Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Săgetător la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Mulți oameni se limitează la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă pentru a înțelege pe deplin natura și potențialul său, este necesar să explorăm mai adânc astrograma. Un element esențial în acest sens este poziția Lunii la momentul nașterii.

Poziția Lunii în momentul nașterii oferă informații valoroase, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de relațiile inițiale cu părinții sau cu familia apropiată. Semnul lunar descrie modul în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile pe care le avem. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar mai important decât semnul solar.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, explică legătura dintre poziția Lunii la nașterea unui copil și relația acestuia cu mama.

Poziția Lunii la naștere dezvăluie esența noastră interioară. Ea reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Aceasta este o parte profund înrădăcinată a ființei noastre, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcând-o unul dintre cele mai fascinante aspecte ale personalității noastre!

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Scorpion la momentul nașterii?

Cum este copilul cu Luna în Săgetător?

„Când mă gândesc la Luna în Săgetător, mă gândesc doar că în prima parte a vieții a avut o mamă foarte optimistă și credincioasă. O mamă cu care a călătorit foarte mult, o mamă ce i-a citit foarte mult, o mamă care i-a prezentat lumea. Când mă gândesc la sufletul unui copil cu Luna în Săgetător, mă gândesc ca la un căluț care galopează fără obstacole, fără nimic.

Copiii cu Luna în Săgetător sunt foarte expansivi, sunt plini de energie. Da, există un exces de zel, pentru că ei sunt nesătuli. Vor să cunoască lumea, să călătorească, să afle, să învețe, să știe. Acest copil este foarte sociabil, e foarte dornic de oameni. Pe un copil cu Luna în Săgetător mămica l-a dus la evenimente când era mic și relația cu mama este una mai de tovărășie.

Este posibil, de asemenea, ca mama să-l fi îndoctrinat puțin religios și copilul să nu fi avut spațiul să-și exercite libertatea, să spună dacă vrea sau nu vrea. Dacă aveți copii cu Luna în Săgetător, călătoriți cu ei, ieșiți la evenimente, citiți-le, învățați-i, dar nu încercați să-i îndoctrinați, pentru că s-ar putea ca atunci când vor crește să nu mai vrea să stea pe acasă”.

Iată ce ne spunea și Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie!

"Pentru că Săgetătorul are tendinţa de a expanda foarte mult, de a exploata, cumva se duce foarte mult spre zona de dezorganizare. Pentru că orice conflict mic ai tu, Săgetătorul expandează. Hiperbolizează, exagerează, aduce tot felul de fantasme care îi menţin această formă. Bineînţeles, tinde să fie şi ambivalent / anxios pentru că doreşte să iasă în faţă dar cumva, posibilitatea de dezorganizare e mai mare aici. E mai mult despre validare şi despre raportul dintre critică şi cum ceilalţi se raportează la mine şi cum sunt eu pentru că Săgetătorul are o afinitate foarte mare pentru critică şi pentru a categoriza lucrurile dar este foarte sensibil când vine de la ceilalţi pentru că exploatează şi hiperbolizează această informaţie. Deşi poate să fie un simplu reproş, devine o pată asupra personalităţii".

Youtube video image

Punct de cotitură pentru PATRU zodii. Uranus le dă viețile peste cap!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel