Progres și multe oportunități. Ce oferă Saturn în mers direct pentru zodia Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Cu răbdare și înțelepciune, te poți asigura că visele tale devin realitate.

Saturn este în mers direct până în vara acestui an. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii zodiei Taur!

În acest sens, fiecare nativ poate să primească lecții din care va avea de învățat. De altfel, Saturn îi încurajează pe toți să privească lucrurile cu un plus de seriozitate, să își redefinească limitele și să pună bazele a ceva solid.

De asemenea, Saturn în mers direct poate să aducă nu doar așteptări, ci și autodisciplină și responsabilitate. Îi încurajează pe nativii zodiacului să privească fiecare provocare cu un plus de curaj și să preia controlul asupra vieții lor.

Tot Saturn este cel care oferă un moment ideal pentru a învăța din experiențe și pentru a creiona un viitor mai sigur.

Explorarea profunzimilor interioare. Influența lui Saturn în mers direct pentru zodia Leu

Saturn în mers direct pentru zodia Taur/Ascendent în Taur

Pentru Tauri, Saturn se află în mers direct în Casa a XI-a.

Casa a XI-a, condusă de Vărsător, guvernează totul despre prietenie, grupuri sociale, comunități, rețele, justiție socială, rebeliune și cauze umanitare.

Gândește-te la ceea ce s-a întâmplat între 7 și 17 martie 2023, când Saturn a tranzitat această casă. Poate că te-ai despărțit de anumiți prieteni. În această casă, Saturn aduce constrângeri sau anumite dificultăți când vine vorba despre grupurile de prieteni sau despre afilierea la anumite colective.

10 februarie: Lună Nouă în Vărsător. Un moment nemaipomenit pentru noi începuturi

Odată cu acest tranzit, poți experimenta diferite stări. În primul rand, poți să simți că ai mai multă energie, dar și încredere pe măsură în propriile forțe. Este un moment oportun să iei decizii importante referitoare la carieră. De asemenea, îți poți îndrepta atenția mai serios și către planurile tale de viitor. Fiindcă asociem a unsprezecea casa și cu visele și speranțele, Saturn îți pune la dispoziție mai multă claritate, ca să îți poți transforma aceste vise în realitate.

Vei prinde mai mult curaj. Vine momentul să poți cere o creștere salarială sau să negociezi un salariu mai bun. Orice decizie vei lua până în vară, poate să aibă un impact asupra relațiilor cu prietenii, asupra carierei tale, dar și a relației amoroase în care ești implicat.

Nu în ultimul rând, cu Saturn în mers direct, poți să observi că domeniul financiar capătă ceva îmbunătățiri. Se poate schimba ideea de gestionare a banilor, dar și a resurselor de care dispui. Profită de acest tranzit ca să îți consolidezi situația financiară.

Poți să te uiți și la: O zodie va descoperi în 2024 că "mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel