Profeții incredibile ale lui MITAR TARABIC. Te vor uimi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Profeții
freepik.com
freepik.com

De Nostradamus am auzit cu toții. Totuși, există și alte persoane care au uimit cu profețiile lor, precum Mitar Tarabic, un simplu țăran sârb, care a reușit să facă preziceri extrem de.. exacte!

Cine a fost Mitar Tarabic?

Vorbim despre un țăran sârb, care a trăit în secolul XIX. Acesta a devenit celebru în țara sa, precum și în întreaga lume, pentru viziunile și profețiile pe care le-a avut în legătură cu viitorul.

De asemenea, cele mai multe dintre profețiile sale au fost transmise prin intermediul unui preot local sârb, care l-a întâlnit pe marele vizionar.

Uite semnele Apocalipsei! Ce ne zice Biblia despre SFÂRȘITUL LUMII

Care sunt cele mai interesante profeții ale sârbului?

Prima dintre ele ar fi profeția despre primul război mondial. Știm că sârbul a prezis că vă începe un război îngrozitor, atunci când copacii își vor schimba frunzele într-o singură noapte. Ulterior, aceste vorbe au fost interpretate și s-a ajuns la concluzia că se refereau la izbucnirea marelui război, care a început în vara anului 1914.

Nu doar primul război mondial a fost prezis de către Mitar, ci și al doilea. Sârbul spunea că al doilea război mondial va fi mai mult mai distrugător decât primul. Era de părere că mult sânge va fi vărsat, ceea ce a fost adevărat.

Pentru că trăia în Serbia, Mitar a avut profeții și despre Tito și Iugoslavia. Acesta a zis că, în viitor, în țara lui va fi un lider carismatic, ce va conduce poporul sârb către libertate și lumină. Deși nu a făcut prea mult bine țării lui, profeția se referea la Tito, lider comunist al Iugoslaviei.

Profeția îngrijorătoare a lui Arsenie Boca: România se îndreaptă spre Apocalipsă

De asemenea, acest țăran a avut și alte profeții despre viitorul lumii. A zis că o să apară tehnologia avansată și că vor fi prezente o mulțime de conflicte și de probleme sociale.

Iată la ce făceau referire!

În ceea ce privește profețiile despre schimbările sociale, Tarabic ar fi prezis că vor fi schimbări majore în societate, mai ales în ceea ce privește modul de viață și de lucru al oamenilor. El a spus că oamenii vor călători în cutii de fier, făcând referire la mașini, dar și că vor exista schimbări tehnologice care au darul să revoluționeze lumea.

Tot el a avut o profeție și despre oamenii care vor zbura ca pasările. Așadar, discutăm despre aluzii la avioane, zboruri sau orice mijloc de transport aerian.

Nu în ultimul rând, același sârb ar fi prezis și sfârșitul lumii, care o să vină după o lungă perioadă de haos și distrugeri.

Ca la orice profeție, există și sceptici, dar și îndoieli referitoare la autenticitatea vorbelor care ar fi aparținut sârbului. Unii le consideră simple invenții, însă acestea continuă să fie un subiect de interes și de dezbatere chiar și în Serbia de azi, dar și în alte părți ale lumii.

Îți sugeram să citești și: CINCI predicții șocante despre evoluția Inteligenței Artificiale în anul 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel