Scorpionul trebuie să se conecteze cu familia. Gemenii au nevoie să se îndepărteze de cei dragi

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Luna aceasta, nativii Scorpion au nevoie să-și consolideze relația cu membrii familiei. Nativii Gemeni au nevoie să-și găsească puterea interioară, înainte de orice altceva. 

Luna februarie are pregătite multe surprize astrologice pentru noi! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! A, și să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie.

Sub influența arhetipului Vărsătorului, avem deschidere către noutate, inovație. Ne dorim să progresăm. Dar ne vom lovi de idei rigide și alegeri menite să ne țină în zona de confort. Pasul către viitor poate fi făcut, dar depinde doar de noi. 

Pe unii nativi acest lucru este foarte ușor de făcut, în timp ce pentru alții este mai greu.

Vezi și FEBRUARIE 2024 aduce schimbări IMENSE la nivel personal și mondial.

Iată cum va arăta luna pentru nativii Gemeni și Scorpion!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Februarie vine cu oportunități minunate pentru planificări legate de casă sau renovări, precum și pentru a te împăca cu familia. Este momentul perfect să iei în considerare aceste aspecte și să comunici cu cei dragi, să negociezi și să faci planuri. Este benefic să te conectezi la un nivel mai profund cu cei apropiați sau să găsești un loc care să-ți ofere satisfacție personală. Nu uita că este important să acorzi atenție propriei tale fericiri, nu doar nevoilor celor din jur.

Chiar dacă februarie este adesea asociată cu romantismul, prioritățile tale se îndreaptă către momentele petrecute acasă alături de persoana iubită. Ieșirile în oraș nu par să ofere avantaje semnificative în acest moment.

Zodia care are parte de momente intense și distracție în februarie. Cum le îmbină?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este momentul să te eliberezi din situațiile care te-au ținut blocat. Nu doar să pleci, ci să o faci cu eleganță și curaj!

De exemplu, dacă te afli într-o familie care creează tensiuni, nu trebuie să îi abandonezi, ci să te distanțezi o perioadă. Dacă ai probleme cu partenerul și aștepți o schimbare miraculoasă, trebuie să știi că schimbarea trebuie să pornească din interiorul tău. La locul de muncă, dacă nu vezi rezultate concrete, concentrează-te pe aspectele esențiale și explorează noi oportunități. Transformă visele pe care le ai în obiective și începe să le îndeplinești treptat.

În luna februarie, credința poate fi un sprijin important. Nu este neapărat vorba despre cea religioasă, ci despre încrederea interioară. Dacă simți că ai pierdut-o, concentrează-te în a o regăsi.

Citește în continuare Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel