Voturile de la Eurovision 2022 pe Mercur retrograd. S-au încurcat ițele. Mihai Trăistariu: „Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
sursă foto: Facebook Mihai Trăistariu
sursă foto: Facebook Mihai Trăistariu

Mercur retrograd a reușit să încurce ițele și de data aceasta, atât cu organizarea concursului Eurovision 2022, cât și cu jurizarea și interpretarea rezultatelor. Ce părere are Mihai Trăistariu, celebrul cântăreț și fost participant la Eurovision? 

Nervi, stres, supărare, haos, confuzie și proastă gestionare a tot ce înseamnă tehnologie. Vă sună cunoscut? Da, este vorba despre Mercur retrograd care a adus ceva dificultăți organizatorilor Eurovision 2022 și a făcut ca totul să se lase cu scandal. 

mai multe despre retrogradarea lui Mercur până pe 3 iunie chiar aici! 

Mihai Trăistariu, artistul care a făcut cele mai bune performanțe din partea României la Eurovision, s-a declarat dezamagit de modul în care s-a desfășurat concursul de anul acesta. Artistul nu înțelege modul în care organizatorii au gestionat situația voturilor. 

„Eurovisionul este controversat de când a luat naștere. Tot timpul a stârnit scandaluri, în toate țările, nu doar la noi. În fiecare țară este scandal pentru că miza este foarte mare, este cel mai vizionat show TV de pe planetă și oricine reprezintă țara lui este foarte bine văzut, de aceea nici nu se dau bani. Premiantul nu câștigă nimic, dar notorietatea lui crește. Și eu cu melodia „Tornero” am colindat țara în lung și în lat și am fost difuzat la radiouri. De aici atâta scandal.

Anul acesta a fost și mai ciudat. Eu sunt fan Eurovision, am fost și de 11 ori finalist în România, nu doar cu melodia „Tornero”, eu am tot concurat până am câștigat și urmăresc și site-urile internaționale și tot ce însemnă fenomenul Eurovision. Am și fost rugat acum o lună de un site dedicat Eurovisionului să jurizez piesele, adică să ascult cele 44 de piese străine și să le dau note. Am ascultat o dată piesele înainte de a fi difuzate live în finala de sâmbătă. Uitându-mă la finală, mi s-a părut destul de dubios că noi am dat zero puncte Moldovei și Moldova zero României. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva, cu atât mai mult că piesa lor vorbea de frăția dintre România și Moldova. Deci e culmea, acum când cântă că noi ne unim, ne înfrățim, noi ne dăm zero cu zero. Mi s-a părut foarte ciudat, părea ca și cum s-ar fi certat delegația României cu cea a Moldovei. 

Să nu mai vorbesc de faptul că noi am dat 12 puncte Ucrainei și Ucraina zero României, mai ales că ucrainenii sunt refugiați acum pe la noi și îi ajutăm cu cazare, cu mâncare. Mi s-a părut foarte straniu că... citește continuarea pe Spectacola.ro

ai citit previziunile TAROT pentru săptămâna 16-22 mai? Găsești detalii interesante pentru toate zodiile AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel