Saturn își va opri retrogradarea. Vești bune pentru Vărsător, Gemeni și Berbec. Neplăceri pentru Lei, Taur și Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

În curând, Saturn își va opri retrogradarea în semnul Vărsătorului. Mai exact pe 23 octombrie. Dar noi deja simțim acest fapt. 

Saturn va mai fi retrograd în semnul Vărsătorului până pe 23 octombrie. După care va avea un mers direct până pe 7 martie 2023 când va intra în Pești. Am putea spune că perioada 23 octombrie 2022-7 martie 2023 va fi precum un ultimatum. Vom putea sau vom fi obligați să ne dăm seama dacă ne-am învățat lecțiile primite începând cu martie 2020. Pentru unii, tranzitul lui Saturn în Vărsător a venit cu reușite, dar pentru alții sigur a adus pierderi, la propriu sau la figurat, care au lăsat urme adânci. 

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să vă dați seama de ce planuri aveați în martie 2020 și ce planuri aveți acum. De asemenea, oamenii apropiați nu mai sunt la fel de disponibili cum erau odată. Vreți să fiți văzuți, recunoscuți, dar trebuie să vă dați seama cu cu ce cost puteți îndeplini aceste dorințe. Trebuie să găsiți soluții, să munciți, să nu vă plângeți, să acționați. Relațiile cu copiii ar putea întâmpina probleme. Fiți mai selectivi în ceea ce privește mediul și prietenii care vă înconjoară. 

Taur/ Ascendent în Taur

Nu vă e prea ușor din punct de vedere profesional. De altfel, Saturn în Vărsător v-a adus încă din martie 2020 câteva neplăceri: situații destul de frustrante, blocaje, neînțelegeri, supărări. Dacă nu ați schimbat voi în mod voit, sigur ați fost forțați de împrejurări. Încercați să schimbați ceva, profitați de perioada octombrie-martie, mai ales. E cazul să găsiți ceva mai autentic pentru voi. Dacă începeți altă carieră, vedeți că este ceva pe termen lung.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Care este relația voastră actuală cu Dumnezeu? V-ați schimbat principiile, valorile, credințele? Saturn a fost un profesor dur. Veți trece prin evenimente, dar și examene care s-ar putea să nu se desfășoare așa cum vă doreați voi. Examenele și călătoriile nu au decurs așa cum v-ați mai fi așteptate. Acestea au venit cu lecții suplimentare. Totodată, chestiunile legale juridice, au fost și vor mai fi întârziate, amânate, tot ce ține de acte și documente va fi tergiversat. 

Rac/ Ascendent în Rac

Atitudinea față de resurse a fost reînnoită. Trebuie să încercați să nu vă îngreunați situația în moșteniri, vânzări terenuri, investiții, fonduri. Trebuie să vă gestionați diferit veniturile. Saturn a vrut sa vă învețe să fiți mai calculați atunci când faceți investiții. Fiți mai cumpătați și cu banii voștri și cu ai celorlalți. Saturn vă va obliga în continuare să fiți mai spirituali, să vă învețe că în viață există limite, există suferință, durere, crize.

Leu/ Ascendent în Leu

Mulți veți da vina pe pandemie, dar de fapt, adevărul este altul. Mulți ați descoperit începând cu martie 2020 că sunteți într-o relația toxică. Sau că partenerul nu mai este la fel de devotat. Alții ați intrat într-o relație în ultimii doi ani și vi se pare că sunteți într-o buclă. Vă spuneți: „ce se întâmplă, nu mai pot, se repetă povestea”. Poate că nu v-ați maturizat și așteptați mereu să se schimbe ceilalți, nu voi. Relațiile autentice necesită muncă serioasă. Provocările îi leagă pe partenerii de cuplu. Relațiile prost construite nu merg și au toate șansele să se rupă. Saturn aduce parteneri cu diferență de vârstă.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Ce anume ați ignorat din punctul de vedere al sănătății din martie 2020 până acum? Dar din punctul de vedere al serviciului? Vă construiește cineva statuie în fața sediului? Saturn a vrut să testeze managementul stresului. Să vă reluați rutina, dar nu la fel, ci schimbând-o. Aveți răbdare, nu vă chinuiți. Vă simțiți obosiți permanent și nu o să fie prea bine dacă veți trage în continuare la fel de voi. 

Poziţia lui Saturn în harta natală dezvăluie LECŢIA pe care trebuie să o înveţi în această viaţă

Balanță/ Ascendent în Balanță

Saturn v-a învățat ce înseamnă nefericirea. „Am un serviciu, un copil, o relație. Nu îmi lipsește nimic, parcă... nu e bine, parcă mi-e dor de ceva”. Vă lipsește propria fericire, propria copilărie. Saturn zice să vă reconectați cu copilul interiori. Să vă redescoperiți o pasiune și munciți la ea, dar atenție, rezultatele vin mai târziu. Problemele cu copiii pot fi serioase. Vă pot da senzații neplăcute. Vă obligă să vă luați în serios rolul de părinte, dar lăsându-i copilului dreptul să se dezvolte cum dorește. Sau va trebui să deveniți părintele părinților voștri.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Evenimentele referitoare la componența familiei, la chestiunile imobiliare și la stabilitatea emoțională v-au dat viața peste cap începând cu martie 2020. Dacă ați construit sau schimbat ceva la o casă, e posibil să se mai amâne anumite chestii, nu se termină construcția așa cum credeați. Dacă vreți să vindeți sau să cumpărați o casă, va fi mai greu. E un moment de acceptare și construcție interioară. Aveți grijă la scandalurile cu vecinii, dar și la felul în care vă impuneți o duritate emoțională, veniți cu restricții asupra propriei persoane. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Relațiile cu frații și surorile, drumurile, studiile au trecut prin schimbări serioase în ultima perioadă. Saturn face aspecte bune, deocamdată, cu Jupiter și cu Marte, dar vă transmite că ar fi cazul să uitați că scurtăturile există. Saturn o să vă arate că nu sunteți cei mai deștepți din cameră și că mai aveți de învățat, într-un anumit domeniu. Dacă vreți să vă mutați, nu vă grăbiți. Veți avea de rezolvat o mulține de acte. Totodată, nu vă aruncați la investiții până în primăvara viitoare. Dacă aveți de susținut examene, Saturn vă obligă să fiți sinceri, nu copiați.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Guvernatorul vostru vrea să vă arate cât de mult vă pasă de bani și unde anume vă situați. Dacă din martie 2020, obiceiurile financiare vi s-au schimbat, atunci e de bine. Dacă nu, până în martie veți avea unele examene de trecut. Veți avea parte de întârzieri, blocaje, restricții. Poate că unele proiecte nu merită investițiile voastre. Saturn vă arată realitatea, vă spune să nu cheltuiți bani aiurea pe produse inutile, el este serios și așteaptă, la rândul lui, seriozitate. Aveți grijă la alimentație.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Saturn mai stă în în semnul vostru până în martie 2023 și vă atrage atenția asupra unor strategii imature legate de sănătate, de relațiile care nu funcționează. Pare că totul se mișcă greu, precum un melc. Saturn vrea să vă arate că nu ies proiectele care nu sunt autentice. Ce nu merge, nu trebuie să meargă. Pentru voi Saturn e chiar un „înger păzitor”. Învățați să puneți limite și corectați. Chiar dacă vă veți supăra partenerul, colegii sau prietenii. 

Pești/ Ascendent în Pești

Saturn adoră să fie în casa a 12-a, dar poate oferi și diverse probleme. Unele de a căror rezolvare nu depinde în primul rând de voi. Mai ales cele strâns legate de problemele de sănătate ale celor dragi. Dar când vorbim de ale voastre, ei, aici e altă situație. Victimizarea nu vă ajută la nimic. Există o limită, nu mai treceți peste punctul ăla, că vă faceți rău. Rutina pe care o aveți s-ar putea să fie prost gândită, sfatul este să mai lucrați un pic la ea, să faceți mici schimbări. În martie 2023, Saturn va intra în semnul vostru și va aduce unele teste legate de andurață și maturitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel