O mașină de lux a lui Maradona care poartă semnătura "Pibe de Oro", scoasă la licitație. Cât valorează

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
O mașină de lux a lui Maradona care poartă semnătura "Pibe de Oro", scoasă la licitație. Cât valorează (sursa foto: Pixabay)
O mașină de lux a lui Maradona care poartă semnătura "Pibe de Oro", scoasă la licitație. Cât valorează (sursa foto: Pixabay)

Casa oferită de fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona părinţilor săi, două autoturisme BMW şi o scrisoare de la defunctul lider cubanez Fidel Castro au fost incluse într-un lot de bunuri care va fi scos la licitaţie pe 19 decembrie, conform unei decizii a justiţiei, citată de presa argentiniană.

Licitaţiile online vor avea loc cu acordul moştenitorilor fostului campion mondial din 1986, în memoria căruia un omagiu este prevăzut pe 25 noiembrie.

Judecătoarea a decis



Automobile, proprietăţi imobiliare şi obiecte personale vor fi scoase la vânzare printr-o decizie a judecătoarei Luciana Tedesco.

În schimb, bunurile care au avut o valoare afectivă, precum tricouri oferite de alţi jucători la funeraliile fotbalistului, vor fi excluse de la licitaţie.

Scrisoare semnată de Fidel Castro



Scrisoarea semnată de Fidel Castro s-a născut din prietenia dintre fostul lider cubanez şi Maradona, în perioada în care acesta din urmă s-a aflat în insulă pentru a se trata de dependenţă de droguri, care era să-l coste viaţa de două ori.

Care este prețul de pornire a unei mașini care poartă semnătura lui Maradona



Una din cele două maşini BMW poartă semnătura lui "Pibe de Oro" gravată pe parbriz, având un preţ de pornire de 165.000 de dolari.

Casa oferită de Maradona părinţilor săi se află în cartierul Villa Devoto din Buenos Aires.

Câştigurile generate de această vânzare vor fi utilizate pentru a plăti datoriile şi cheltuielile fostului idol argentinian şi nu vor repartizate moştenitorilor, informează AFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel