți din nectarul înțelepciunii celor care vă înconjoară.

Pești/ Ascendent în Pești

Încrederea în drepturile voastre

Fiți atenți la sănătatea voastră sau la cea a partenerului. Dacă vi se pare că doctorul, specialistul sau o persoană de care aveți nevoie să vă ajute cu ceva, vă vorbește de sus, căutați pe altcineva. Aveți grijă că și partenerul poate face la fel, nu permiteți nimănui să vă submineze autoritatea. Nu îi lăsați pe ceilalți să vă calce în picioare. Mai căutați pe cineva care să vă explice. Și voi trebuie să înțelegei detaliile, căutați specialiștii de la care să învățați ceva.  

Urmărește mai jos întreaga emisiune VIDEO! 

Ai citit și despre ce beneficii îți aduce intrarea lui Venus în RAC? Previziuni pentru TOATE zodiile! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel