ZECE semne că partenerul îți este SUFLET PERECHE

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Pixabay.com
Pixabay.com

Ești curios să afli dacă ți-ai întâlnit sufletul pereche? Iată zece semne prin care să te convingi că ai făcut alegerea potrivită!

Indiferent dacă ați fost creați de univers ca suflete pereche sau sunteți doi oameni care au ales să se completeze reciproc în forțe și slăbiciuni, decizia vă aparține. Frumusețea liberului arbitru constă în faptul că puteți începe, consolida sau schimba orice relație.

A fi cu sufletul tău pereche este o comoară prețioasă a vieții. Și dacă simți că ai găsit cealaltă jumătate a inimii tale, o să aveți împreună zile nesfârșite de bucurie și râs, și nopți nesfârșite de îmbrățișări profunde, dezlegând treptat misterele universului unul câte unul.

Iată cum arată conexiunea dintre două suflete pereche!

1. Se simte ca și cum ai fi acasă.

Descrierea modului în care sufletul tău pereche te face să te simți este o sarcină dificilă. Este o emoție persistentă, profundă și puternică, care te umple de bucurie, dar pe care cuvintele nu reușesc să o exprime în întregime.

Cu adevărat, fiind cu sufletul tău pereche este o senzație de nedescris, dar poate cel mai potrivit termen ar putea fi "acasă".

Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Află cu cine te potrivești în funcție de zodie!

2. Ai senzația de déjà vu sau de flash-uri când sunteți împreună.

Dacă partenerul tău este sufletul tău pereche, este posibil ca el sau ea să fi fost prezent(ă) în viețile voastre anterioare. Sufletele pereche adesea aleg să se regăsească în aceeași viață și încearcă să se recunoască în această lume vastă. Este posibil să ai flash-uri bruște și scurte cu privire la sufletul tău pereche. Poți chiar să simți o senzație ciudată de déjà vu, ca și cum momentul în timp s-ar fi întâmplat deja, poate demult, într-un alt context.

3. Vă înțelegeți perfect unul pe celălalt.

Ai întâlnit vreodată două persoane care pot să-și completeze propozițiile? Unii oameni consideră că acest lucru înseamnă petrecerea a prea mult timp împreună, dar este o conexiune sufletească. Poți experimenta acest lucru cu cel mai bun prieten al tău sau cu fratele sau sora ta, dar este semnul distinctiv al unui suflet pereche atunci când îl împărtășești cu partenerul tău.

4. Te îndrăgostești de imperfecțiunile lor.

Nicio relație nu este perfectă, iar chiar și sufletele pereche trec prin momente bune și rele. Cu toate acestea, acea legătură va fi mult mai greu de rupt. Sufletele pereche au o ușurință mai mare în a accepta, chiar în a învăța să iubească, imperfecțiunile celuilalt. Relația voastră are șanse mai mari să fie o potrivire de suflete dacă vă iubiți unul pe celălalt exact așa cum sunteți fiecare, prin a accepta atât calitățile grozave, cât și defectele.

Superstiții de Ziua Îndrăgostiților. Ce semne poți primi în această zi

5. Sentimentele voastre unul pentru celălalt sunt mai intense decât de obicei.

O relație de suflete pereche poate fi mai intensă decât relațiile normale, atât în moduri bune, cât și în moduri mai puțin plăcute. Acest lucru se întâmplă deoarece sufletele pereche au adesea probleme de rezolvat împreună. Chiar și în timpul provocărilor, vă concentrați pe rezolvarea problemelor și vedeți dincolo de momentele dificile.

6. Sunteți voi doi împotriva lumii.

Sufletele pereche văd deseori parteneriatul lor ca pe un front comun împotriva adversităților vieții. Se simt atât de strâns legate unul de celălalt încât sunt pregătite și hotărâte să înfrunte orice provocare, atâta timp cât au partenerul alături. Aceste relații sunt fundamentate pe loialitate și unitate, fiind prioritizate mai presus de orice alt aspect.

7. Sunteți conectați mental într-un mod profund.

Sufletele pereche adesea experimentează o conexiune mentală similară cu cea dintre gemeni. Uneori, poate vă sunați unul pe celălalt exact în același moment. Chiar și când sunteți departe unul de celălalt, mințile voastre rămân sincronizate dacă reprezentați două jumătăți ale aceluiași întreg.

8. Vă simțiți în siguranță și protejați unul cu celălalt.

Indiferent de genul partenerului tău, acesta ar trebui să te facă mereu să te simți în siguranță. Dacă ești bărbat, partenera ta ar trebui să te protejeze la fel de mult precum tu o protejezi pe ea. În această relație, vei simți că ai un înger păzitor alături de tine. O persoană care se joacă cu nesiguranțele tale - fie conștient sau subconștient - nu poate fi sufletul tău pereche.

Superstițiile asociate zilei de 29 februarie. Ce NU este recomandat să faci în jurul acestei date

9. Nu îți poți imagina viața fără el/ea

Un suflet pereche nu este ușor de abandonat. Instinctul te va aduce înapoi la partenerul tău. Este cineva fără de care nu poți concepe să trăiești, o persoană în care crezi că merită să rămâi alături și pentru care să lupți. Chiar și în cele mai dificile momente, confortul tău va veni din faptul că ai sufletul pereche aproape.

10. Priviți adesea unul în ochii celuilalt.

Sufletele pereche au obiceiul de a se uita profund în ochii celuilalt mai des decât cuplurile obișnuite. Acest lucru vine natural din conexiunea profundă dintre ei. A privi pe cineva în ochi în timpul conversației sugerează transparență, confort și încredere absolută.

Vezi și Ce este smerenia? Principii de bază, care ne apropie mai mult de Dumnezeu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel