PATRU cele mai norocoase Zodii de Luna Nouă din Leu

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Pe 16 august, vom avea o Lună Nouă în Leu în careu cu Uranus. 

 

O Lună Nouă presupune faptul că avem Soarele și Luna la același grad, în aceeași zodie. Luna Nouă în Leu se va petrece pe 16 august și este una dintre puținele zile din an, cel puțin din punct de vedere astrologic, în care să ne permitem să fim bucuroși. Este un eveniment extrem de special care ne obligă să vedem partea plină a paharului. 

Luna Nouă va fi în care cu Uranus, deci vom avea parte și de surprize! Să sperăm, unele plăcute!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Bucuria și pofta de viață vin în calea ta astăzi. Trebuie să încerci de acum înainte să te gândești să faci ceva pentru tine care să îți aducă bucurie, ceva doar al tău, care te reprezintă. Să îți creezi un obicei în a te surprinde pe tine însuți/însăți zâmbind. Să îți promiți că indiferent de cum va decurge viața, vei avea în vedere tot timpul și iubirea de sine. Ar fi ideal dacă ai începe acum ceva legat de creativitate, să stabiliești să ai în fiecare săptămână câteva ore alocate pentru tot felul de activități creative. Alege să faci ceva care să te bucure de-acum încolo. Și să fii mai spontan!

Ce lecții primesc TOATE zodiile de la astre în următoarele luni? Recomandări și previziuni

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Tu ai nevoie să scrii, să citești, să te bucuri de puterea vindecării prin artă. Poți scrie afirmații, poți ține un jurnal, te poți gândi să scrii acel roman la care ai tot visat de atât de mult timp sau pur și simplu poți nota intenții pe care le ai cu privire la viitorul tău. Mai ales că ne apropiem de retrogradarea lui Mercur, iar puterea de concentrare scade. De-a lungul unei zile ne trec atât de multe gânduri prin cap, idei de relaxare, idei de afaceri, uneori idei de-a dreptul geniale. Jurnalul se poate dovedi a fi un izvor de creativitate. Și nu știi niciodată ce surprize îți rezervă universul!

Horoscopul verii 2023. Află previziunile pentru toate zodiile - VIDEO

Leu/ Ascendent în Leu

Ești protagonistul acestei Luni Noi care se petrece în semnul tău.  Dacă mai punem la socoteală și prezența lui Venus retrogradă și Lilith, am putea spune că va fi o adevărată petrecere la tine! Așadar, îți vei dori ca toate reflectoarele să fie pe tine, să arăți bine, să te aranjezi chiar mai mult decât de obicei, să te bucuri de magie, de răsfăț de tot felul de lucruri care au legătură cu tine și doar cu tine. „Aveți nevoie să fie un răsfăț, ceva ce nu ați făcut până acum. Să acceptați schimbarea. Să faceți ceva la care nu v-ați mai fi gândit până acum. O chestie care să fie legată de propria persoană” după cum spune și astrologul Daniela Simulescu. 

Horoscop chinezesc AUGUST 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Rugăciune, meditație, afirmații, acestea sunt extrem de importante pentru voi și vă vor ajuta să vă construiți un ritual care să vă arate următorul pas în viața voastră. În același timp, cu ocazia acestei Luni Noi în semnul Leului, v-ar fi utilă o călătorie, dar și mai mult timp petrecut în natură. Aveți nevoie de timp în liniște și să ascultați ce vă spune universul. Și da, este nevoie de noutate, prospețime, diversitate. Adică să mai schimbați locurile în care vă plimbați și intențiile trimise către univers. Sau măcar perspectiva asupra vieții! Nu uitați că puteți privi un punct din 360 grade!

Aceste PATRU zodii vor fi trase de mânecă de către astre. În ce domenii vor avea de tras până în toamnă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel