Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Între 2 și 25 aprilie, Mercur este retrograd în semnul Berbecului. Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent.

Începând cu data de azi și până pe 25 aprilie, suntem în perioada de retrogradare a lui Mercur, iar efectele sale vor continua să existe până când Mercur va schimba semnul.

Este important să acorzi o atenție deosebită tehnologiei, comunicațiilor și modului în care comunici. Mercur în Berbec este cunoscut pentru grabă, iar atunci când este retrograd, această grabă poate fi intensificată sau chiar lipsită de sens.

Un alt aspect de care să ții cont este atenția pe care o acorzi cuvintelor tale. În momente de furie sau frică, este ușor să spui lucruri pe care le vei regreta sau să dezvălui ceva ce ai ținut ascuns timp îndelungat. Orice situație tensionată poate declanșa astfel de reacții, iar consecințele pot fi imediate. Același tip de comportament poate fi observat și la cei din jurul tău. În astfel de perioade, oamenii par să fie irascibili și lipsiți de răbdare. Retrogradarea lui Mercur ne învață, în mod repetat, să avem răbdare.

Având în vedere că ne aflăm și în sezonul eclipselor, astrologul recomandă să fii precaut în ceea ce privește potențialele pierderi. Atunci când întâmpini dificultăți, fii pregătit să cauți soluții sau să negociezi.

Recomandări astrale pentru o zodie de apă: "Nu mai pe face lupul moralist, o să te coste!”

Persoanele cu semne mutabile în astrograma lor natală, cum ar fi Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul, vor resimți în mod special efectele acestei perioade.

Berbec/Ascendent în Berbec

Fiindcă Mercur retrogradează în semnul tău, s-ar putea să experimentezi o mare confuzie și neclaritate. Schimbările frecvente de decizie și frustrările vor fi la ordinea zilei. Veți simți nevoia să iei o hotărâre, doar pentru a te răzgândi a doua zi și să te enervezi. Va fi o perioadă în care va trebui să înveți răbdarea în moduri extrem de frustrante. Vezi aici previziunile complete.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur retrogradează în casa a 12-a a astrogramei tale, deci este de așteptat să te confrunți cu situații din trecut care revin atât în plan profesional, cât și personal. Astrologul îți sugerează să acorzi o atenție specială sănătății și să fii mai atent la semnele pe care corpul tău le transmite. În plus, este posibil să simți nevoia să analizezi cât de multă putere îi acorzi trecutului în viața ta. Vezi aici previziunile complete.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna aprilie nu pare să fie preferata ta. Mercur, guvernatorul tău, va forma o conjuncție cu Chiron, deci o să simți că Universul conspiră împotriva ta. O să te simți frustrat și să ai tendința de a reacționa asemeni unui copil care nu obține ce dorește. Totuși, dacă reușești să accepți că uneori lucrurile nu se petrec exact așa cum ne-am dori noi, poți descoperi aspecte minunate ale vieții. Vezi aici previziunile complete.

Rac/Ascendent în Rac

Când Mercur retrogradează în casa a 10-a a astrogramei tale, s-ar putea să te confrunți cu discuții tensionate cu persoanele care dețin autoritate în viața ta, cum ar fi șefii, părinții sau profesorii. S-ar putea să ai senzația că ești tratat nedrept și că ceilalți nu te ascultă cu adevărat. Cu toate acestea, este important să îți păstrezi calmul și să eviți confruntările inutile. Vezi aici previziunile complete.

Leu/Ascendent în Leu

Când Mercur retrogradează în Casa a 9-a, este important să fii extrem de atent la călătorii, fie că sunt pe distanțe lungi sau scurte. Poți întâlni diverse întârzieri, blocaje și amânări pe parcursul călătoriilor tale. Trebuie să fii pregătit pentru aceste obstacole și să îți păstrezi flexibilitatea în planificare. Vezi aici previziunile complete.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Atunci când Mercur retrogradează în casa a 8-a, iar Saturn se află în casa a 7-a a astrogramei tale, trebuie să fii atent la schimbul de energie și la resursele pe care le împarți cu partenerul tău. Acordă o atenție deosebită investițiilor pe care le faci și beneficiilor pe care le primești în schimb. Pot apărea discuții care aduc disconfort, în special în ceea ce privește sfera intimității. Vezi aici previziunile complete.

Balanță/Ascendent în Balanță 

Mercur retrogradează în Casa a 7-a la tine. Este posibil să întâmpini dificultăți în comunicarea cu partenerul tău, iar discuțiile pot deveni tensionate și neplăcute. Totuși, această perioadă poate fi și una de transformare și evoluție în relația ta. Dacă până acum nu ai reușit să comunici deschis sau să rezolvi anumite aspecte în relația ta, luna aprilie va veni cu multe surprize pentru tine. Vezi aici previziunile complete.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Mercur retrograd în casa a 6-a, o să resimți influențe asupra stării tale de sănătate. Rutina zilnică poate fi afectată, iar programul de somn sau obiceiurile alimentare vor suferi ajustări. Este posibil ca rutina ta obișnuită să nu îți mai fie la fel de benefică, iar acest lucru va duce la necesitatea de a face modificări permanente în stilul de viață. Vezi aici previziunile complete.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Mercur retrograd în Casa a 5-a, este posibil să întâmpini situații ciudate sau confuze legate de copii, indiferent dacă aceștia sunt mai mici sau mai mari. În timpul discuțiilor cu ei, ceea ce spun ei poate să fie interpretat greșit sau să fie înțeles în alt mod decât au intenționat. Haosul în comunicare va exista, iar acest lucru poate crea frustrare și confuzie atât pentru tine, cât și pentru copii. Vezi aici previziunile complete.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Mercur retrograd în casa a 4-a, este posibil să ai probleme și defecte în casă sau în grădină. Poate apărea o serie de lucruri care se strică sau necesită reparații. În mod natural, prima reacție ar fi să încerci să înlocuiești obiectele defecte, dar astrologul recomandă să cauți soluții pentru a le repara. Vezi aici previziunile complete.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Mercur retrograd în casa a 3-a, vorbești mult, dar fără să spui nimic. Astrologul Daniela Simulescu îți sugerează să fii mai selectiv în ceea ce spui și să te concentrezi pe transmiterea mesajului cu mai multă eficacitate și profunzime. Este important să nu te pierzi în vorbărie fără sens. Vezi aici previziunile complete.

Pești/Ascendent în Pești

Când Mercur retrogradează în casa a 2-a a astrogramei, o să te confrunți cu cheltuieli neașteptate, pierderi financiare și situații care necesită negocieri. În această perioadă, este important să fii mai atent la modul în care gestionezi banii și resursele. Vezi aici previziunile complete.

Trăsăturile dominante ale femeilor din fiecare semn zodiacal. Te regăsești?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel