Horoscop MARTIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Iată care sunt veștile pentru acești nativi în Martie 2024!

În primele trei săptămâni ale lunii, Marte rămâne în Vărsător. Deci putem spune că suntem obligați să ne uităm cu încredere la planurile pentru viitorul apropiat, dar și de a găsi noi metode, unele neconvenționale, pentru a le pune în aplicare. Finalul lunii ne aduce o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Balanță. Ne vom da seama de limitele noastre în relațiile personale și parteneriatele profesionale.

Iată ce aduce luna martie pentru nativi!

Leu/Ascendent în Leu

În data de 20 martie, avem Echinocțiul de Primăvară, moment în care Soarele, guvernatorul tău, va intra în Berbec. Această schimbare aduce beneficii pentru tine. În prezent, Soarele este în semnul Peștilor în casa a 8-a. Produce confuzie, frici și probleme financiare. Primele trei săptămâni ale lunii martie nu sunt favorabile pentru tine. Depui eforturi suplimentare pentru a atinge aceleași rezultate. Din ultima parte a lunii, devii mai conștient de propria valoare și putere. Încrederea în sine îți lipsește până în ultima săptămână. Până atunci, evită să forțezi lucrurile. În timpul tranzitului Soarelui prin casa a 8-a, lupta excesivă poate duce la pierderi mai mari.

Vezi AICI previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În luna martie, trebuie să ții minte că depinzi de oameni. Vei avea multe planete în casa a 7-a, cea a relaților. Poți să te descurci să faci lucrurile singur, așa cum îți dorești, dar asta nu înseamnă că aceasta este calea pe care trebuie să o urmezi. Nu doar tu vei avea nevoie de ajutorul altora, ci și unii oameni te vor căuta pentru sprijin. Este dificil să te distanțezi. Trebuie să înveți arta compromisului și a negocierii în martie. Este important să găsești un teren comun cu cei din jurul tău, fără să depui eforturi excesive. Dacă alegi să suferi, nu poți să te plângi, deoarece cei din jur nu vor înțelege.

Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 25 martie, va avea loc o Eclipsa de Lună în semnul tău. Apare necesitatea de a încheia un capitol din viața ta. Este timpul să recunoști că unele lucruri pur și simplu nu funcționează și să te întrebi care este următorul pas. Posibil să fie un moment pe care l-ai evitat în repetate rânduri. Dacă te afli într-o situație care nu evoluează, spre sfârșitul lunii martie este necesar să îți clarifici direcția.  Amintește-ți că atunci când încerci să mulțumești pe toată lumea, riști să te pierzi pe tine însuți. Este posibil să iei o decizie care ți se va părea incomodă.

Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În luna martie, este esențial să înțelegi că timpul trece și că relațiile nu mai pot fi menținute în același mod ca în trecut. Trebuie să te conectezi cu ceea ce îți dorești cu adevărat și să faci alegeri raționale și conștiente. Este important să nu rămâi blocat într-o relație fără viitor, în cazul în care partenerul tău nu se schimbă. Te așteaptă decizii semnificative de luat. În cursul lunii, vei experimenta momente în care o să simți nevoia de dragoste, afecțiune și grijă, iar iubirea de sine devine necesară. Dacă ai copii, este posibil să întâlnești mai multe provocări legate de viața lor, iar instabilitatea poate să devină evidentă. Începând cu a doua jumătate a lui martie, ar putea apărea schimbări în plan profesional, la care va trebui să te adaptezi fără a opune rezistență.

Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION.

Iata calendarul celor mai importante evenimente astrologice din luna martie 2024!

10 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN BERBEC

După incursiunea în lumea poveștilor și a emoțiilor din semnul Peștilor, iată că vine vremea ca Mercur să intre în Berbec. Cu Mercur în Berbec gândim și comunicăm repede. Prindem viteză! Ne plictisesc subiectele vechi. Vrem idei noi. Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie. 

Saturn retrograd în astrograma natală: Realizări semnificative și progres în diferite domenii

10 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI

Luna Nouă în Pești vorbește și despre o dizolvare sau un nou început. Dar un început al sfârșitului, dat fiind faptul că Peștii reprezintă ultimul semn din zodiac. Și cum Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Saturn, este clar că trebuie să gândim pe termen lung. Dar și să acceptăm trecerea timpului. 

11 MARTIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 5 aprilie. Trecem de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor a ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul.

 20 MARTIE: ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ/SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC

Începe, în sfârșit, primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la hibernarea din sezonul Peștilor, la nevoia de prospețime și acțiune a Berbecului. 

Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie

23 MARTIE: MARTE INTRĂ ÎN PEȘTI

Tranzit care va dura până pe 30 aprilie. Vom fi predispuși la a duce lupte care nu sunt ale noastre, care nu ne fac bine. Ne dezlipim de problemele noastre și ne atașăm emoțional de ale altora, suferind pentru ele fără a acționa. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

25 MARTE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ

Axa Nodurilor Lunare este readusă în discuție. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o. De fiecare dată, această fază a lunii, vorbește despre un apogeu. Ajungem la un moment în care zicem că nu se mai poate. Mai ales în zona relațiilor și a parteneriatelor

Vezi și Horoscop MARTIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel