ZECE dintre cele mai relaxante melodii din lume

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
Pixabay.com
Pixabay.com

Ne așteaptă o lună plină de evenimente astrologice, care ne vor copleși într-o anumită măsură. Dar nimic nu este mai reconfortant decât puțină muzică! Iată ce poți asculta.

Luna februarie este foarte încărcată din punct de vedere astrologic! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! A, și să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie. De aceea, pentru a face față zilelor stresante care vor veni, avem nevoie de puțină muzică!

Iată un top cu cele mai liniștitoare melodii din lume!

1. MARCONI UNION, “WEIGHTLESS”

Melodia conține un ritm susținut care începe la 60 de bătăi pe minut și încet încet încetinește în jurul valorii de 50. În timp ce o asculți, ritmul inimii tale ajunge treptat să se potrivească cu acel ritm.

Luna iubirii devine una a inovației. Ce ne rezervă astrele în februarie

2. AIRSTREAM, “ELECTRA”

Tempoul se potrivește cu ritmul optim al inimii în repaus, între 60 și 65 de bătăi pe minut. Frecvențele din gama de mijloc și absența unui bass profund și greu sunt mai puțin solicitante pentru sistemul nervos.

3. DJ SHAH, “MELLOMANIAC (CHILLOUT MIX)”

Ceea ce face această melodie relaxantă este chitara cu reverb deasupra ostinato-ului, care reprezintă un model muzical repetitiv. Repetarea eliberează mintea să simtă muzica în loc să o analizeze.

4. ENYA, “WATERMARK”

Împreună cu corul, există un acompaniament de sintetizator care creează un zgomot alb, demonstrat a induce liniștea.

5. COLDPLAY, “STRAWBERRY SWING”

Aceasta este prima melodie relaxantă cu versuri din listă, ceea ce dovedește că muzica nu trebuie să fie instrumentală pentru a fi liniștitoare. Are un tempo puțin mai ridicat și nu promovează în mod real relaxarea, ci mai degrabă o senzație de mulțumire.

6. BARCELONA, “PLEASE DON’T GO”

Nu are un bass puternic și folosește frecvențe înalte și de mijloc în pian și corzi. De asemenea, este compusă în tonalitate minoră, ceea ce este frecvent întâlnit în cântecele triste.

NOUĂ profeții astrologice care aduc SCHIMBĂRI RADICALE în 2025-2026

7. ALL SAINTS, “PURE SHORES”

Poți fi atent și relaxat în același timp, ceea ce reprezintă starea optimă conform practicanților de yoga.

8. ADELE, “SOMEONE LIKE YOU”

Când intră refrenul, vocea lui Adele sare cu o octavă și scoate notele cu sunet crescând. În același timp, armonia se schimbă și versurile devin mai dramatice. Poate că la început nu vezi de ce această melodie este relaxantă, dar cineva foarte stresat are doar nevoie să-și verse totul afară cu un plâns bun.

9. MOZART, “CANZONETTA SULL’ARIA”

Este o mleodie ușoară, lipsită de complicații și nu cere ascultătorului mai mult decât să se bucure pur și simplu de muzică.

10. CAFE DEL MAR, “WE CAN FLY”

Ritmul de viteză medie creează imagini ale călătoriilor către ținuturi exotice îndepărtate.

OPT SUPERSTIȚII ale lunii februarie care te vor surprinde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel