Visele în care zbori, visele în care moare cineva sau cele în care ești înșelat au o explicație. Interpretarea VISELOR

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Bizar
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Subiectul interpretării viselor prezintă interes de mulți ani. Mulți încearcă să înțeleagă semnificația profundă a viselor, în speranța că aceasta poate aduce clarificări cu privire la modul în care ar trebui să acționeze, spun colegii de la Spectacola.ro

Înțelegerea interpretărilor viselor

Celebrul psihanalist Sigmund Freud a descris visele ca fiind „calea regală" către inconștient și a sugerat că, prin studierea conținutului evident al viselor, putem scoate la lumină dorințele ascunse și inconștiente care duc la nevroză, potrivit unui studiu publicat în International Journal of Dreams Research.

Analiza simbolurilor viselor și atribuirea de semnificații acestora a devenit o sursă atât de divertisment, cât și de auto-reflecție în cultura populară. Au visele vreo semnificație? Poți afla dorințele și dorințele tale inconștiente prin interpretarea viselor tale?

Ceea ce vă spun visele și dacă acestea vă dezvăluie adevăratele sentimente depinde de diverși factori. În timp ce unele teorii moderne ale viselor sugerează că răspunsul este nu - că visele ar putea avea o componentă mai mult biologică sau chiar să se datoreze poziției de somn - acest lucru nu i-a împiedicat pe interpreți și analiști să încerce să identifice ce înseamnă temele și simbolurile comune ale viselor.

7 cele mai frecvente vise

Cercetătorii au descoperit că cele mai frecvente șapte vise sunt:  să visezi că ești atacat sau urmărit, că întârzii, că mor cei dragi,  cazi,  zbori,  mergi la școală și viața sexuală.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra unora dintre cele mai frecvente vise și ce spun cărțile de interpretare a viselor despre ele.

9 vise comune și interpretările lor

Interpretare vise. Ce înseamnă când visezi că ai căzut de la înălțime

„Căderea exprimă adesea nevoia de a te lăsa mai mult în voia sorții și de a te bucura mai mult de viață”.

Visele despre căderi de la înălțimi mari sunt foarte frecvente. Deși există un mit popular conform căruia dacă te lovești de pământ în vis vei muri în viața reală, pur și simplu nu este adevărat. Așadar, ce anume ar putea însemna cu adevărat visele despre cădere?

Potrivit multor interpretări populare ale viselor și a cel puțin unui studiu, visele despre căderi sunt un semn că ceva în viața ta nu merge bine.  Ar putea sugera că trebuie să te gândești din nou la o alegere, de exemplu, sau să iei în considerare o nouă direcție într-un anumit domeniu al vieții tale.

„Căderea este un vis foarte frecvent. Este un simbol al fricii în viața reală - poate de a eșua la locul de muncă sau în viața ta amoroasă", spune Russell Grant, autorul cărții „The Illustrated Dream Dictionary". "Căderea exprimă adesea nevoia de a te lăsa mai mult în voia sorții și de a te bucura mai mult de viață”, a adăugat el.

Interpretare vise. Ce înseamnă când visezi că ești dezbrăcat în public

Ai avut vreodată unul dintre acele vise ciudate în care apari la școală sau la birou complet dezbrăcat? Nu vă faceți griji. Să visezi că ești dezbrăcat nu este deloc neobișnuit.

Penney Peirce, autorul cărții „Dream Dictionary for Dummies", sugerează că a visa că apari dezbrăcat în public ar putea indica faptul că te simți ca un fals sau că ți-e teamă să îți dezvălui imperfecțiunile și neajunsurile.

Interpretare vise. Ce înseamnă când visezi că ești urmărit

Visele care prezintă faptul că ești urmărit de un atacator cunoscut sau necunoscut pot fi deosebit de terifiante. Și mulți oameni experimentează aceste tipuri de vise. Dar ce spun visele în care ești urmărit despre ceea ce se întâmplă în mintea ta?

Interpreții de vise sugerează adesea că astfel de vise înseamnă că încerci să eviți ceva în viața ta de zi cu zi. Tony Crisp, autorul „Dicționarului de vise", sugerează că a fi urmărit într-un vis ar putea indica dorința de a scăpa de propriile temeri sau dorințe.

Cheia pentru a înțelege ce ar putea însemna un astfel de vis depinde parțial de identitatea urmăritorului tău. Dacă acesta este:

Un animal: S-ar putea să vă ascundeți de propria furie, pasiuni și alte sentimente.
Un urmăritor necunoscut: Dacă urmăritorul tău este o figură misterioasă, necunoscută, ar putea reprezenta o experiență din copilărie sau o traumă din trecut.
O persoană de sex opus: Crisp sugerează că acest lucru înseamnă că vă este frică de dragoste sau că sunteți bântuit de o relație din trecut.

Găsiți continuarea articolului pe Spectacola.ro

Citește și: Semnificația celor mai frecvente vise. Ce înseamnă când visezi cum cazi în gol sau că îți cad dinții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel