Racii au ocazia să învețe ceva nou. Leii devin învățători duri, iar Fecioarele trebuie să ia decizii

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

 /

Este o săptămână importantă din punct de vedere astrologic! Iată câteva dintre evenimentele semnificative:

Mâine, avem Echinocțiul de primăvară și momentul în care Soarele intră în Berbec. Acesta marchează începutul primăverii atât din
perspectiva astronomică, cât și din cea astrologică. Echinocțiul semnifică egalitatea între zi și noapte, urmată de creșterea treptată a zilei și scăderea nopții până la solstițiu. Astfel, ne luăm adio de la hibernarea din sezonul Peștilor! Intrarea Soarelui în Berbec aduce prospețime, energie, forță și vitalitate. De asemenea, trebuie să menționăm că acest sezon al Berbecului va fi marcat de două Eclipse, pe 25 martie și 8 aprilie.

De asemenea, miercuri, avem o conjuncție între Mercur și Chiron în Berbec. Această întâlnire, în special în primul semn al zodiacului, declanșează exprimarea furiei prin vorbe, care pot fi dureroase ca niciodată.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Pe 21 martie, Venus și Saturn se întâlnesc în semnul Peștilor. Întâlnirea planetei iubirii și a frumuseții cu profesorul sever te poate face să simți că nu ești apreciat și dorit. Acest aspect ne conduce spre realitate într-un mod puțin plăcut, însă ne îndeamnă să abordăm dragostea cu maturitate.

La ce să se aștepte nativii în această săptămână?

Rac/Ascendent în Rac

Soarele intră în casa a 10-a. Urmează o lună importantă pe plan profesional. Dacă nu ești în câmpul muncii, poate fi un plan care se leagă de relațiile cu autoritățile. Astrologul îți pune în vedere că ai putea fi prea autoritar. Conjuncția Mercur-Chiron este tot în casa a 10-a, prin urmare, ți-ai putea dori să îi rănești pe cei din jur. Le reproșezi și le expui regretele tale, dar nu într-un mod foarte plăcut. Trebuie să ai grijă căci cuvintele tale chiar vor durea. Conjuncția Venus-Saturn în casa a 9-a te ajută enorm să îți dai seama că nu e timpul pierdut și că poți învăța ceva nou, indiferent de vârsta pe care o ai. Urmează o perioadă foarte bună pentru cei care vor să urmeze reconversia profesională.

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Pe 20 martie, Soarele se duce în casa a 9-a și te vei simți mult mai bine. O să ai mai multă încredere, îți pui obiective, vrei să înveți și să devii mai bun. Daniela Simulescu îți pune un anumit lucru în vedere, anume că vei face pe învățătorul dur. Pe deoparte, dorești să îi încurajezi pe cei din jur, pe cealaltă parte ești puțin cam dur cu aceștia. Dacă tu le oferi un exemplu personal și le spui că trebuie să facă ca tine pentru a le fi bine, nu este cea mai bună abordare. Cu conjuncția Venus-Saturn din casa a 8-a, este necesar să ai mai mare grijă la bani.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conjuncția Venus-Saturn din casa a 7-a poate să vină cu un moment decisiv în ceea ce privește relația pe care o ai. Te-ai putea hotărî să te muți cu partenerul, să îți iei o casă cu acesta sau vei vrea să vă oficializați relația. Dacă ai deja o relație, va fi nevoie să îmbini partea romantică cu cea pragmatică. Adică nu aștepta doar floricele, povești sau cadouri, după cum dă exemplu astrologul. Acceptă că în cuplu mai apare și câte o problemă. Chiar și în astfel de momente, trebuie să ajungeți la un numitor comun. Soarele intră în casa a 8-a, unde și Mercur face o conjuncție cu Chiron. Unele cheltuieli îți lasă un gust amar.

Citește și Cuvintele Balanțelor pot fi ca niște arme. Scorpionii trebuie să se ferească de indiscreții, Săgetătorii pot cunoaște cruda realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel