Mesajele îngerilor pentru a doua jumătate a anului. Previziuni iunie-decembrie 2022. Cum poți comunica cu îngerii?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Mistere
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Îngerii trimit mesaje către Pământ, mesaje care să ne ajute să ne dăm seama că natura își urmează cursul său firesc, că suntem ghidați spre a deveni cea mai bună versiune a noastră și că până la urmă, suntem ființe spirituale într-un trup efemer. 

Mesajele îngerilor pentru iunie-decembrie 2022

IUNIE

Îngerii ne transmit că e posibil să experimentăm ceva din punct de vedere fizic. Această trăire se poate manifesta fie prin prea multă energie pe care o simțim și pe care nu o putem controla, fie prea puțină energie și prea puține resurse interioare care nu ne lasă să ne ocupăm de ceea ce ne doream așa cum trebuie. Sfatul îngerilor este să ne întoarcem mereu privirea către natură și să ne căutăm acolo răspunsurile. Comunicarea cu natura este ceea ce ne va ajuta enorm în luna iunie a lui 2022. 

IULIE

Chiar dacă s-ar putea să ne ia ceva timp pentru a ne întoarce la îmbrățișări, la contactul fizic pe care îl aveam, la felul în care ne purtam unii cu alții înainte de pandemie, îngerii ne încurajează ca pe tot parcursul lunii iulie să ne redefinim conexiunea cu ceilalți și să ne reapropiem de ei. E foarte important să știm că nu suntem aici pentru a fi singuri, ci pentru a ne dezvolta în cadrul comunităților. Îngerii ne spun că ușile ni se vor deschide și ne vom putea împlini dorințele cu ușurință, dar ținând cont de unitate, de ceilalți. 

AUGUST

Și august arată că îngerii ne sunt aproape, dar că ne avem și unii pe alții și ar fi minunat să ne iubim, să trăim forme necondiționate de iubire deoarece ne-ar înălța. Vom fi mult mai puțin temători în august, vom simți nevoia de aventură, de ieșire, de exprimare puternică. 

SEPTEMBRIE

Mesajul îngerilor în septembrie poate fi interpretat în direcția schimbărilor la nivel global. Suntem din ce în ce mai conștienți de faptul că în jurul nostru există multe lucruri pe care nu le putem controla, că suntem limitați de condiția umană. Însă avem mereu lumea noastră lăuntrică și dacă ascultăm cu atenție ce ne spune inima ne vom da seama că suntem ghidați tocmai către oportunitatea pe care o căutam. Însă, septembrie vine și cu o doză de retragere. Pe de altă parte, e mare nevoie atunci să ne amintim cine suntem cu adevărat și să stăm noi puțin pe loc dacă vedem că lucrurile se întâmplă prea repede, că timpul trece prea repede. 

OCTOMBRIE

Îngerii spun că în octombrie ne vom lovi de un „test al adevărului”, în special în ceea ce privește relațiile interpersonale. Tot ceea ce am construit din punct de vedere relațional va fi testat în luna octombrie pentru a vedea dacă are cu adevărat o bază solidă. Cei care au fost sinceri unii cu alții nu au de ce să simtă teamă, însă cei care nu au fost corecți, cei care au mințit, nu vor mai putea susține în continuare aceste relații deoarece își vor da și ei seama că sunt precum niște castele de nisip. 

NOIEMBRIE

Mesajul îngerilor pentru noiembrie este legat de acceptare, despre a nu mai forța nota, despre a da drumul frâielor de care te agăți cu disperare făcându-ți rău ție însuți. Trebuie să înveți să renunți la control, să știi cine ești, să accepți cine ești, să te vindeci și să îi permiți și lumii să fie ceea ce este, de fapt. 

DECEMBRIE

Îngerii spun că în decembrie timpul va avea un ritm mai lent și îți va fi mai ușor să mergi cu toate înainte, te vei simți ușurat și asta în special dacă nu vei mai avea așteptări. Nu ar trebui să îți fie deloc teamă, deoarece finalul anului te va găsi cu relații mai „curate” și cu o percepție mai clară a căii pe care mergi în viață. 

Cum poți comunica cu îngerii?

Îngerii îți pot schimba viața în bine; ei creează o energie pozitivă în viața ta care aduce fericire și mulțumire. Dar cum putem accesa această minunată abilitate a îngerilor? În primul rând, trebuie să credem în ei. Dacă crezi în îngeri, le este mai ușor să-și lucreze magia în viața ta, deși nu este întotdeauna ușor să crezi în ceva ce nu poți vedea și simți.

Aici intervine imaginația. Imaginația este un dar divin și, imaginându-ți un înger, îi faci mai ușor manifestarea în viața ta. Imaginându-vă în mod constant un înger, deschideți calea către realitatea îngerilor pentru a vă aduce iluminarea conștiinței. După puţin timp, îngerul va apărea în mintea ta fără niciun efort din partea ta. Vei fi conștient că îngerii sunt reali și veți crede în ei.

Lucrând sub influența îngerilor, aceștia vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim și vă vor ajuta, de asemenea, să vă realizați cele mai dragi vise.

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți întâlni îngerii este prin meditație. Când mintea este liniștită, se deschide un canal pentru ca îngerul dvs. păzitor să comunice și să atingă sufletul. Nu este nevoie să practicați o meditație completă pentru a ajunge la îngerii voștri - doar să stați liniștit și să vă goliți mintea de griji, asta va face ca îngerul să vină la voi mai uşor. Pe măsură ce practicați meditația din ce în ce mai mult, veți deveni mai conștienți de prezența îngerilor în viața voastră și veți realiza energia lor iubitoare care aduce putere pozitivă vieții voastre. 

Sursă: canalul de YouTube Josie Grouse, llewellyn.com

Ai citit și despre previziunile astrologice pentru a doua jumătate a anului 2022: Schimbări pe toate planurile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel