Previziuni astrologice primul trimestru 2023. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop primele trei luni din 2023. Urmează trei tranzite marcante din punct de vedere astrologic. 

Spuneam la început de 2023 că primele două săptămâni nu sunt prea prielnice din punct de vedere astrologic. Marte, planeta acțiunii, a fost retrogradă în semnul Gemenilor până pe 12 ianuarie, iar Mercur, planeta gândirii și a planificării, mai este retrogradă până pe 18 ianuarie. Deci iată două motive serioase care ne-au ținut pe loc și ne-au adus destulă confuzie legată de planurile noastre de viitor. Dar iată că din a doua parte a lunii ianuarie, începem să vedem și o parte mai roz a acestui an. 

Așa că ne-am gândit să vă oferim recomandările pentru primul trimestru. Primele trei luni sunt marcate de trei tranzite majore, două care se simt mai serios, și unul care va avea de-a face cu partea inconștientă. 

Jupiter tranzitează semnul Berbecului, deci ni se oferă curaj, îndrăzneală și dorință de noutate. Cu alte cuvinte, ar fi bine să forțăm, grăbim, naștem un proiect. Acum că nu vor mai fi Mercur și Marte retrograde vom vedea mai repede rezultatele. 

Saturn schimbă semnul pe 7 martie. Intră în Pești. Aici vom separa realitatea de așteptări. Unii vor fi obligați să traseze o linie clară între ce cred ei și ceea ce se întâmplă cu adevărat. Pe moment, nu ne vom simți bine, dar cu timpul ne vom da seama că avem nevoie de o încheiere/un reset. 

Pluto va pătrunde și el în semnul Vărsătorului pe 23 martie. Dar acest tranzit se va ocupa mai degrabă cu sufletul colectiv și încă nu îl vom simți în mod concret. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Să o spunem pe aia dreaptă! Jupiter se va mai întoarce în semnul tău abia în aprilie 2034! Să ne reamintim că este Marele Benefic, planeta care aduce beneficii, expansiune, amplificare. Ce trebuie să faci tu în primele trei luni? Să vezi doar partea plină a paharului sau, dacă nu există, să o creezi tu. Da, ai auzit bine! Jupiter ascultă dorințele tale! Nu îți fie teamă că ai prea multe, se va ocupa el să îți arate că de unele nu ai nevoie. Cert este că ți-ar face bine și unele călătorii sau noi forme de educație. 

Taur/Ascendent în Taur

Eh, în prima fază, va trebui să te descotorosești de ce nu îți mai trebuie. Jupiter se va afla în casa a douăsprezecea și va amplifica toate temerile tale. Că altfel nu le-ai vedea! Și nu se întâmplă degeaba! Trebuie să îți recapeți suflul! De aceea ar fi bine să te preocupi de sănătatea ta și a celor dragi, fizică și mintală. Saturn îți va lua la puricat toate planurile pentru viitorul apropiat din martie. Vei învăța să fii și mai răbdător!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din 18 ianuarie chiar vei respira mai ușurat! Jupiter se va ocupa să îți aducă oamenii de care ai nevoie. Chiar unii protectori. Cercul social se va extinde, vei avea un plus de popularitate și vei avea încredere mai mare în viitor. Din martie, Saturn se va instala în casa autorității și a carierei. Dar până atunci ai timp să îți dai seama dacă actualul loc de muncă îți mai priește sau nu. 

Rac/Ascendent în Rac

Cariera și educația sunt domeniile în care trebuie să investești în primele trei luni ale anului. Jupiter te ajută să evoluezi din punct de vedere profesional, indiferent de ce se întâmplă. Deci nu dispera dacă treci prin momente grele, ci decide să cauți altceva! Saturn vine cu o porție serioasă de maturizare și acceptare. Reconversia profesională nu este doar un concept, ci este ceva ce poate exista în viața ta. 

Leu/Ascendent în Leu

Învață, învață și învață! Jupiter în tranzit prin casa a noua îți aduce numeroase ocazii din punctul de vedere al educației. Și nu trebuie să fie ceva obligatoriu, ci ceva ce îți place. Călătoriile sunt bine aspectate. Din martie, Saturn vrea să devii mai responsabil din punctul de vedere al resurselor, iar Pluto va aduce schimbări radicale în ceea ce privește relațiile personale. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tu trebuie să te pregătești de pe acum de intrarea lui Saturn în casa a șaptea, a relațiilor afective, din martie. Lui Saturn îi place mult pregătirea în prealabil, deci ai putea să îi faci pe plac. Cum? Dacă ești singur, să nu mai intri în tot felul de legături bolnavicioase doar de dragul de a fi într-o relație. Dacă ești cuplat, să accepți că este nevoie de compromisuri și efort comun pentru a face lucrurile să meargă. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Îți mai poți da o șansă din punct de vedere relațional! Ție în primul rând! Jupiter în tranzit prin casa a șaptea poate aduce alinare, noi oportunități și deschidere din partea celuilalt. Poți găsi persoana potrivită sau poți începe procedurile pentru o separare de care ți-a fost teamă. Saturn  tranzitează casa muncii, deci este cazul să îți dai seama unde exagerezi, unde depui efort suplimentar în mod inutil. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Muncă, muncă și iar muncă! Dar cu sens! Jupiter în tranzit prin casa a șasea vrea să îți găsești loc de muncă, să îl schimbi pe actualul sau să primești unele proiecte pe placul tău. Nu vei obosi și nu te vei plictisi! Saturn vine cu nevoia de a fi responsabil pentru propria fericire. De ce? Pentru că vrea să ai relații sănătoase cu copiii tăi sau vrea să te pregătească în cazul în care îți vei dori copii. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Primele două luni îți priesc din plin! Jupiter, guvernatorul tău, se află într-un semn bun. Și nu ești deranjat de alte aspecte. Deci ai bucurie, poftă de viață și dorință de iubire și aventură. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți. Din marte, Saturn te va obliga să te ancorezi. Să te muți, să îți vindeci relația cu familia sau să accepți doar locuri de muncă menite să nu te țină departe de casă. 

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru fiecare zodi

Capricorn/Ascendent în Vărsător

Orice schimbare, oricât ar fi ea de mică, este binevenită în primele trei luni! Astrele asta vor de la tine. Poate vrei să te muți, poate apar evenimente importante în familie, poate vrei să ai succes în chestiunile imobiliare. Și de ce nu? Să înveți să nu te mai bazezi doar pe tine la serviciu. Să nu mai faci și treaba altora doar pentru că vrei tu să ai controlul. Saturn va ieși din zona banilor în martie, deci până atunci vei fi foarte pragmatic și reticent. 

Beneficiile lui Jupiter(Marele Benefic) în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent. Efecte până pe 16 mai 2023

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, guvernatorul tău, îți mai tranzitează semnul până în martie. Aș putea spune că deocamdată trebuie să stai pe banca de rezerve. Și să îți dai seama ce lecții ai primit din martie încoace. Iar Jupiter vrea să citești, să participi la cursuri, să fii mai comunicativ și să cauți noi metode de monetizare. Pluto va intra în semnul tău pe 23 martie și abia atunci vei simți necesitatea unei noi vieți, vei intra pe teren. 

ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

Pești/Ascendent în Pești

Știi care este prima temă din 2023? Gestionarea generozității și a spiritului de sacrificiu. Din martie, tot ce este surplus și superficial va fi corectat de către Saturn. Și nu doar atât! Cei care și-au respectat autenticitatea, vor primi daruri. Iar ceilalți vor primi lecții mai dure, ce-i drept. Cert este că trebuie să te pregătești de o maturizare pe toate planurile din martie. 

Ce schimbări aduce tranzitul lui Saturn în Pești, din martie 2023? Daniela Simulescu aduce previziuni complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel