Mesaje de 8 martie. Ce urări și felicitări poți trimite de Ziua Femeii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
freepik.com
freepik.com

Echipa Astrosens urează "La mulți ani" tuturor doamnelor și domnișoarelor! Sa aveți o zi de poveste!

Ziua internațională a femeii este sărbătorită astăzi în lumea întreagă. Să ne amintim că această zi a apărut pe fondul mișcărilor sociale legate de muncă, de la început de secol XX, în Europa și în America de Nord.

Fie că vorbim despre mama, iubita, sora, fiica sau soția ta, le poți surprinde cu unul dintre mesajele de mai jos. Fă-le ziua mai frumoasă!

„La mulți ani, de 8 Martie! Să strălucești întotdeauna ca o floare frumoasă în grădina vieții tale. Ești o femeie minunată și merită să sărbătorim asta în fiecare zi!”

Idei utile de cadouri pentru luna MARTIE. Surprinde-le pe femeile din viața ta!

„În ziua de 8 Martie, îți urez să fii înconjurată de iubire, bucurie și realizări! Ești o sursă de inspirație pentru cei din jurul tău. Fie ca această primăvară să-ți aducă doar lucruri frumoase!”

„Fie ca lumina și căldura pe care le aduci în viețile celor din jur să se întoarcă spre tine într-o zi plină de bucurie și surprize! La mulți ani de 8 Martie, draga mea!”

„În această zi specială, vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce faci. Ești puternică și frumoasă! Sărbătorește-te pe tine și toate realizările tale!”

„La mulți ani de 8 Martie! Să nu uiți niciodată cât de specială ești și cât de mult înseamnă prezența ta în viețile noastre. Fie ca această zi să fie la fel de minunată precum ești tu!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă zâmbetul pe buze, inima plină de bucurie și sufletul încărcat de iubire! Ești un adevărat dar pentru lumea asta și te merităm pe deplin!”

„La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii! Sărbătorește-ți frumusețea, grația și inteligența. Ești un exemplu minunat pentru toate femeile din lume!”

Câteva gânduri pentru femei în luna MARTIE. De ce poți ține cont?

„Draga mea, în această zi specială, îți urez să fii răsfățată, admirată și iubită așa cum meriți. Ești o femeie extraordinară și mă bucur că faci parte din viața mea. La mulți ani!”

„De Ziua Femeii, îți doresc să fii mereu înconjurată de oameni care îți apreciază frumusețea interioară și exterioară. Ești o comoară și meriți să fii prețuită în fiecare zi!”

„Fie ca fiecare răsărit de soare să-ți aducă amintiri dulci și speranțe noi. La mulți ani de 8 Martie! Să-ți lumineze calea și să-ți aducă mereu bucurie!”

„În această zi specială, sărbătoresc puterea și grația ta, draga mea! Ești o femeie remarcabilă și aduci lumină în viața celor din jurul tău. La mulți ani plini de realizări și împliniri!”

„Fie ca razele soarelui să îți încălzească sufletul, iar florile să-ți parfumeze ziua de acest 8 Martie! Ești o femeie minunată și meriți să fii celebrată în fiecare clipă!”

„La mulți ani, femeie puternică și frumoasă! Îți doresc să fii mereu însoțită de optimism, împliniri și iubire. Ai o forță interioară extraordinară, iar astăzi sărbătorim această calitate deosebită a ta!”

Zambila: curiozități și informații interesante. Numele ei înseamnă "vânt de primăvară"!

„Ziua de 8 Martie este o ocazie de a sărbători frumusețea, grația și inteligența ta, draga mea! Ești o femeie unică și aduci lumina în viețile noastre. La mulți ani cu sănătate și fericire!”

„În această zi specială, îți mulțumesc pentru că ești o sursă de inspirație și putere pentru cei din jurul tău. Să nu uiți niciodată cât de specială ești și cât de mult înseamnă pentru noi prezența ta în viața noastră!”

„Draga mea, de Ziua Internațională a Femeii, îți doresc să-ți găsești întotdeauna motiv să zâmbești și să-ți împlinești visele. Ești o femeie minunată și meriți tot ce este mai bun pe lumea asta!”

Alege mesajul care transmite cel mai bine sentimentele pe care le ai și trimite-l cu drag, de 8 Martie!

Femeile FERICITE au nevoie de următoarele "ingrediente" de la partener. Sunt multe sau puține?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel