Horoscop MARTIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Iată care sunt veștile pentru acești nativi în Martie 2024!

În luna martie vom avea prima eclipsă din 2024. Am putea spune că urmează primul extemporal din partea astrelor din acest an. Eclipsa de Luna/Luna Plină din Balanță de pe 25 martie va pune accentul pe relațiile noastre, dar și pe capacitatea noastră de a negocia, de a face compromisuri, dar și de tendința de a evita ce nu ne convine. În ultima săptămână a lunii, Marte își va începe tranzitul în Pești și ne va obliga să fim mai atenți și la ceea ce simțim.

Iată ce aduce luna martie pentru nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele trei săptămâni, Marte, guvernatorul tău, este într-o poziție favorabilă pentru tine. Se află în Vărsător, în casa a 11-a. Este important să înțelegi că trebuie să iei inițiativa într-un anumit domeniu. Până pe 23 martie, este esențial să interacționezi, să socializezi și să te implici în activități în compania altor persoane. De asemenea, este benefic să îți îmbunătățești cunoștințele.  În ultima săptămână a lunii, Marte se duce în casa a 12-a. În acest moment, va fi necesar să acționezi mai mult și să vorbești mai puțin. Poziția astrologică subliniază dorința ta de expansiune, însă va fi nevoie de o mică retragere. Conjuncția dintre Chiron și Nodul Nord în semnul tău ar putea să te ajute să devii conștient de rănile tale, atât fizice, cât și emoționale. Chiron este asociat cu sentimentul de respingere și abandon. Dacă realizezi că ai o dependență sau ești implicat într-o relație toxică, acest aspect te poate ajuta să vezi realitatea mai clar.

Vezi AICI previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

În primele două săptămâni, Venus, guvernatoarea ta, este în casa a 10-a, asociată cu cariera. În același loc se află și Marte. Trebuie să rămâi concentrat pe zona profesională, indiferent de alte aspecte care pot apărea în viața ta. Angajamentul în muncă, profesionalismul, curajul, dar și puțină furie, te pot ajuta să te evidențiezi în fața superiorilor sau partenerilor de colaborare. Nu este neapărat necesar să fie vorba despre un proiect de serviciu. Implicarea în voluntariat sau sprijinul acordat unei companii pentru a susține comunitatea poate fi la fel de benefic. În plus, ți-ar prinde bine să acorzi ajutor celor din jurul tău în luna martie. Angajamentul în acțiuni umanitare, fie că este vorba despre sprijinirea unui copil sau a unei persoane fără adăpost, îți poate aduce multe satisfacții.

Vezi AICI previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până pe 10 martie, Mercur, guvernatorul tău, este în casa a 10-a. Din cauza unei conjuncției pe care o face cu Neptun, este posibil să experimentezi o oarecare confuzie în domeniul profesional. Va avea loc și o Lună Nouă lângă Saturn. În primele zile ale lui martie, nu te aștepta să primești aprecieri, premii sau recunoașteri din partea celor din jur. Rezultatele vor veni în urma muncii și dedicării tale. Începând cu a doua parte a lunii, lucrurile se schimbă. Odată cu intrarea lui Marte în casa a 10-a , vei deveni mai ambițios, competitiv și te vei simți mai determinat.

Vezi AICI previziunile complete pentru Gemeni. 

Rac/Ascendent în Rac

Aspectul cel mai semnificativ pentru tine este Eclipsa care va avea loc la sfârșitul lunii, în casa a 4-a. Luna Plină din Balanță ți-ar putea stârni dorința de a căuta o nouă locuință, de a face modificări în casă sau de a aduce ajustări în relațiile cu membrii familiei. Deoarece este o Lună Plină, marchează un apogeu, un punct culminant. De exemplu, s-ar putea să îți dai seama că locul în care locuiești nu îți mai aduce satisfacție sau că nu îți mai face bine. Pe de altă parte, luna martie vine cu oportunități minunate pentru studiu și călătorii. Ai putea să dedici mai mult timp lecturii, să interacționezi cu persoane inteligente sau să le asculți pe acestea.

Vezi AICI previziunile complete pentru Rac.

Iata calendarul celor mai importante evenimente astrologice din luna martie 2024!

10 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN BERBEC

După incursiunea în lumea poveștilor și a emoțiilor din semnul Peștilor, iată că vine vremea ca Mercur să intre în Berbec. Cu Mercur în Berbec gândim și comunicăm repede. Prindem viteză! Ne plictisesc subiectele vechi. Vrem idei noi. Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie. 

10 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI

Luna Nouă în Pești vorbește și despre o dizolvare sau un nou început. Dar un început al sfârșitului, dat fiind faptul că Peștii reprezintă ultimul semn din zodiac. Și cum Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Saturn, este clar că trebuie să gândim pe termen lung. Dar și să acceptăm trecerea timpului. 

11 MARTIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 5 aprilie. Trecem de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor a ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul.

 20 MARTIE: ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ/SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC

Începe, în sfârșit, primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la hibernarea din sezonul Peștilor, la nevoia de prospețime și acțiune a Berbecului. 

Marte în Vărsător. O viziune asupra viitorului: Revoluție fără arme, doar cu tehnologie

23 MARTIE: MARTE INTRĂ ÎN PEȘTI

Tranzit care va dura până pe 30 aprilie. Vom fi predispuși la a duce lupte care nu sunt ale noastre, care nu ne fac bine. Ne dezlipim de problemele noastre și ne atașăm emoțional de ale altora, suferind pentru ele fără a acționa. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

25 MARTE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ

Axa Nodurilor Lunare este readusă în discuție. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o. De fiecare dată, această fază a lunii, vorbește despre un apogeu. Ajungem la un moment în care zicem că nu se mai poate. Mai ales în zona relațiilor și a parteneriatelor

Vezi și Super vești pentru Pești cu Uranus în Taur. Mai ai la dispoziție DOI ani să schimbi ceva!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel