Multe ajustări și posibile schimbări profesionale. Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Săgetător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Jupiter este în mers direct în Taur. Descoperă previziunile pentru nativii Săgetător!

Pe data de 30 decembrie 2023, Jupiter a încetat să fie în mișcare retrogradă în Taur. În prezent, se află în mers direct până pe 26 mai anul acesta, când își va începe tranzitul în semnul Gemenilor.

Jupiter reprezintă o planetă asociată cu amplificarea, expansiunea, studiul și oportunitățile.

Deși este adesea denumită Marele Benefic, în practică, Jupiter poate varia între extremele favorabile și cele nefavorabile. Capacitatea sa de a amplifica atât aspectele pozitive, cât și cele negative ale unei situații este bine cunoscută.

Arhetipul Taurului pune accentul pe confort și resurse.

Tranzitul lui Jupiter în mers direct sugerează că, dacă acționezi în mod corespunzător, poți beneficia de avantaje semnificative. Este important să eviți orice scurtături sau negocieri care ar putea compromite acest proces. De asemenea, este recomandat să te ferești de cheltuielile excesive și inutile.

Cu Jupiter în mers direct, este de așteptat să te simți plin de optimism și încredere. Este momentul să ai încredere în tine și să perseverezi în direcția obiectivelor tale. Jupiter te încurajează să fii curajos și să te angajezi în procesul de învățare.

Schimbări în gestionarea afacerilor, moșteniri și relații. Previziuni cu Jupiter în mers direct pentru Balanță

Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Săgetător și cei cu ascendent în Săgetător?

Jupiter, planeta care te guvernează, și-a încetat mișcarea retrogradă. E important să depui efort și să faci ajustări considerabile. În plus, trebuie să fii foarte atent la starea ta de sănătate.

Până în luna mai, astrologul îți sugerează să efectuezi un set de analize medicale. În luna aprilie, conjuncția dintre Jupiter și Uranus ar putea să-ți provoace tulburări, așa că ar trebui să iei toate măsurile necesare pentru a preveni problemele de sănătate.

În aceeași perioadă, pot avea loc schimbări importante în sfera profesională. Poți fi pus în situația de a pierde un loc de muncă sau de a găsi unul cu totul diferit. Nu te panica dacă pierzi ceva, pentru că acest lucru s-ar putea să fie benefic pe termen lung.

Dacă ești în căutarea unor noi oportunități și vrei să inovezi, Jupiter îți susține tranzitul.

Poți să vezi și: Schimbări în gestionarea afacerilor, moșteniri și relații. Previziuni cu Jupiter în mers direct pentru Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel