Urmează o vară incendiară! Află cum poți cuceri fiecare zodie!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Venus va retrograda în această vară și bineînțeles, ne va pune pe jar din punct de vedere amoros! Iată cum poți cuceri fiecare semn zodiacal!

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt înnebuniți după jocul flirtului pe care îl asociază cu o „vânătoare”. Să nu uităm că sunt guvernați de Marte, Zeul războiului și al pasiunii. Le place să cucerească și sunt atrași de multe ori de cineva care „se lasă” mai greu. Acești nativi au o natură impulsivă, veți observa că se aprind foarte repede. 

Taur/ Ascendent în Taur

Venus e șefa! Taurii nu sunt dornici de jocuri, ci mai degrabă de un parteneriat stabil, pentru o relație de lungă durată, sau de ce nu, o căsătorie. Taurilor nu plac prea mult schimbările și nici surprizele. Însă, dacă le-a căzut cineva cu tronc, atunci pot fi destul de persuasivi și foarte romantici. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt cei mai jucăuși! Mercur e de vină! Au o natură a flirtului în sânge și sunt cunoscuți ca fiind foarte sociabili și comunicativi. Au toate vorbele la ei și știu cum să te facă să îți pierzi capul. Dacă va întâlni pe cineva alături de care va avea o conexiune la nivel intelectual, atunci se va îndrăgosti nebunește. 

Rac/ Ascendent în Rac

Guvernați de Lună, prioritatea lor este întemeierea unei familii. Relația cu mama va fi cea care va prima. Nu numai că va avea o legătură foarte puternică cu mama, dar va dezvolta și un atașament foarte puternic legat de partener în acest sens. Dacă un Rac te cucerește, e posibil să te invite la el acasă, să vadă cum treci de testele familiei. 

Leu/ Ascendent în Leu

Fiind guvernați de Soare, le place să atragă atenția oricând. Aproape că se hrănesc cu asta! Vor o „iubire ca-n filme”. O mică flacără de dragoste și sunt gata să treacă prin „foc și sabie” pentru a face lucrurile cât mai dramatice. Leii te vor agăța în moduri care sunt ieșite din comun și vor face în așa fel încât să ți se pară că nu ai mai trăit niciodată ceva atât de special.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Dacă te cucerește un nativ Fecioară, ar trebui să te simți extrem de mândru de tine, asta înseamnă că te consideră a fi perfect(ă)! Areu totul planificat până la cele mai mici și mai surprinzătoare detalii. Dacă ești mai independent, metodele lor de cucerire s-ar putea să te enerveze serios pentru că vor să controleze totul. Au nevoie de siguranță. Mercur îi face să gândească prea mult. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Fiind guvernați de Venus, pentru nativii Balanță flirtul e la el acasă. Nu doar că e posibil să te agațe în moduri extrem de romantice, dar se și aprind foarte repede și deja li se pare că au găsit iubirea vieții lor de fiecare dată. Ceea ce nu știu de multe ori acești nativi este că ei sunt, de fapt, îndrăgostiți de dragoste. Nu suportă să stea singuri și au nevoie tot timpul de validare. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dragoste la extreme! Cum cucerește un Scorpion? Te trage după el în haos. Acest semn are un magnetism ieșit din comun și de multe ori nu trebuie să depună prea mult efort ca să te agațe pentru că ești imediat atras(ă) de ei. Sunt precum un abis acești nativi. Nimic nu este ușor lângă un Scorpion. Vei fi profund transformat! Deh, Marte este vinovat!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Acești nativi sunt aventuroși și plini de energie, însă sunt destul de „alunecoși”, asta înseamnă că s-ar putea să te agațe doar de dragul de a te agăța, doar ca să simtă „lanțurile” iubirii pentru a-și demonstra sieși că le pot și rupe când li se pune pata că vor libertatea lor dragă. Fiind guvernați de Jupiter, nu vor să se simtă obligați de nimeni și nimic. Au nevoie de multă flexibilitate și călătorii. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Capricornii sunt serioși. Au nevoie de seriozitate și siguranță. Emoțională și financiară. Capricornii se îndrăgosesc de fizic mai întâi, de statut social, de ceea ce i-ar face pe ei să arate bine în public. Odată ce se îndrăgostesc, poți spera alături de ei la „împreună pentru totdeauna”, căci sunt fideli și fac totul pentru partenerul lor. Sunt guvernați de Saturn, planeta timpului.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Aceștia sunt nativii despre care tu s-ar putea să crezi că te agață, iar ei s-ar putea să creadă că sunt doar prietenoși. Ei sunt interesați de persoane unice, rebele, după chipul și asemănarea lor. Caută în partener pe cineva care să îi inspire și le place, de asemenea, să fie ei cei care să se lase agățați. Te vor cuceri prin modul lor neconvențional de gândire, dar și prin respingerea regulilor societății. Sunt cei mai buni tovarăși! Fiid guvernați de Uranus, vei găsi în aceștia un echilibru între feminin și masculin.

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii se află printre cei mai romantici și visători nativi ai zodiacului! Te vor prinde foarte repede în mreje. Știi de ce? Pentru că Peștii se vor „mula” exact pe ceea ce în mod intuitiv ei simt că tu ai nevoie. Cum te va agăța un nativ Pești? Oferindu-ți exact ce vrei să auzi. În plus, va dori întotdeauna să te salveze, să te ajute sau să te facă să ajungi cât mai sus. Fiind guvernați de Neptun, au acest dar de a te face să îți depășești limitele. 

Citește și Venus în Leu până pe 9 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel