„Remediul siberian”. Metodă eficientă de prelungire a vieții

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Suntem într-o perioadă în care ne pregătim de retrogradarea lui Mercur, deci curățăm, reparăm, reevaluăm și corectăm. Ce am putea face pentru a ne îmbunătăți sănătatea. Vă prezentăm mai jos o rețetă pe nume „remediu siberian”.

Această rețetă este considerată a fi o metodă eficientă de prelungire a vieții. Iată de ce anume aveți nevoie pentru a o prepara:

-100 grame de usturoi

-150 de grame de ceapă

-2 linguri de oțet de mere

-350 de grame de miere

Ceapa și usturoiul se dau printr-o răzătoare fină sau se pun într-un blender. Acestui amestec i se adaugă 2 linguri de oțet de miere și se lasă apoi într-un loc cald 24 de ore. După aceea se pune mierea într-o cratiță și se încălzește pe foc mic până se aduce la punctul de fierbere. Mierea încălzită astfel se adaugă peste amestecul făcut din usturoi, ceapă și oțet. Pasta obținută se lasă la cald sau la temperatura camerei timp de 7 zile, după care se strecoară cu ajutorul unei site. 

Amestecul acesta se ia în doze de 4 lingurițe una după alta, o dată pe zi și este indicat în cazuri de angină pectorală, deficiențe ale aparatului respirator, dar și lipsă de energie sau senilitate.

(atenție, această este o rețetă orientativă, recomandată de anumite terapii alternative, ea nu înlocuiește o vizită la medic pentru a vedea exact ce vi se potrivește cel mai bine în funcție de organismul dvs..)

Veți avea nevoie în perioada aceasta de multă energie și de hrană sănătoasă care să vă ajute și să vă alimenteze corpul, având în vedere doza imensă de oportunități pe care o are intrarea lui Jupiter în Berbec pentru voi. 

11 mai – 28 octombrie este perioada în care Jupiter va tranzita semnul Berbecului și ne va aduce primul pas în ceva, ceva în care să avem încredere, ceva creat pe o bază solidă, ceva asupra căruia primim acum tot curajul necesar pentru a ne arunca spre câștig. 

Jupiter este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. În mitologie el era cel care făcea legile, dar tot el le încălca. Îi făcea pe oameni să aibă mai multă încredere în ei, uneori o încredere care nu era prea sănătoasă.

A fost în Pești până acum, ne-a trecut prin toate apele, iar acum intră în Berbec și încearcă să înceapă alt ciclu, ducându-ne prin foc către o etapă a energiei, a motivației, a încrederii oarbe în forțele proprii. 

citiți chiar aici ce aduce intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului pentru fiecare Zodie/ Ascendent până la finalul lui octombrie!

sursă rețetă: Dan Bozaru, Alimentația în practica Yoga

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel