O colecţie de bijuterii care i-au aparţinut lui Elvis Presley, scoasă la licitaţie cu sprijinul Priscillei Presley

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Două sute de articole, care includ inele de aur cu pietre prețioase, ceasuri și coliere, vor fi scoase la licitație de către Priscilla Presley. Obiectele i-au aparținut lui Elvis Presley. 

O colecţie de bijuterii pe care Elvis Presley i le-a dăruit managerului său, colonelul Tom Parker, va fi scoasă la licitaţie pe 27 august cu ajutorul fostei soţii a Regelui Rock-and-Roll-ului, Priscilla Presley, relatează luni Reuters.

Două sute de articole, între care inele de aur încrustate cu pietre preţioase, butoni, ceasuri şi coliere, au fost aduse pentru evenimentul organizat de casa de licitaţii GWS Auctions. Printre obiectele scoase la vânzare se numără, de asemenea, chitara la care a cântat Presley în timpul celebrei sale 'reveniri' la TV din 1968.

Multe dintre obiecte au fost furnizate de fosta soţie a lui Elvis, Priscilla Presley. „Ei bine, cu siguranţă ne va trezi amintiri”, a declarat Priscilla Presley pentru Reuters. Ea a adăugat că era o glumă continuă pentru fostul ei soţ să cumpere sau să comande constant bijuterii pentru Parker pentru că managerul avea deja tot ce-i trebuia, însă Elvis nu ştia ce altceva să-i mai cumpere. Priscilla Presley a afirmat că se simte protectoare în legătură cu aceste articole pentru că le-a proiectat pe unele dintre ele, inclusiv artefacte cu logo-ul pentru TCB Band, muzicienii care au format trupa din spatele lui Presley în ultimii săi ani.

Priscilla Presley a afirmat că a susţinut licitaţia în parte pentru că a obosit să vadă atât de multe artefacte false scoase la vânzare. „Există atât de multe produse care nu sunt autentice şi asta mă îngrijorează”, a spus ea. 'Vreau să ştiu sigur că vor ajunge la cineva care va avea grijă de ele, care să le iubească', a adăugat Priscilla Presley. sursă: AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Moise, editor: Mariana Ionescu)

Fiecare semn zodiacal dispune de câteva caracteristici care îl fac mai predispus anumitor feluri de a se prezenta. Ce bijuterii credeți că ar trebui să poarte fiecare zodie în funcție de trăsăturile ei? 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecul e cam grăbit și s-ar putea să nu își dorească mai mult de un ceas prin care să vadă exact cât mai are de alergat, cât timp a rămas din traseul pe care îl face pentru a cuceri un vârf, la ce oră se trezește ca să aibă timp să facă tot ce și-a propus. Berbecul va avea mereu o natură practică. E posibil, totuși, ca dacă își ia bijuterii, să investească în ceva de calitate. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurilor le place confortul și viața bună. Sunt atrași atât de coliere, cât și de brățări. Vor dori să își pună în evidență gâtul și să le arate celorlalți situația lor financiară. Taurului îi place să aibă, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Sunt atrași și de cristale, pietre prețioase, aur, argint, tot ce are legătură cu pământul, resursele, natura.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt curioși și extrem de schimbători. Este greu de ghicit ce bijuterii vor prefera aceștia, cel mai probabil unele care să conțină ceva cu simboluri despre care au citit că ar putea să îi protejeze sau să îi facă să atragă și mai multe cunoștințe. Li s-ar potrivi: lănțișoare cu pietre colorate, broșe cu bufnițe și inele cu semne ale infinitului. 

Continuarea pentru bijuteriile potrivite fiecărei zodii o găsiți chiari aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel