Rezumat astrologic 17-23 aprilie: Prima eclipsă din 2023

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie. Urmează prima eclipsă din 2023!

Pe 19 aprilie, Saturn face un sextil cu Nodul Nord din Taur Taur/trigon cu Nodul Sud din Scorpion. Vom avea senzația că totul se mișcă în reluare, că nu avansăm din niciun punct de vedere sau că avem parte de prea multe amânări. Când, de fapt, acest aspect ne ajută să câștigăm o doză suplimentară de răbdare, înțelepciune și reziliență. Toate acestea ne vor ajuta în momentele de criză. 

Ziua de 20 aprilie este încărcată de evenimente astrologie. 

În primul rând, vom avea Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec. Iată că, în 2023, avem parte a doua Lună Nouă în semnul Berbecului(precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Deci o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Un al eveniment este începerea Sezonului Taurului! Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposeșteîn cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Nici nu intră bine Soarele în Taur că și face un careu cu Pluto din Vărsător! Un careu pe semne fixe ne poate stresa, tensiona și provoca. Pe de o parte avem parte de forță interioară uimitoare, dar pe de altă parte ego-ul nostru ne bagă în belele. Vom trata totul ca pe o luptă de putere. 

Află care este Calendarul eclipselor anului 2023!

Pe 21 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Taurului, care va ține până pe 15 mai. Acest tranzit vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. În plus, va trebui, ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe în data de 16 mai.

Ce trebuie SĂ FACI și ce merită SĂ EVIȚI când Mercur este retrograd

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel