Ritualuri simple și eficiente pentru Luna Plină în Scorpion. Tu cum beneficiezi de energia Lunii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

Astăzi, pe 24 aprilie, avem o Lună Plină în unul dintre cele mai enigmatice semne zodiacale, cel al Scorpionului. Ne vom lupta cu noi înșine. Iată câteva ritualuri simple și afirmații puternice pe care le poți face!

Scorpionul este un semn de apă și este profund concentrat asupra intimității, sexualității, vulnerabilității, împărtășirii și renașterii, iar aceste energii sunt amplificate în colectiv.

Deoarece semnul este, de asemenea, legat de active, investiții și chestiuni legate de bani, ritualurile concentrate în jurul acestor teme ar fi puternice.

Avem șansa de a face o schimbare radicală, chiar dacă trecem prin durere. O Lună Plină aduce un apogeu. Este momentul potrivit pentru a ne explora durerea interioară și după aceea să ieșim la suprafață învingători!

Cum beneficiezi de energia Lunii Pline în Scorpion?

Meditații, mantre sau afirmații de scris în jurnal:

  • Mă eliberez de temerile, traumele și insecuritățile mele.
  • Mă deschid sincerității și vulnerabilității adevărate.
  • Nu voi lăsa ca eșecurile mele sau temerile legate de dragoste să mă controleze.
  • Sunt precum un Phoenix, mereu gata să renasc și să mă regăsesc.

Dacă nu îți sunt suficiente aceste afirmații, mai poți găsi AICI.

Citește și părerea astrologilor internaționali despre această Lună Plină.

Ritualuri de Lună Plină de încercat

1. Fă o baie ritualică

Având în vedere că această Lună Plină este în Scorpion, poți face o baie ritualică și să meditezi. Adaugă niște sare de baie și uleiurile esențiale (poate ulei cu lemn de santal pentru ceva senzual în sezonul Taurului) și permite-ți să meditezi și să îți simți emoțiile. Apa poate fi incredibil de benefică pentru echilibrul emoțional, deci permite acestei băi liniștitoare să-ți lase emoțiile să curgă prin tine asemenea apei.

2. Petrece timp în natură

Luna Plină în Scorpion este denumită și Luna Roz, conform Almanahului Fermierilor. Se spune că este numită după primele flori roz ale primăverii, deci este un moment excelent a te conecta cu natura și a medita în acest timp.

Știai că Luna Plină din aprilie este denumită și Luna Roz? Află mai multe despre simbolistica acestei denumiri!

3. Pregătește Apă de Lună

Apa de Lună este aceea care a avut timp să stea sub lumina Lunii Pline și să absoarbă din puterea ei. Poate fi folosită pentru diverse scopuri, de la băut și baie până la udarea plantelor de interior. Iată cum să o faci:

  1. Umple un recipient cu apă. Dacă poți folosi apă de ploaie proaspătă, cu atât mai bine. Dar orice apă este în regulă.
  2. Așează recipientul în lumina directă a Lunii. Nu contează dacă este afară pe verandă sau în interior pe un pervaz! Oriunde este lumina Lunii va fi bine.
  3. Spune o afirmație sau o rugăciune. Gândește-te la ceea ce vrei să folosești această apă de Lună și spune o afirmație sau o rugăciune cu recipientul în mână pentru setarea intenției.
  4. Las-o peste noapte. Odată ce recipientul este în locul potrivit și intenția ta este setată, lasă borcanul peste noapte în lumina Lunii. Dimineața, apa ta de Lună va fi gata de folosit.

Pentru a fi pregătit total de acest eveniment, poate ți-ar util să afli previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel