Tendințele anului 2024. Iată ce culori se poartă!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
freepik.com
freepik.com

Vrei să știi ce este la modă în acest an în materie de culori? Următoarele exemple pot fi folosite atât pentru obiectele vestimentare, cât și pentru machiaj, accesorii sau chiar decorațiuni.

Deși poți să folosești orice culoare te reprezintă, poate dorești să te inspiri din trendurile dictate de specialiști, an de an.

Haide să vedem ce se poartă în 2024 referitor la gama de culori pe care o poți încerca!

1. Se poartă culorile naturale

Și în 2024, accentul se pune pe nuanțele inspirate din natură. Așadar, fie că ești în căutarea unei bluze sau a unei palete de farduri, poți să alegi tonurile de verde, maro, albastru, în funcție de preferințe. De asemenea, și nuanțele neutre sunt în trend în acest an. De ce? Pentru că reprezintă simplitatea, calmul, dar și conexiunea puternica cu mediul înconjurător.

2. Albastrul este în vogă

Daca îți place albastrul și îl folosești des în ținute sau pentru a decora casa cu obiecte în această nuanță, afla că în 2024, o să fii și la modă! Albastrul este o culoare foarte populară și îl poți găsi într-o gamă variată de nuanțe, precum albastru prăfuit, albastru pastel sau bleumarin mai închis.

PATRU trucuri pentru a avea o ținută impecabilă

3. Se poartă nuanțele de roz și piersică

În schimb, daca ești fanul nuanțelor calde și al tonurilor de roz, 2024 este anul în care poți experimenta cu aceste culori. Găsești tonuri pastelate sau nuanțe vibrante, care sunt populare în design, modă sau în locuințe. Poți opta pentru o simplă eșarfă în această culoare sau pentru obiecte de decor, care să aducă un plus de culoare locuinței tale.

4. Sunt în trend și culorile vii

Să zicem că nu ești încântat de niciun trend în materie de culori de până acum. Ei bine, poate ți se potrivesc culorile vii și puternice, precum oranj aprins, galben solar sau verde mentă. Acestea sunt vedetele anului 2023 și au rolul de a adăuga energie și mult optimism, indiferent de contextul în care sunt folosite.

Convingerile care îți limitează viața. La ce crezuri ar fi bine să renunți, pentru zile cu soare?

5. Nu sta departe de combinațiile neașteptate de culori

În cazul în care simplitatea în materie de culori nu ți se potrivește sau daca ești un Vărsător îndrăzneț care vrea să iasă din tipare, ai putea să îți îndrepți atenția către combinațiile de culori. Poți opta pentru juxtapuneri interesante de nuanțe și de tonuri care aduc un aer proaspăt și inovator în acest an.

Doza de râs și romantism pentru weekend: comedii romantice pe care trebuie musai să le vezi!

6. Optează pentru tonuri lucioase sau metalice

În final, specialiștii spun că vei fi în trend dacă alegi tonurile metalice sau lucioase. Auriu, argintiu sau nuanțele de cupru adaugă o notă de eleganță ținutelor tale. Acestea pot fi folosite frecvent atât în modă, cât și în designul de interior.

Pe tine ce te reprezintă și cu ce nuanță rezonezi cel mai mult?

Deși bolile cardiace, cum ar fi bolile coronariene sau insuficiența cardiacă, pot crește riscul de apariție a aritmiilor, acestea pot apărea și la persoanele cu inimi normale din punct de vedere anatomic și nedeteriorate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel