Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 19 oct 2022, 18:24 | Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la intrarea lui Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Balanței. Acest tranzit se încheie pe 23 octombrie. 

Având în vedere că vorbim despre energia Balanței, ne dăm seama că în următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, însă cu acest semn, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii. 

În harta unei femei, poziționarea lui Venus ne arată cum este aceasta din punctul de vedere al exprimării feminității sale, în timp ce în harta unui bărbat, poate să indice elementele de care acesta are nevoie pentru a putea iubi o femeie. Masculin și Feminin în astrogramă. Venus este câteodată mai războinică decât Marte, sub fațadă, nu bănuiește nimeni ce e în spate, așadar, aveți grijă la felul în care aparențele pot înșela până pe 23 octombrie. Detalii despre aspectele pe care le face Venus în Balanță găsiți aici

Venus în Balanță, previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Unde să cauți frumusețea din viața ta:

Berbec/ Ascendent în Berbec: în relații

Venus se duce în casa a 7-a, este o perioadă foarte bună pentru relaționare, pentru negociere. Cei singuri pot ieși în lume, pot cunoaște oameni. Este momentul ideal în care să ieși cu partenerul, să petreceți timp de calitate împreună. 

Taur/ Ascendent în Taur: la serviciu

Venus, guvernatorul tău, se mută în casa a 6-a. Ești mai diplomat la locul de muncă, te îmbraci altfel acolo și cauți să fie bine pentru toată lumea. Este perioada ideală să faci asta, poți încerca să joci chiar un rol de mediere între colegi și să te dovedești a fi salvatorul situațiilor. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: în iubire

Găsește frumusețea în iubirea pe care o oferi propriei persoane, dar și în pasiunile tale. Oferă-ți bucurie. Este un moment bun de schimbat garderoba, de oferit răsfăț pentru propria persoană. „Dacă aș fi în locul tău, m-aș iubi din plin indiferent de vârstă de statut”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Rac/ Ascendent în Rac: în casă

Venus se mută în casa a 4-a, deci pe lângă faptul că veți dori mai mult decât oricând să găsiți confortul în cadrul familiei voastre, o să vreți să vă cumpărați și mobilă, să decorați, să vă simțiți cât mai bine în casa voastră, nu vă neglijați nici refugiul interior, aveți grijă de sănătatea emoțională. 

Leu/ Ascendent în Leu: în cuvinte

În cazul vostru, frumusețea se va regăsi în dulceața vorbelor voastre cu ajutorul cărora puteți cuceri lumea. Aveți darul cuvintelor, puteți convinge, veți atrage foarte mult prin cuvinte în perioada în următoare, așadar nu ezitați să folosiți acest dar!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară: în banii voștri

Banii nu sunt doar pentru facturi și nevoi de bază, ci și pentru bucurie și frumusețe și cum Venus trece prin casa a 2-a, trebuie să mai și cheltuiți pentru voi înșivă, să vă bucurați de bani, să vă plătți pe voi înșivă. Fie economisiți pentru ceva al vostru, fie luați ceva care să vă bucure aici și acum. 

Balanță/ Ascendent în Balanță: în voi înșivă

Venus este guvernatorul vostru și stă chiar în semnul vostru acum, aducându-vă un plus de strălucire. Cu Venus în semnul vostru e posibil ca oamenii să vă placă, să vă admire, să dorească să stea în preajma voastră și mai mult decât de obicei. Trebuie să vă bucurați de viață.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion: în depășirea trecutului

Cu Venus în casa a 12-a, aveți nevoie să vă bucurați de darul trecutului lăsat în trecut. În perioada următoare trebuie să mai iertați, să acceptați, să mai și pierdeți, să înțelegeți că aveți nevoie de ceva nou în viața voastră, însă aveți grijă la relațiile indisponibile.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător: în prietenii voștri

Cu Venus în casa a 11-a este de vis, darurile grupurilor din care faceți parte, dar și ale prietenilor vă vor face mare plăcere. S-ar putea să vă simțiți și mai sociabili decât de obicei, o să vă simțiți petrecăreți, o să mergeți la evenimente.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn: în statutul profesional

Cu Venus în casa a 10-a se aud lucruri foarte bune din direcția serviciului vostru. E posibil să fiți înștiințați că veți fi promovați, vi se crește salariul. Fiți „cât mai lingușitori cu șefii” vă transmite astrologul Daniela Simulescu, dar într-un sens pozitiv. Lăsați-i pe ceilalți să vă vadă și cealaltă față, mai veselă. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător: în călătorii și studii

Darurile și frumusețea lui Venus vin în aria călătoriilor, dar și a studiilor voastre. Este cazul să acumulați cât mai multă informație. Puteți merge la plimbare, la concert, la muzeu, dar și la sala de lectură. Nu neglijați cititul în această perioadă. 

Pești/ Ascendent în Pești: în câștiguri

Cu Venus în casa a 8-a puteți beneficia de câștiguri importante, puteți obține bonusuri, și mai ales, puteți începe să economisiți banii, deoarece anul viitor în martie, Saturn va intra în semnul vostru și nu vă mai lasă să cheltuiți la fel cum o făceați înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play