TREI zodii primesc o perspectivă nouă de viață. O zodie are parte de mult stres

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

În ultimele săptămâni, astrele ne-au dat o pauză de la evenimente. În schimb, acum recuperează. Avem o săptămână plină de evenimente, unele mai bune, altele nu. Iată ce ne așteaptă!

Pe 13 mai, Soarele face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Chiar și cei mai conservatori se vor bucura de nevoia de libertate și independență. Ne putem confrunta cu situații surprinzătoare, momente de rebeliune, dar și clipe de instabilitate.

Pe 15 mai, Mercur își începe tranzitul în semnul Taurului. Putem deveni mai metodici în gândire, mai lenți, pentru că dorim să procesăm informația și să o calculăm de cât mai multe ori.

Pe 17 mai, Mercur din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. Vom avea replici mai tendențioase, mai ironice, mai cinice. Totodată, vom fi mai predispuși să manipulăm și să ne victimizăm.

Pe 18 mai, Soarele face conjuncția cu Jupiter în semnul Taurului. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, avem "cea mai fericită/norocoasă/favorabilă" din 2024! Soarele reprezintă viața, energia și vitalitatea. Jupiter este considerat Marele Benefic, cel care, oriunde atinge, reușește să amplifice, să expandeze, să crească. Este cel care oferă oportunități. Putem folosi acest aspect pentru a ne răsfăța!

Tot sâmbătă, Venus face o conjuncție cu Uranus în Taur. Am putea avea parte de schimbări neașteptate pe plan amoros, dar și financiar.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, este în casa a 6-a, care are legătură cu stilul de muncă, relațiile cu colegii, sănătatea de zi cu zi și mediul de lucru. Casa a 6-a este asociată și gestionării stresului. Până pe 26 mai, când Jupiter se va duce în casa a 7-a, va trebui să fii mai atent la sănătate. Nu exagera cu sportul și fii mai precaut cu problemele alimentare. Dacă ai animale de companie, s-ar putea să întâmpini situații stresante cu acestea. Recomandarea astrologului este să dormi mai mult în această săptămână.

Horoscop RUNE 13-19 mai 2024. Zodia care primește intuiție puternică

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Toată săptămâna trebuie să îți spui că ești de ajuns. Nu trebuie să faci pe plac nimănui și nici să te strofoci. Caută oamenii care te iubesc pentru ceea ce ești. Dacă ai copii, apar multe evenimente legate de aceștia. Dacă ai copii mici, programează-ți anumite activități alături de aceștia. Mersul în parc și scrisul cu creta pe asfalt, ți-ar putea aduce noi perspective de viață. Romantismul este în floare. Poți fi cel mai cuceritor și seducător. Stai departe de victimizare.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este o perioadă nemaipomenită pentru reamenajarea spațiului unde locuiești. Activitățile pe care le-ai putea face cu partenerul pentru confortul casei o să îți facă inima să vibreze. Este o săptămână bună și dacă vrei să îți cauți o casă de cumpărat sau de închiriat. Apar multe evenimente legate de familie. Mercur va face careu cu Pluto din semnul tău. Ți se va părea că oamenii din jur îți forțează mâna, dar va trece. Te-ai putea confrunta cu situații neplăcute legate de casă.

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Pești/Ascendent în Pești

Ai un stellium în casa a 3-a, unde se află și Jupiter, guvernatorul tău. Casa a 3-a are multe componente, dar pentru tine cea mai importantă este cea legată de schimbare. Ce înseamnă pentru tine schimbarea? Poate fi o coafură nouă, o nouă vestimentație, un alt loc de muncă sau altă locuință. Găsește ce înseamnă pentru tine schimbarea și ocupă-te de acea idee. Apar oportunități, dar trebuie să le canalizezi. Nu aștepta ca totul să pice din cer și tu să evadezi în altă lume până atunci. În această săptămână, hotărăște-te ce vrei. Nu poți face schimbări peste tot. Găsește modalități prin care viața ta se poate îmbunătăți. Casa a 3-a vorbește și despre relația cu frații și surorile. Mai vorbește cu ei, dacă nu ai mai făcut-o de mult. Și mai este esențial să înveți lucruri noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel