PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. 

Pe 26 mai, Jupiter își va începe tranzitul în Gemeni, unde va rămâne până pe 10 iunie 2025. În astrologie, Jupiter este considerat Marele Benefic, reprezentantul lui Zeus, cel care se ocupa de învățare, legiferare și expansiune. Arhetipul Gemenilor este cel al comunicării, schimbării, fluctuațiilor și al adaptării. Pe durata acestui tranzit, atât la nivel mondial, cât și personal, vom trece prin multiple dileme, momente de confuzie, dar și prin momente când vom avea prea multe situații de care va trebui să ne ocupăm în același timp. 

Jupiter va face un trigon cu Pluto, dar și careuri cu Saturn și Neptun. Cumva, astrele, vor ca acest tranzit, care se repetă la doisprezece ani, să fie unul mai stabil de această dată. 

Jupiter va retrograda în Gemeni în perioada 9 octombrie 2024-10 iunie 2025. Atunci vom manifesta exces de zel, încredere fără motiv, dar ne vom confrunta și cu nevoia de a risca. 

Dar cert este un lucru: Jupiter va ajuta patru zodii să își îmbunătățească viața. 

Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter a mai fost în semnul tău între iunie 2012 și iunie 2013. Poate îți reamintești cum a fost acea perioadă pentru tine. Jupiter are o reputație serioasă. Când îți tranzitează semnul, vine cu multe oportunități, exact așa cum îți place ție. Aduce încredere(câteodată exagerată, dar necesară), dorința de îmbunătățire, de expansiune, de abundență. Este adevărat că s-ar putea să te înhami la mai multe proiecte decât poți duce, dar până la urmă doar astfel progresăm. Trebuie menționat că Jupiter este guvernatorul casei a șaptea, ceea ce înseamnă că trebuie să ai în vedere, în primul rând, armonia din familie și bunăstarea din cuplu. Cei singuri vor avea nenumărate șanse de a cunoaște oameni interesanți. Jupiter îi ajută și pe cei care vor o reconversie profesională și aduce și recunoașterea meritelor. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe 26 mai, Jupiter va poposi în casa carierei, a statutului și a rolului în societate. Ce înseamnă asta? Că e nevoie de un update! De o avansare, de un progres sau de o schimbare în bine pe plan profesional. Jupiter vine cu încredere și curaj. Poate că este cazul să îți dai seama că te chinui prea mult și că nimeni nu îți ridică statuie. Recapitulare: poți schimba locul de muncă, domeniul sau poți fi avansat. Dacă vrei să ai parte de mai multe colaborări, vei fi destul de susținut în acest sens. Acest tranzit este nemaipomenit pentru cei care își doresc oficializarea relației în care se află de ceva timp. Iar pentru ceilalți poate veni cu o nouă etapă, cum ar fi lărgirea familiei.

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău, deci orice schimbare pe care o face are ecou în viața ta. Marele Benefic va tranzita casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. Și prin careurile pe care le va face cu Saturn, va aduce unele momente de nesiguranță. Dar, cel mai probabil, aceasta se va datora unei anxietăți crescute. Sunt posibile mai multe scenarii. Cei singuri vor cunoaște persoanele pe care le așteptau, dar le va fi greu să aleagă. Cei care se află în relații deja, pot trece prin provocări și vor avea parte de lecții. Și mai e ceva: dacă ai așteptat de mult timp curajul necesar să ieși dintr-o relație dăunătoare, din 26 mai ai toate șansele să o faci. Pe plan social, veți accesa noi comunități. 

Pești/Ascendent în Pești

Teoretic, tranzitul acesta al lui Jupiter(propriul guvernator) va fi extraordinar de provocator. Dar, practic, s-ar putea să ai surprize plăcute. De ce? Pentru că îți vei găsi locul, indiferent de ce înseamnă asta. Careul Jupiter-Saturn aduce stabilitate, dar nu așa cum ai fi visat tu. Cei care vor să se mute, să își cumpere o locuință sau să vândă/închirieze una, vor beneficia de multiple șanse. Dacă până acum, în sânul familiei, era liniște și pace, acum așteaptă-te la o altă dinamică. Ești sfătuit să ai răbdare și să conștientizezi că maturizarea nu se face prin povești și basme, ci prin evenimente firești. 

Numerologie. Previziunile lunii aprilie, oferite de gemenele Adina și Oana Timofte: "Puneți-vă centurile de siguranță!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel