Zodia VEDETĂ a săptămânii

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Aspectele săptămânii ce urmează ne indică faptul că o zodie e cea mai avantajată de către astre. 

În săptămâna 8-14 ianuarie vom avea un stellium în semnul Capricornului. Fapt ce le va conferi acestor nativi senzația că nu trebuie să lase viața să treacă pur și simplu. Și să treaca la fapte!

Luna Nouă

Pe 11 ianuarie se va petrece prima Lună Nouă din 2024, chiar în semnul vostru! Acum va fi adevăratul revelion pentru voi. Pentru că, în jurul acestei date, din punctul de vedere al teoriei astrologice, primiți o doză suplimentară de prospețime. Crește cheful de noutate, de a trece la acțiune și de fi competitivi! Și bineînțeles, nu uitați că trebuie să aveți în vedere obiectivele mărețe!

Mercur

Pe 14 ianuarie, planeta comunicării și a deșteptăciunii se întoarce în semnul vostru, de această dată în mers direct. Până pe 5 februarie, mintea vă va merge de minune. Cei care vor avea examene și prezentări vor fi susținuți. De asemenea, primiți puterea de a-i convinge pe ceilalți de ce vă doriți. Cu alt cuvinte, veți fi cei mai buni oameni de vânzări, și la propriu, și la figurat. 

Marte

Marte, planeta acțiunii, a furiei și a pasiunii, și-a început tranzitul în semnul vostru acum câteva zile, mai exact pe 4 ianuarie. Deci aveți nevoie de mişcare, iniţiativă, curaj cât cuprinde şi decizii așteptate. Veți scăpa de anumite angoase, momente de anxietate, dar doar dacă veți trece la fapte, nu veți sta pe loc sau veți spune ce vă doriți.

De la grădiniţă până la pensie, tranzitul lui Marte vă scoate în faţă şi vă agită. Şi chiar dacă luaţi o decizie de care oamenii din jur vor fi nemulţumiţi, voi veți fi de neoprit. 

Dar hai, folosiţi-l pe Marte! Este o perioadă uimitoare, mai ales că nu face aspecte neplăcute. Profitați de acest tranzit până pe 13 februarie, din toate punctele de vedere!

Pluto

Până pe 21 ianuarie, mai beneficiați de prezența planetei puterii interioare. Să nu uităm că Pluto este precum Pasărea Phoenix. Este adevărat că din 2008 încoace v-a adus numeroase evenimente marcante și schimbări radicale, dar acum, pe ultima sută de metri, veți avea de unele ipostaze menite să vă demonstreze cât de mult ați crescut, ați evoluat sau v-ați transformat.

Citește și Astrologii internaționali despre prima Luna Nouă din 2024: ”Aduce independență și orizonturi noi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel