Numărul de magie al lui Neptun, planeta care te învăluie. În ce semn era Neptun când te-ai născut și cum te ajută asta

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Neptun petrece aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a se deplasa prin întregul zodiac. Pe 12 aprilie 2022 Neptun a făcut o conjuncție cu Jupite în semnul Peștilor. Această conjuncție este un eveniment rar care se întâmplă o dată la 13 ani şi care schimbă radical lumea aşa cum am cunoscut-o până acum. Află mai jos mai multe despre Neptun, dar și în ce semn era când te-ai născut și cum te influențează asta. 

Din punctul de vedere al astrologiei, Neptun vorbește despre iluzie și dependență. Atunci când apare în astrogramă, în special amplificat de alte aspecte, cum ar fi cele cu Uranus sau Jupiter, de exemplu, poate să aducă dependența de alcool, droguri, dar și o mare iluzie. Este ca un număr de magie performat în fața ta, te vei lăsa instant vrăjit de puterile sale, te vei simți învăluit și nu îți vei da seama care sunt trucurile. 

Lui Neptun îi place misterul și îi place la nebunie să facă lucrurile să pară tot ceea ce nu sunt. Este precum o iluzie optică.  Influența sa aduce în discuție și problemele psihologice, dar și pe cele legate de sănătatea mintală. Pe de altă parte, Neptun te poate arunca în frică, e o planetă misterioasă care aduce la suprafață lumi întunecate. 

În schimb, ajută la tot ceea ce înseamnă artă vizuală, fotografie, cinematografie și îți schimbă pe loc percepția pe care o aveai până acum. Ai văzut ceva și deodată te freci la ochi și vezi lucrurile într-o cu totul altă lumină. 

Vorbim de conjuncția Jupiter (cel care amplifică) și Neptun (cel care te face să vezi în alte culori) într-un moment în care toți ne uităm la telefoane și petrecem foarte mult timp privind imagini și filmări din social media, subjugați de realitatea virtuală. 

Semnul în care se afla Neptun, când te-ai născut, are un rol asupra felului cum te conectezi la cel mai înalt nivel al creativității și divinității, precum și la practicile tale spirituale. Iar semnul în care se află Neptun îţi afectează creativitatea și spiritualitatea în acest moment. 

NEPTUN ÎN BERBEC: 1862-1875, 2025-2039

Practica și imaginația ta spirituală sunt active și se concentrează pe modul în care înțelegi identitatea. Care este diferența între spiritual și material? Neptun va intra din nou în Berbec în 2025, așa că ne vom pune astfel de întrebări și vom învăța să trăim cu răspunsul care se manifestă în urma experiențelor noastre.

NEPTUN ÎN TAUR: 1875-1888, 2039-2052

Te conectezi la imaginație și divinitate prin frumusețe și plăcere. Neptun în Taur te ajută să vezi toate modurile în care arta, estetica și povestirea vizuală îi ajută pe oameni să se simtă mai puțin singuri și profund conectați la o putere superioară.

NEPTUN ÎN GEMENI: 1988-1902, 2052-2065

Relațiile tale cu divinitatea și creativitatea sunt mentale și aproape întotdeauna prin conversații semnificative. Cu Neptun în Gemeni, poți răspunde la unele dintre cele mai dificile întrebări existențiale ale vieții prin dialog cu ceilalți și cu universul așa cum îl înțelegi.

NEPTUN ÎN RAC: 1902-1915, 2065-2078

Emoțiile sunt date  sau informaţii cu suflet. Cu Neptun în Rac, emoțiile tale te ajută să te conectezi la darurile și abilitățile tale creative. Aceasta este, de asemenea, o plasare care te conectează la practicile și tradițiile ancestrale din cultura ta de origine.

NEPTUN ÎN LEU: 1915-1928, 2078-2092

Aici vorbim despre carisma sufletului. Neptun în Leu îți oferă o conexiune cu spiritul care îți permite conducerea, creativitatea și inima deschisă ca să-i îndrumi pe ceilalți spre o viață de dragoste. Ești aici pentru a înțelege cum să trăiești cu mai mult curaj și mai puțină frică.

NEPTUN ÎN FECIOARĂ: 1928-1942, 2092-2105

Această plasare ajută la găsirea adevărului spiritual, a creativității și a păcii în simplitatea, curățenia și ordinea Fecioarei. Vei avea acces atât la vindecare și imaginație cu pași simpli, aplicați, comportamentali.

NEPTUN ÎN BALANȚĂ: 1942-1956

Relațiile sunt un fel de practică spirituală, nu? Cu Neptun în Balanță, găseşti divinitate și soluții creative prin intermediul altor oameni. Abilitățile tale pentru diplomație, înțelegere și negociere i-ar putea ajuta pe ceilalți să găsească ceea ce lumea are nevoie disperată, cum ar fi pacea, mila și dreptatea.

NEPTUN ÎN SCORPION: 1956-1970

Care este adevărul? Neptun în Scorpion este preocupat de cele mai profunde și mai ascunse dimensiuni ale onestității, adevărului și intimității. Vrei să dezvăluie adevărul altora, putem avea și momente și relații mai semnificative.

NEPTUN ÎN SĂGETĂTOR: 1970-1984

Speranța este imperativă! Neptun în Săgetător ne ajută să găsim o viziune a ceea ce este posibil, astfel încât să putem schimba ceea ce trebuie schimbat. Imaginația, creativitatea și bucuria ta se transformă prin educație, învățare experiențială și călătorie.

NEPTUN ÎN CAPRICORN: 1984-1998

Dacă nu este împământat, nu îl vrei! Neptun în Capricorn te ajută să rămâi centrat, non-reactiv și receptiv prin intermediul practicilor spirituale care te mențin pe tine și pe ceilalți în mișcare către alinierea, integritatea și responsabilitatea. Disciplina și controlul impulsurilor sunt un cadou.

NEPTUN ÎN VĂRSĂTOR: 1998-2012

Cu cât este mai perturbator, cu atât mai bine! Cu Neptun în Vărsător, știi că,de obicei, un grup mic de gânditori revoluționari au întotdeauna o idee mai bună care supără status quo-ul. Spiritualitatea și creativitatea îţi ajută idealurile să rămână clare și instructive pentru o aplicare rapidă.

NEPTUN ÎN PEȘTI: 2012-2026

Poate prevala pacea? Cu ajutorul tău, se poate. Ai o perspectivă asupra temelor spirituale universale precum iertarea, mila, răspunderea și dragostea într-un mod care îi ajută pe ceilalți să progreseze și să se vindece în moduri miraculoase.

Ai citit și despre Luna Plină din Săgetător în careu cu Neptun?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel