Ritualuri benefice speciale pentru Balanțe, Săgetători și Capricorni

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Arte Divinatorii
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Deși niciun semn nu se limitează la un singur tip de magie, fiecare zodie are anumite instrumente sau tehnici magice cu care se conectează mai ușor decât altele - acestea canalizează practicile care funcționează cu punctele tale forte personale și te ajută să te conectezi cu magia chiar și atunci când te îndoiești de ea există.

Balanță - Magia Culorilor

Balanțele sunt atrase de frumusețe și de armonie și caută un echilibru constant. Culorile rețin energia. Această energie creează reacții în mediul tău. O cameră galbenă se simte diferită decât o cameră roz. O cămașă albă este diferită de o cămașă neagră. Gândeşte-te la culorile din spațiul și corpul tău. Cum poți folosi culoarea pentru a crea schimbări energetice? Începe să lucrezi conștient cu culoarea pentru a-ţi schimba starea de spirit și pentru a ajuta la schimbarea dinamicii relației. Indiferent dacă este relația ta cu o altă persoană sau relația ta cu biroul în care lucrezi. Lucrează-ți magia culorilor. Și dacă priveşti cu blândețe pe cineva, s-ar putea să observi că poţi vedea chiar și culori plutind în jurul lor într-un halou de lumină puternică.  

Săgetător - Regresia vieții trecute

Regresia vieții trecute este o formă de meditație profundă, ghidată, care îţi permite să explorezi viețile trecute! Călătorului veșnic din tine îi va plăcea să viziteze perioade de timp diferite și locuri diferite. De data aceasta - ca persoană complet diferită, dar și ca tine însuți! Cu regresia vieții trecute, mergi acolo unde ai fost deja. Pur și simplu nu îţi mai aminteşti, iar această practică te ajută să îţi deschizi paleta posibilităților. Te ajută să explorezi zone întregi din tine. Iar capacitatea ta de a te propulsa înainte face călătoria între vieți și mai ușoară. Întrucât eşti mereu în căutarea unei aventuri și curios din punct de vedere spiritual, frica nu te va împiedica să priveşti și în trecut!       

Capricorn - Cristale

Înțelegi cele mai adânci abisuri ale oceanului și cele mai înalte vârfuri montane. Lumea materială are sens pentru tine, Capricorn? Şi cristale? Acestea provin tot de pe pământ! De fiecare dată când ții un cristal, ții o bucată de pământ în palma mâinii. Și în același mod în care înţelegi diferența dintre vârful muntelui și fundul oceanului, înţelegi diferența dintre ametist și turmalină. Poţi simți în mod natural diferitele energii ale cristalelor și poţi utiliza aceste energii pentru a te ajuta să te conectezi cu diferite senzații fizice, sentimente și tărâmuri. Nu îţi face prea multe griji despre ceea ce ar trebui să facă fiecare cristal. Lasă-ți înțelepciunea pământească să te informeze ce cristal să folosești și când. Ține-le doar în mâini - vei ști pe care să le folosești.

citește chiar aici mai multe despre cum te ajută puterea terapeutică a cristalelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel