„Un adevărat bâlci al lui Mercur”. Aspecte astrologice importante pe 26, 29 și 31 iulie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Mercur stă în semnul Leului între 19 iulie și 4 august și ne aduce încrederea în noi, dar și găsirea echilibrului între nevoia de a fi validați, apreciați și felul în care trebuie să ne apreciem noi înșine și să nu mai căutam asta în ceilalți. Mercur în Leu ne aduce curajul de a vorbi, de a spune ceea ce gândim, de a crea și de a acționa „cu tupeu” acolo unde există o bază solidă. 

Săptămâna aceasta vom participa la un adevărat bâlci al lui Mercur, spune astrologul Daniela Simulescu. Va fi protagonistul aspectelor astrologice cele mai importante. Mercur se va da, așa cum se zice, în trei carusele. Care mai de care, mai provocator.

Ai citit și despre 25 iulie, ziua caruselului?

Careul cu Marte de pe 26 iulie nu poate aduce decât o învârteală rapidă și plină de furie. Există riscul să ne scape multe cuvinte agresive, furie, reproșuri și să ne grăbim în a cataloga o persoană/situație. Suntem certăreți, agresivi. Marte în Taur vrea ca lucrurile să rămână așa, Mercur în Leu vrea mai mult. Mercur în Leu e foarte competitiv, consideră că e mai bun decât ceilalți și s-ar putea să verbalizeze treaba aceasta într-un mod nu prea plăcut. 

Careul cu Uranus de pe 29 iulie ne ridică în aer la propriu și la figurat! Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Opoziția cu Saturn de pe 31 iulie este precum un carusel ruginit, peste care a trecut vremea, dar la care nu vrem să renunțăm. Noi sau oamenii din jurul nostru vom opune rezistență la inovație, la alte idei sau la dezvoltare. Nostalgia va ascunde multe îndoieli, lipsa încrederii sau duritate provenită în urma unor frustrări peste care nu am reușit să trecem. Lucrurile s-ar putea să se miște mult mai greu decât ne-am fi așteptat.

Tranzitul lui Mercur în Leu se simte mai puternic în hărțile celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Aceștia vor fi nevoiți să spună lucruri pe care nu voiau să le spună. 

Dacă vrei să citești despre lecția încrederii pentru fiecare Zodie, atunci click aici! 

În mitologie Mercur îl reprezenta pe Hermes, era mesagerul zeilor, ducea informația, se ocupa de gândire, de idei, de tot ce ține de transport, de comunicare. Mercur arată cum gândești și cum comunici. Mercur are legătură cu deciziile pe care le luăm zi de zi, cu ceea ce gândim, cu ceea ce spunem, dar și cu gesturile, felul în care mergem. Când simbolul gândirii și al comunicării se lasă îmbrățișat de energia Leului, atunci vedem în jurul nostru că oamenii comunică diferit, sunt mai încrezători, ar putea să pară și mai aroganți, mai încărcați de dramatism. De mult ori nu se mai uită la detalii, ci privesc direct imaginea de ansamblu. 

O persoană cu Mercur în Leu e creativă, expresivă și chiar vrea să își spună punctul de vedere. Leul este un semn fix, când ai Mercur aici poate fi încăpățânat, mai rigid chiar decât unul în Taur, pentru că totul este bazat pe ce crede el, pe ce vrea el să spună. Leul e precum un rege, nu suportă să fie criticat, vrea să fie apreciat, validat, lăudat. Mercur în Leu ne obligă să ne apărăm mai mult drepturile, să devenim mai egoiști. Energia Leului spune așa, eu am valoare, că tu nu o vezi, ia-ți ochelari, nu e problema mea. 

Este în regulă cât timp nu dăm în patima mândriei și ne poate ajuta să fim mai conștienți de ceea ce vrem să devenim, de ceea ce vrem să spunem. Mercur în Leu are adevărate calități pedagogice, actoricești, de vânzare. Să ne vindem nouă ceva, o idee, un proiect, un concept. După o să le vindem atât de ușor celorlalți. Mercur în Leu știe să împodobească și să împacheteze. Știe să te facă să strălucești.

Este bine ca în această perioadă să citim, să mergem la un curs de actorie, de public speaking, de scriere creativă, să găsim ceva care să ne scoată în față. E bine să avem obiective susținute, obiective ale noastre, nu lucruri pe care ni le cere societatea, ci ceea ce vrem noi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel