„Nu îți pune limite! Nu evoluezi dacă bați pasul pe loc.” Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Leu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până la 26 mai, Jupiter este în mers direct în semnul Taurului. Apoi, va trece în Gemeni. Iată previziunile pentru cei născuți în Leu.

Jupiter este considerat unul dintre cei mai benefici și expansivi dintre toate planetele.

De asemenea, este asociat cu norocul, expansiunea, înțelepciunea, învățarea superioară, spiritualitatea și generozitatea. Guvernează semnul zodiacal al Săgetătorului și co-guvernează semnul Peștilor, alături de Neptun.

În harta natală a unei persoane, poate arăta zonele vieții în care nativul are potențialul de a experimenta creștere, succes și noroc. Mai mult, indică domeniile în care o persoană poate fi înclinată să exploreze, să călătorească și să învețe.

Aspectele pozitive ale lui Jupiter includ optimismul, încrederea, expansiunea conștiinței și generozitatea. Totuși, aspectele negative pot include excesul, exagerarea, lipsa de măsură sau tendința de a fi prea încrezător.

Arhetipul Taurului despre ce vorbește? Despre resurse și confort.

Revizuirea planurilor și oportunități neașteptate. Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Rac?

Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Leu și cei cu ascendent în Leu?

Ei bine, până în luna mai a acestui an, Jupiter o să fie în mers direct în Casa a zecea, unde se află din 2023.

Să ne reamintim ce este Casa a zecea.

Casa a zecea este amplasată în partea superioară a hărții astrologice, ceea ce o face cea mai vizibilă pentru noi. Atributele sau trăsăturile asociate cu planetele din această casă pot fi primele lucruri pe care oamenii le observă sau le înțeleg despre tine atunci când te întâlnesc pentru prima dată.

A zecea casă, sub guvernarea zodiei Capricornului, este responsabilă pentru domenii precum structurile, corporațiile, tradiția, imaginea publică, faima, onorurile, realizările, premiile, limitele, regulile, disciplina, autoritatea, precum și aspecte legate de tați și paternitate.

Probabil, ai trecut prin multe schimbări pe plan profesional. Suntem convinși de faptul ca ai avansat, ai găsit un job nou ori ai început un alt proiect.

Este momentul să îți dai seama care sunt ajustările pe care ești nevoit să le faci.

Un lucru este cert: orice îți vei dori din punct de vedere profesional, se poate împlini până în luna mai, cu ajutorul lui Jupiter. 

Cum te va ajuta Conjuncția Jupiter-Uranus din 21 aprilie? În funcție de modul în care abordezi viața, poate să te facă celebru sau din contră, un anonim.

Ce ești îndemnat de către astrolog? Nu mai ține cu dinții de un anumit job sau de o idee. Ai face bine să nu îți mai setezi limite, fiindcă nu o să evoluezi daca bați pasul pe loc. Nu în ultimul rand, Jupiter în această casă discută și despre statutul tău în ceea ce privește căsătoria, așa că pot să apară schimbări pe acest plan.

Poți să vezi și: Horoscop MARTIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel