Zodia care va trece prin situații grele și karmice. Daniela Simulescu: Toate acestea vin cu un cost! Se întâmplă ravagii! - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

Vedeta săptămânii 10-16 iunie este Mercur. Apropierea acestuia de Soare se lasă de cele mai multe ori cu grabă în gândire, încurcături și greșeli. 

Luni, 10 iunie, avem un careu între Soarele din Gemeni și Saturn și Pești. Deci începem săptămâna cu un aspect destul  de greu. Este epuizant și copleșitor. Cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrograma natală vor resimți din plin oboseală fizică și mentală.

Pe 12 iunie, Mercur din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Acesta ne face mai sarcastici, ironici și vom spune mai multe replici dureroase.

Pe 14 iunie, Mercur face o conjuncție cu Soarele în semnul Gemenilor. Vom fi orbiți! Scăpăm detalii importante din vedere sau avem un scurtcircuit al gândirii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Recent, Marte, guvernatorul tău și-a schimbat semnul. S-a dus în casa a doua. Toată atenția ta se va concentra către zona financiară. Când Marte intră în casa banilor, are mai multe componente. Una dintre ele este că face ravagii, cheltuiește. Cum primești banii, cum îi spargi. Dar te obligă și să gândești noi metode de a monetiza. Să știi că generozitatea nu este atât de utilă. La un moment dat, Marte se va întâlni și cu Uranus. Va trebui să faci tot posibilul să nu arunci cu banii în stânga și-n dreapta. Cu foarte mult marcaj în casa a treia, comunicarea este destul de importantă. Ai putea face un pas înainte către anumite persoane. Dar nu trebuie ca replicile tale să fie de poveste. Ci comunică așa cum faci tu de obicei: spune lucrurile direct, le spui în față și nu te temi.

Perioadă îmbelșugată pentru Gemeni și Balanță. Crize și teste pentru Scorpion, Capricorn și Pești

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În această săptămână, Mercur, guvernatorul tău, face multe aspecte. Teoretic, vrei prea multe și nu primești nimic. Ce apare în asemenea momente? Multă frustrare și o tendință de a te compara cu ceilalți.  Dacă vrei să îți faci rău în zilele ce urmează, compară-te cu frații, cu vecinii, cu colegii, cu prietenii sau cu orice altă persoană. La finalul zilei, vei fi mai obosit ca niciodată. Este o săptămână bună pentru sănătate, pentru a avea grijă. Dar zilele sunt prielnice și pentru înfățișare. Îți poți îmbunătăți garderoba sau să schimbi ceva la aspectul tău.  De asemenea, Daniela Simulescu îți spune că șefii s-ar putea să nu te aprecieze săptămâna asta așa cum visezi tu. Bineînțeles, te superi. Dacă ajungi în asemenea situații, întreabă-te de ce ești atât de dur cu tine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În săptămâna aceasta, vei avea un surplus de narcisism. În orice situație te vei afla, va fi despre tine.  Indiferent de persoana cu care vorbești, tu vrei ca lucrurile să se facă așa cum vrei tu. Dacă îi faci curte cuiva, este o săptămână nemaipomenită pentru a face declarații. Zilele acestea, poți reaprinde pasiunea, dacă deja te afli într-o relație. Este important să faci gesturi pentru tine. Astrele îți spun să mergi la evenimente. Prin casă, se strică lucrurile, te cerți cu familia și nu prea ai chef să stai acolo. Toate acestea vin cu un cost, cu niște buzunare în care se întâmplă ravagii.

Marte intră în Taur. Ce le pregătește tuturor zodiilor până pe 20 iulie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel