Rugăciuni de miercuri, pentru mulțumire și înțelepciune. Rostește-le și tu!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
pexels.com
pexels.com

Iată ce rugăciuni poți spune în orice zi de miercuri!

1. „Tată Ceresc, Îți mulțumim pentru această zi de miercuri pe care ne-ai dăruit-o. Te rugăm să ne călăuzești și să ne însoțești pe tot parcursul acestei zile. Dă-ne putere și înțelepciune să înfruntăm provocările și să facem față responsabilităților noastre cu încredere.

În această zi de miercuri, ne încredințăm în mâinile Tale și ne rugăm să ne porți pașii pe cărările dreptății și ale iubirii. Ajută-ne să fim plini de compasiune și să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru.

Te rugăm să ne luminezi mințile cu înțelepciunea Ta și să ne ajuți să luăm decizii înțelepte în toate aspectele vieții noastre. Ne încredem în tine că ne vei ghida și ne vei oferi tot ceea ce avem nevoie.

Te rugăm să-i binecuvântezi pe cei dragi nouă și să veghezi asupra familiilor noastre și a prietenilor noștri. Ne încredem în providența Ta și ne încredințăm viețile noastre în mâinile Tale cu deplină încredere.

Îți mulțumim pentru toate binecuvântările pe care ni le-ai dăruit și pentru prezența Ta constantă în viața noastră. Îți închinăm această zi și îți aducem slavă și laudă. Amin.”

2. Doamne Atotputernice şi Atotîndurate, îmi aduc aminte că Te-ai născut Om din Sfânta Fecioară în peşteră şi ai fost vândut cu treizeci de arginţi de ucenicul cel viclean, ca să ne răscumperi pe noi, păcătoşii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, îndură-Te de mine, păcătosul!

Primeşte, Doamne, această mică rugăciune a mea şi umilită a mea voinţă, că mă întristez pentru că Te-am întristat şi mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr. La Tine, Preabunule Mântuitor, am toată nădejdea şi cred că Tu, Care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndura şi de mine acum, ca să mă mântuieşti de chinurile cele de veci şi să mă învredniceşti Împărăţiei Tale.

Nu Te depărta de la mine, Doamne, şi ajută-mi ca în toate să fac voia Ta şi să nu Te mai răstignesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioşi în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea păcătoasă să-Ţi spăl picioarele, cu lacrimile ochilor mei, ca să mă învrednicesc a auzi şi eu din Gura Ta cea dulce: Iertate să-ţi fie păcatele. Amin.

Sursa: doxologia.ro

Vezi și: Postul Adormirii Maicii Domnului, până la 15 august. Care sunt zilele cu dezlegare la pește?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel