Ne pregătim de Luna Nouă în Gemeni! Cele PATRU zodii vizate

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Pe 6 iunie avem una dintre cele mai norocoase faze ale lunii din 2024!

Pe 6 iunie vom avea Lună Nouă în Gemeni. Soarele și Luna vor fi acompaniate de Mercur, Venus și Jupiter în același semn. Gemenii vorbesc despre schimbare, comunicare, minte, voce, adaptare și fluctuații. Și cum Soarele și Luna se vor afla în careu cu Saturn, este clar că avem nevoie de noi informații sau cunoștințe. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă va fi semnul tău, alături de Mercur(propriul guvernator), Venus(Micul Benefic) și Jupiter(Marele Benefic). Careul Lunii Noi cu Saturn te învață că niciodată nu este momentul potrivit. Și că dacă vrei o schimbare, nu trebuie să aștepți mult și bine să se întâmple, ci să faci pași în acest sens. Astrele îți recomandă să îți conștientizezi serios calitățile și defectele. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Nouă din casa a zecea îi va ajuta pe cei care vor fi mult mai flexibili la locul de muncă. Aceștia fi apreciați pentru faptul că vor să învețe și să testeze și alte soluții. Învățați de la șefii voștri, de la superiorii de la serviciu. Un moment potrivit dacă vrei să începi căutarea unui nou/alt loc de muncă. 

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna Nouă se va petrece în casa a șaptea alături de Jupiter, guvernatorul vostru. Cei singuri pot intra în relații noi sau cunoaște oameni. Pentru cei care au deja o relație, partenerul se va demonstra a fi un adevărat izvor de înțelepciune. Învățați de la partenerul de cuplu, ascultați în mod diferit ceea ce spune. Comunicarea este cheia pentru toate problemele din cuplu. 

Pești/ Ascendent în Pești

Luna Nouă se va petrece în casa a patra, acolo unde se mai află trio-ul norocos Mercur-Venus-Jupiter. Un moment foarte bun pentru a face schimbări în locuință. Aflați lucruri uimitoare din discuțiile cu părinții sau cele cu rudele. Aceștia vor aduce o perspectivă nouă, și vă vor învăța să fiți mai flexibili. Apelați la oamenii dragi și veți avea doar de câștigat. Luna Nouă va fi în careu cu Saturn din semnul vostru, deci nu trebuie să vă grăbiți deloc!

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel