Vești bune, dar și atenționări la finalul lui septembrie 2022. Oportunități pentru Berbec, haos pentru Scorpion, provocări pentru Balanță, Vărsător și Taur

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru cinci Zodii la finalul lunii septembrie. Se pare că acestea vor fi afectate de intrarea Soarelui în Balanță, dar mai ales de retrogradarea lui Mercur. Mai multe detalii mai jos. 

Suntem deja la a treia perioadă de Mercur retrograd in anul 2022, o retrogradare care pendulează între semnele Fecioară și Balanță, contaminându-le pe ambele. Abia când Mercur va trece în Scorpion vom putea spune că am trecut peste partea de retrogradare. Efectele se vor simți, așadar, până pe 29 octombrie, anunță astrologul Daniela Simulescu. Se spune că în perioadele cu Mercur retrograd ar fi bine să eviți deciziile serioase, dar și semnarea de noi contracte, desigur că acestea nu pot fi cu totul evitate, însă ar fi bine măcar să fie ultra-verificate și reevaluate, căci asta își dorește și Mercur de la tine, să fii mai atent, să te gândești de două-trei ori. Toate amânările, întârzierile și blocajele pot fi luate cu alt sens, te-ai gândit că poate astrele dau totul „cu încetinitorul” pentru tine? Că ți se oferă timp să îți dai seama ce vrei cu adevărat?

Citește și: Șase ROMANE faine pe care să le citești pe Mercur RETROGRAD

Pe 23 septembrie, când Soarele intră în Balanță, trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Pe de altă parte, tot pe 23 vom avea și echinocțiul de toamnă. Oamenii vor căuta echilibrul, armonia și fair play-ul. Sezonul Balanței ne ajută să punem reflectoarele pe relații, iar pe 23 septembrie Mercur retrograd revine în Fecioară. Tot ce ține de muncă, chestiuni administrative, treburi gospodărești și sănătate va fi reluat. Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie ne aduce o zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos, dar și de echilibrul din noi.  

Iată veștile pe care le aduce astrologul următoarelor CINCI Zodii:

Berbec/ Ascendent în Berbec 

Marte, guvernatorul tău e în Gemeni, te împarți în mii de părți, nu te poți concentra foarte bine. Ai destul de multă activitate în casa a 6-a. Ai vrea să muncești, dar nu știi cum, când, încotro și cât. Trebuie să dozezi, să știi exact care este timpul pentru tine, care este timpul pentru familie, prioritizarea va fi foarte importantă. Pe de altă parte, apare epuizarea, cu cheltuieli pe nimicuri, o să te trezești acum, la finalul lunii că ai avut bani, dar nu știi pe ce s-au dus, așa că mai multă concentrare pe zona financiară, în continuare, nu ți-ar strica.

Ai șansa să te perfecționezi în această lună, să vezi ce anume ți se potrivește în zona lucrului tău și să vezi cât de rapid poți face ce ai de făcut. Sfatul astrologului este să nu îți propui neapărat un obiectiv, ci mai degrabă să mergi în mai multe direcții, să te lași dus de val și să vezi ce și de unde iese. Se întrevăd oportunități.

Taur/ Ascendent în Taur 

Având în vedere că Marte rămâne în casa a 2-a mult timp de acum încolo, este cazul să te ocupi serios de zona financiară, dar nu în orice mod. În septembrie, atât Soarele cât și Venus, planeta ta guvernatoare, vor fi în casa a 5-a, casă ce vorbește despre bucurie, pasiuni, copilărie. Așa că trebuie să te ocupi de resurse în așa fel încât să îți aducă bucurie, dar și valoare. Felul în care te prezinți va juca un rol destul de important, așa că ai grijă de tine în primul rând și abia apoi gândește-te la ceilalți. Chiar dacă ești un semn dominat de pragmatism și cheltuieli chibzuite, îndrăznește să dai bani pentru propria ta persoană. 

Trebuie, în același timp, să stai să îți dai seama de ce anume ai nevoie în viața ta, de cum anume ai dori ca aceasta să arate astfel încât să poți spune în sfârșit „sunt fericit!”

Balanță/ Ascendent în Balanță 

Veți avea un spirit de sacrificiu, fie că vreți, fie că nu. Apar situații neplăcute, pline de frustrări, de neputințe. Apar situații neplăcute în care îi puneți pe ceilalți pe primul loc și lăsați nevoile voastre deoparte. Ar trebui să vă luați o mică pauză. Aveți nevoie de timp pentru voi, să vă bucurați de sănătatea voastră, de liniștea voastră. Să nu uitați că Jupiter e în casa a 7-a, revin oameni în viața voastră, găsiți idei, găsiți cu siguranță consolare dacă lucrurile nu merg bine. Chiar dacă nu le puteți avea pe toate, o să vă mai reveniți spre finalul lunii odată cu intrarea lui Venus și a Soarelui în semnul vostru.

Trebuie să vă adunați și chiar dacă aveți mai multă grijă de cei din jur, nu uitați de sănătatea voastră, nu vă neglijați! Nu puteți avea grijă de nimeni dacă nu aveți, în primul rând, grijă de voi, aceasta este principala provocare!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion 

Treceți de la o extremă la alta, nu știți exact cum să o dați, inițial vi se pare că nu aveți control, dar apoi vi se pare că puteți face totul. Toate bănuielile, toate suspciunile și toate bănuielile pe care le aveți s-ar putea să nu fie neapărat adevărate. Aveți grijă la investițiile pe care le faceți. Pe de altă parte, discuțiile legate de moșteniri ar putea fi cam neplăcute. E un haos cu oamenii din viața voastră, apar mulți oameni, dar se și întorc alții la care nu vă așteptați. Deși inițial vă epuizează, aceste întâlniri au rostul lor, acum, la finalul lunii veți vedea unde vă aduc. Ultima săptămână din septembrie ar putea să vă aducă într-o stare meditativă în care trebuie să vă gândiți unde anume pierdeți. Va fi nevoie să fiți mai obiectivi, să încercați să vă detașați, să vedeți și cealaltă variantă.

Nu căutați oamenii care să vă valideze, ci mai degrabă să îi așteptați pe cei care vă spun lucrurile în mod critic, obiectiv, de la care chiar să înțelegeți mai clar cum stau lucrurile. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

E posibil să vă treziți față în față cu tot felul de crize sau de situații toxice. Trebuie să vă puneți întrebări cu privire la ce anume vă place să faceți, ce vă face inima să vibreze. Încercați să meditați la asta, la care sunt pasiunile voastre, care sunt plăcerile voastre. Nu vă lăsați dominați de greutățile care pot apărea, ci vedeți mai degrabă ce vor acestea să semnaleze, că poate e cazul să deschideți ușile unui nou început. 

E posibil să nu aveți energie, să fiți epuizați. Aveți grijă la taxe, impozite, datorii, împrumuturi. Cu Jupiter retrograd în casa a 3-a sunt multe discuții și negocieri, însă acesta poate fi un lucru bun căci veți primi sprijin și rezolvați probleme care au tot fost amânate. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel