Mercur și-a oprit retrogradarea! Mai multă claritate pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Mercur va mai tranzita semnul Săgetătorului până pe 14 ianuarie. 

Prima veste bună pe 2024! Mercur nu mai este retrograd! Vă mai atragem atenția că, până pe 14 ianuarie, va reface careul cu Neptun din Pești, ceea ce înseamnă că mulți dintre voi se vor trezi, la propriu și la figurat, din mahmureala de dinainte sau din timpul sărbătorilor. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur și-a reluat mersul direct în casa a 7-a, unde a intrat recent și Venus. În relațiile existente, discuțiile neplăcute și complicațiile vor dispărea treptat. Tu și partenerul veți găsi puterea să comunicați deschis despre orice problemă și astfel, veți găsi mai repede soluții la probleme. Și din când în când trebuie să faci diferența între pretext și adevărata cauză atunci când vorbești cu persoana iubită. Stai departe, în continuare, de foșți parteneri!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, este direct în casa a 4-a, aducând alinare în discuțiile cu familie. După zilele de sărbători care au adus, cel mai probabil nenumărate neînțelegeri, de acum încolo vei reuși să comunici cu rudele. În plus, vei ști să gestionezi în mod eficient problemele locuinței.

Ai citit Horoscopul lunii IANUARIE 2024? Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul tău! Este adevărat că va reface careul cu Neptun, dar nu te va mai afecta la fel! Până pe 14 ianuarie, vei reuși să faci față cu brio tuturor încurcăturilor. Și câteodată, încurcăturile ne aduc numeroase revelații. Mintea îți va funcționa mai bine ca la finalul lui 2023, vei avea idei apreciate de apropiații. Și cum și Venus îți tranzitează semnul, chiar am putea spune că vei fi destul de convingător, atât în carieră, cât și în relații. 

Pești/Ascendent în Pești

Finalul anului 2023 te-a obligat clarifici unele probleme de la locul de muncă apărute pe neașteptate. Acum, Mercur și-a oprit retrogradarea în casa a zecea a carierei, ceea ce înseamnă că vei ști cum să abordezi orice situație provocatoare și că discuțiile cu șefii vor fi mai pe placul tău. Până pe 14 ianuarie, vei reuși să îți propui câteva obiective pe plan profesional. Dar nu uita ceva: fapte, nu vorbe!

Citește și Previziuni 2024 - anul Dragonului de lemn. Nicoleta Ghiriș, astrolog: ”În 2024 trebuie să fim mai precauți”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel