Umanitatea se deschide către un nou capitol în 2022. „Un an karmic pentru mulți dintre noi”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

În cadrul interviurilor Astrosens, tarotologul Amos a vorbit despre adevărurile lui 2022 și multe dintre previziunile sale se îndeplinesc. Anul 2022 este un an al deschiderii mai mari față de zona ezoterică, dar și un „an karmic”, cu multe învățături

Amos, pe numele său adevărat Paul Ionuț Simbotin, este unul dintre cei mai tineri și exuberanți tarotologi din România. După o discuție cu el, îți schimbi părerea despre tarot, bazată de cele mai multe ori pe prejudecăți.

Se descrie a fi „umanist-visător”. Aș spune că așa trebuie să și fii când studiezi/practici tarotul, și mai ești interesat și de studiul Kabbalei, al Hermetismului și al Astrologiei. Doar este un nativ Vărsător! 

Anul 2022 este un an cel puțin interesant dacă nu foarte important și face parte din prima etapă reală de dezvoltare spirituală a umanității și putem vedea asta peste tot în jurul nostru. Există o selecție naturală a tot ceea ce am crezut că este adevărat dar de fapt nu este, se va face o triere a informațiilor primite, dar și a credințelor noastre. Omul va trebui să aleagă între a rămâne în zona de confort sau de a intra intr-un necunoscut ce îl poate transforma pentru totodeauna (lecția depășirii fricilor).

Anul 2022 rămâne totuși în zona conspirațiilor de tot felul, vor fi articole și zvonuri de tot felul, oamenii vor considera că sunt mințiți, trădați, duși cu zăhărelul de către Guvern pentru interesele proprii, vor fi în continuare suspicioși cu privire la modul de acțiune și la legile create de către stat. Este indicat să fim informați înainte de a specula orice altă teorie.

Se schimbă însă modul în care percepem angajamentele și capacitatea de a oferi celorlalți. Înțelegem că este nevoie de sprijin și de iubire pentru a putea depăși situația, așa că mulți oameni se orientează către activități independente și umanitare. Vrem să ne depășim condiția și să demonstrăm că se poate. Copiii Indigo au un rol foarte important în 2022, ei sunt cei care muncesc mult la schimbarea mentalităților și a modului în care ne
raportăm la Univers și Mama Natură. Ei sunt gata să își ocupe rolul de lideri și să ne conducă spre iluminare. Începe de fapt un proces lung și transformator. Vor fi dezvăluite informații concrete despre alte universuri și poate chiar despre existența unor vechi civilizații de pe alte planete. Este anul acceptării acestor realități. Fizicianul Cristian Presură: „se spune că astronomul NASA care a văzut deja acea fotografie a izbucnit în lacrimi”. Pe 12 iulie vor fi publicate primele imagini ale noului telescop spațial James Webb, alte realități ni se dezvăluie, detalii chiar aici! 

Umanitatea se deschide către un nou capitol unde informația ezoterică va fi din abundență și își va spune cuvântul, iar religia va pierde teren în fața acesteia.

De asemenea este un an karmic pentru mulți dintre noi, asta înseamnă relații cu scop constructiv, transformator și eliberator. Calitatea câștigă în fața cantității. Ce este important de menționat este că oamenii deja simt aceste schimbări și sunt prevăzători, sunt într-un fel pregătiți pentru ceea ce va urma. Conștiința îi îndrumă în această direcție.Trăim vremuri ce vor intra în istorie așa că, deși sunt greu de suportat, ele trebuie să se întâmple pentru trezirea speciei umane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel