Ritualuri puternice pentru Luna Plină în Săgetător. Ghid pentru transformare și expansiune

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
freepik.com
freepik.com

Azi, când Luna Plină este în acest semn de foc, avem un moment propice pentru a lucra la intenții legate de creșterea personală și spirituală.

În timp ce Luna Plină în Săgetător va primi sprijinul lui Pluto din Vărsător, energia Soarelui în Gemeni va promova schimbarea și diversitatea. Luna în Săgetător va insista asupra corectitudinii în acțiuni, iar se va da o bătălie intensă între rațiunea fermă și credința profundă.

Luna Plină mereu ne provoacă să luăm decizii, să renunțăm la ceea ce nu mai este benefic sau să adoptăm o perspectivă radical nouă asupra vieții.

Luna Plină din mai este și Luna Florilor. De unde provine denumirea?

Iată câteva idei de ritualuri pe care le poți realiza.

1. Ritual de eliberare

Luna Plină este un moment excelent pentru a elibera energiile negative și bagajele emoționale. În semnul Săgetătorului, acest ritual poate avea un accent special pe eliberarea convingerilor limitative și a temerilor legate de expansiune și aventură.

Materiale de care ai nevoie: hârtie, pix, un bol (sau un loc sigur pentru a arde hârtia), bețișoare de salvie sau palo santo.

Scrie pe hârtie toate lucrurile de care vrei să te eliberezi. Citește-le cu voce tare, apoi arde hârtia, lăsând fumul să ducă grijile tale departe. Folosește salvie sau palo santo pentru a purifica spațiul.

2. Ritual de intenție

Săgetătorul este asociat cu învățarea și expansiunea. Setarea unor noi intenții în aceste domenii poate fi deosebit de benefică.

Ai nevoie de jurnal, pix, cristale (de exemplu, ametist, lapis lazuli).

Meditează câteva minute pentru a-ți clarifica mintea. Scrie intențiile tale legate de creșterea personală, călătorii, învățare sau orice altceva ce dorești să manifești. Plasează cristalele pe jurnal pentru a amplifica energia intențiilor tale și lasă-le acolo pe parcursul nopții.

3. Baie ritualică

O baie ritualică sub lumina Lunii Pline poate fi o modalitate minunată de a te conecta cu energia acestui moment.

Trebuie să ai sare de mare, uleiuri esențiale (lavandă, eucalipt), lumânări, muzică liniștitoare.

Pregătește-ți baia adăugând sare de mare și câteva picături de ulei esențial. Aprinde lumânările și pune muzică relaxantă. În timp ce ești în apă, vizualizează cum toate energiile negative sunt spălate și cum te umpli cu energia pozitivă a Lunii Pline.

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

4. Meditație și vizualizare

Meditația este întotdeauna puternică în timpul unei Luni Pline, iar cu Săgetătorul, poți accentua teme de expansiune și explorare.

Găsește un loc liniștit, muzică de meditație, poate o imagine a unei săgeți (simbol al Săgetătorului).

Alege un loc confortabil unde nu vei fi deranjat. Închide ochii și concentrează-te pe respirație.Vizualizează-te într-o călătorie, fie literală, fie spirituală, către locurile și experiențele pe care dorești să le atragi în viața ta.

Imaginează-ți cum te simți când atingi aceste obiective și menține acea energie în timpul meditației.

5. Ritual de recunoștință

Luna Plină este și un moment pentru a celebra și a fi recunoscător pentru realizările și lecțiile învățate.

Scrie în jurnal toate lucrurile pentru care ești recunoscător. Citește-le cu voce tare și simte recunoștința în inima ta. Așează obiectele simbolice într-un loc special pentru a-ți aminti de aceste binecuvântări.

Alege unul sau mai multe dintre aceste ritualuri pentru a-ți crea propria ceremonie de Luna Plină în Săgetător.

Lună Plină în Săgetător pe 23 mai. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel